Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
na to není žádné pravidlo, udělej jak to cítíš. Předchozí 2 roky nosil Davídek oběma učitelkám kytičku. Letos je změna, paní učitelky dostaly každá čokoládu ![]()
U nás je ten poslední den takový slavnostnější, protože malý nosí dárečky i dětem. Má totiž začátkem července narozeniny a bylo by mu líto, že neslaví ve školce jako ostatní ![]()
Natálka nesla každé paní učitelce tofiffe bonbonieru. Je ve školce taky první rok. Dívala jsem se a některé maminky nosily kytičky
a některé nějakou tu sladkost
. renča
My jsme se nechaly inspirovat tady na emiminu
a spolu s dcerou jsme vyrobily čajové kytice ![]()
Anonymní píše:
moc krásnýale to nestíhám
Kup bonbošku-stejně klasických kytek dostávají hafo a čokoláda je na nervy- to určitě ptřebujou
![]()
já jsem kytku zatím nenesla, kdyz potrebovali jablka sehnala jsem jablka, kdyz mi nekdo dal neco sladkyho a já mela zrovna dostatek tak jsem jim to donesla, dcera chodí do stacionáře a tam nemají prázdniny…ale vzpomínám si, že mi už od dětství byla kytka protivná, vždyť mojí mamce na konci školního roku kytku nedávali a mě pak v práci taky ne, ani dobroty…tak proč by to mělo být u jinýh zaměstnání jinak ![]()
Holky já vím, že to nemusí být pravidlo, něco nosit, ale víte co..... Já nechci aby byl prcek jediný, který nic nedonese…
A vypadá to, že opravdu všichni něco nosí, tak aby na něj pak divně nekoukali.......hmmmm ![]()
já to chápu, včera mi volala kamarádka co má donést, a jelikož je letos hodně třešní, tak dostali třešně
…ale čoko je asi nejlepší, nejrychleší varianta…
Anonymní píše:
Holky já vím, že to nemusí být pravidlo, něco nosit, ale víte co..... Já nechci aby byl prcek jediný, který nic nedonese…A vypadá to, že opravdu všichni něco nosí, tak aby na něj pak divně nekoukali.......hmmmm
JJ, u nás ve školce je to stejné - nosí nejen předškoláci. Většinou jsem viděla kytky, což jsem já osobně nechtěla. Myslím, že lepší jsou dárečky, co jdou sníst
. Takže loni i letos neseme každé učitelce - mají 2 - čokoládu. Příští rok se chystám vymyslet něco spešl, protože Maty by měl ve školce končit ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Holky,
jak to chodí ve školce dneska - poslední den před prázdninami? Máme donést kytku? Co třeba nějakou bonboniéru? Jako u předškoláků to je asi jasné, ale mám jsou necelé 4 roky - toto byl náš první rok ve školce…
Nosíte ( vaše děti ) něco a co?
Díky