Předporodní kurzy - Bohunice?

17.5.11 09:45

Předporodní kurzy-Bohunice??

Ahoj holky :wink:

má některá z vás zkušenosti s předporodním kurzem v Bohunicích nebo na Obilňáku? Je to vůbec k něčemu? Co vám tam řeknou?

díky za odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
17.5.11 10:14
petromila001 píše:
Ahoj holky :wink:

má některá z vás zkušenosti s předporodním kurzem v Bohunicích nebo na Obilňáku? Je to vůbec k něčemu? Co vám tam řeknou?

díky za odpovědi :lol:

Byla jsem v Bohunicích téměř před třemi lety a bylo to totálně nanic :)) Mnohem víc doporučuju různé kurzy, co dělají soukromé porodní asistentky, např. tady http://www.mamicentrum.cz/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
17.5.11 10:54

Ahoj,taky jsem byla před třemi lety a jsou to podle mě vyhozené peníze,paní,co kurz vedla byla evidentně znuděná,že musí opakovat pořád dokola to samé a nic nového se tam průměrně se zajímající maminka nedozví.
Jediné,co mi to dalo,že jsem se seznámila s tamějším prostředím,mohli jsme si projít všechny oddělení a největší zážitek byly samozřejmě miminka v inkubátorech.Ale pokud jde o info jako takové,tak to je nanic,za ty peníze :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 10:59

Já si to právě taky myslím :cry: Tak díky moc za info raději se podívám co nabízí ty kurzy mimo porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
17.5.11 11:28

Chodila jsem na kurz do mamicentra, bylo to moc fajn, navíc jsem ve spojení s holkama, který tam chodily taky, takže získáš i nové kamarádky s malými, stejně starými prcky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí