Školka - co donést učitelkám?

Anonymní
30.6.11 09:17

školka - dnes poslední den

Holky,
jak to chodí ve školce dneska - poslední den před prázdninami? Máme donést kytku? Co třeba nějakou bonboniéru? Jako u předškoláků to je asi jasné, ale mám jsou necelé 4 roky - toto byl náš první rok ve školce…
Nosíte ( vaše děti ) něco a co?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2204
30.6.11 09:23

taky máme kluka první rok ve školce, nesl tam kytičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.6.11 09:26

Taky jsme dneska nesli kytičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
30.6.11 09:30

Ahoj,
na to není žádné pravidlo, udělej jak to cítíš. Předchozí 2 roky nosil Davídek oběma učitelkám kytičku. Letos je změna, paní učitelky dostaly každá čokoládu :wink:

U nás je ten poslední den takový slavnostnější, protože malý nosí dárečky i dětem. Má totiž začátkem července narozeniny a bylo by mu líto, že neslaví ve školce jako ostatní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
30.6.11 09:30

Natálka nesla každé paní učitelce tofiffe bonbonieru. Je ve školce taky první rok. Dívala jsem se a některé maminky nosily kytičky :kytka: a některé nějakou tu sladkost :-) . renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.11 09:32

Jinak děkuji za rady, asi koupím bonboniéru… :-D

• Citovat
  • Upravit
419
30.6.11 09:36

co by si jim nosila, vždyť je to jejich práce :lol: :lol: :lol: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
30.6.11 09:55

My jsme se nechaly inspirovat tady na emiminu :kytka: a spolu s dcerou jsme vyrobily čajové kytice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.11 09:57

moc krásný :srdce: ale to nestíhám :-?

• Citovat
  • Upravit
1943
30.6.11 09:59
Anonymní píše:
moc krásný :srdce: ale to nestíhám :-?

Kup bonbošku-stejně klasických kytek dostávají hafo a čokoláda je na nervy- to určitě ptřebujou :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.6.11 09:59

já jsem kytku zatím nenesla, kdyz potrebovali jablka sehnala jsem jablka, kdyz mi nekdo dal neco sladkyho a já mela zrovna dostatek tak jsem jim to donesla, dcera chodí do stacionáře a tam nemají prázdniny…ale vzpomínám si, že mi už od dětství byla kytka protivná, vždyť mojí mamce na konci školního roku kytku nedávali a mě pak v práci taky ne, ani dobroty…tak proč by to mělo být u jinýh zaměstnání jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.6.11 10:01

janet9 to je opravdu hezký…jste holky šikovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.11 10:01

Holky já vím, že to nemusí být pravidlo, něco nosit, ale víte co..... Já nechci aby byl prcek jediný, který nic nedonese… :think: A vypadá to, že opravdu všichni něco nosí, tak aby na něj pak divně nekoukali.......hmmmm :think:

• Citovat
  • Upravit
419
30.6.11 10:06

já to chápu, včera mi volala kamarádka co má donést, a jelikož je letos hodně třešní, tak dostali třešně :-)…ale čoko je asi nejlepší, nejrychleší varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.6.11 10:06
Anonymní píše:
Holky já vím, že to nemusí být pravidlo, něco nosit, ale víte co..... Já nechci aby byl prcek jediný, který nic nedonese… :think: A vypadá to, že opravdu všichni něco nosí, tak aby na něj pak divně nekoukali.......hmmmm :think:

JJ, u nás ve školce je to stejné - nosí nejen předškoláci. Většinou jsem viděla kytky, což jsem já osobně nechtěla. Myslím, že lepší jsou dárečky, co jdou sníst :lol: . Takže loni i letos neseme každé učitelce - mají 2 - čokoládu. Příští rok se chystám vymyslet něco spešl, protože Maty by měl ve školce končit :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin