Skolka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
24.8.15 17:03

@j.a.n.i1 Hm, tak v tom případě jsem v naprosto zoufalý situaci. Mám vlastní byt v jiném okrese, ale nemám školku a tím pádem ani práci, nebo mohu zůstat v Praze, kde školka je, ale musím během 4 dni sehnat byt.
A jednoho šestiletého spunta, který se 2 měsíce těší do školky :(, mám chuť si to jít hodit… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
24.8.15 17:16

@Radka 1884 ale když js nebyla u zápisu a pokud už nemají místo tak smůla. Ano předškoláky berou přednostně ale právě musíš k zápisu, tak bud školku co tě nabídli a nebo školku v místě kde pracuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.15 17:17

@BohunkaP Matka ode mě a otce odešla v mých 9 letech a nejeví zajem o mě a vnoučata a otec mi v květnu naprosto nečekaně zemřel. Proto zdedeni bytu a stehovani a nedistaveni se vcas k zapisu…Jiné příbuzné nemám.
No, myslím že skoncime hůř, než si umim představit…Ale díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
24.8.15 17:28

@Radka 1884, no víš, to mě opravdu mrzí, snad na tom městském úřadě by Ti něco poradili… ale nezlob se, já nechápu, jak mohlo dojít k takovéhle termínové krizi… je poslední týden v srpnu (!)

Tatínek, po němž máš byt, Ti zemřel v květnu, řešila jsi stěhování… a za celou tu dobu ses nezajímala o školku, hlídání a jak pořešíš nástup do práce? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.15 17:33

@BohunkaP Zajímala. Ředitelka mi místo slíbila, které jsem měla jít podepsat dnes. Dnes mi volala, že místo nezbylo. Nejsem tak hloupá, abych vše řešila týden před…!, Stěhování se rozhodlo 20 června. A práci mám. V místě nového bydliště a školek, kde ho nechtějí přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
24.8.15 17:42

V Jaromeri jsou 4 skolky. To ani v jedne neni misto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.15 18:12

@vin Ne. Volala jsem i na odbor. Prostě se prý nedá nic dělat. Volala jsem i do vedlejších vesnic a také mají plno. Měla jsem to domluvené na konci června s tím, že se poslední týden zastavim na přijetí. Ale bylo mi prostě řečeno, že místo není, snad že jedna maminka se ještě neozyva a nedodala formuláře, ale ze proste v Jaromeri tezko a muze se mi stat, ze ho budu vozit fo skolky do Hradce. Mám počkat ještě do středy, kdy bude porada všech učitelek. Ale mě na tom závisí stěhování, dcery přechod na školu, kam už je prihlasena a vlastně i moje práce…a mám na to 4 dny. To je adrenalin… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
24.8.15 21:52

@Radka 1884 A řidičák máš? Jestli ano, tak si kup felicii nebo tak něco a máš za deset tisíc vyřešeno i povinným ručením. Pak v klidu zkoušej, jestli se neuvolní místo v Jaroměři…

Taky můžeš najít hlídání - důchodkyni „odvedle,“ studentku, mámu nějakého jiného dítěte v okolí, nebo profi chůvu, případně více možností nakombinovat, aby to bylo co nejlevnější. Třeba taky jiné mamince můžeš slíbit pohlídání večer nebo o víkendu, když si bude chtít vyrazit. Ono se ve školce místo třeba brzo uvolní a toto bude řešení na pár týdnů. Nemáte tam nějaké mateřské centrum, nějakou dětskou hernu nebo něco podobného, kde bys takovou maminku mohla potkat? Nebo by tam třeba poradili jiné možnosti.

• Citovat
  • Upravit
10
25.8.15 10:23

@ferret kdybych měla řidičak, tak to vůbec neresim :( i když teď bych na auto asi stejně neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin