Skolióza páteře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
7.6.16 12:39

Mě se teda páteř narovnala sama od sebe, někdy v 15 mi diagnostikovali skoliozu, nic hroznýho asi 16 stupnu vybočení, tak se zkoušela všechno možný cvičení, dornovu metodu (což mi pomohlo maximálně tak k tomu že sem se tejden ani nehla) :D a nakonec se mi páteř narovnala v těhu a tim že pořád nosim malýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.6.16 12:44

@Gabcca tak to jo. No já Teda ta skolióza, špatně rostla čéška v kolenech, takže co chvila nějaký úraz(už si hlídám každý krok) a ty krecaky. Vše jsem teď začala řešit, tak snad to bude na konci boje ok!! Ale Teda té operace kolen se bojím jak blázen, už jsem si s tím užila dost. :pocitac: Když jsem se teď podívala na lék. zpravy z dětství nechápu, že to rodiče nechali zajít tak daleko. Pokud moje děcka budou něco z toho mít, budu to rozhodně řešit a nenechám je v tom placat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.6.16 12:47

@Kriss Tina no právě si říkám, že je mi přece 26, tak mám ještě dost času a tom zapracovat. Jinak Teda v těhotenstvích to byl mazec. Vždycky mi to vyrovnalo páteř do polohy, ve které ji má zdravý člověk a to jsem tedy myslela že umřu, děsný bolesti, ale zase na pohmat páteř rovná jak pravítko!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
7.6.16 13:02

Já to měla zase naopak v obou těhotenstvích mě bederní páteř vůbec nebolela - před a po těhotenství zase ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
24.4.17 14:28

Je tu někdo po operaci skoliozy nebo se skoliozou? Jakou práci děláte a jak ji zvládáte s těmi zády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
24.4.17 15:17
@Werushka77 píše:
Je tu někdo po operaci skoliozy nebo se skoliozou? Jakou práci děláte a jak ji zvládáte s těmi zády?

Mám skoliosu, nosila jsem korzet Boston asi tři roky, v práci se to nikdy neřešilo. Jsem v kanclu. Záda někdy bolí, ale nevím, kdybych skoliosu neměla zda by to bylo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola615
28.10.25 17:09
@petra79 píše: Více

S tímto mám problémy snad odjakživa. Při vaření. Mytí nádobí. Stírání. Co s tím děláte? Já se už ani narovnat nemůžu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100