Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já nakoupila bonboniéry, k tomu dostane každá paní učitelka jeden z produktů, který prodávám. Obě děti mají radost, že můžou něco přinést.
Neberu to jako povinnost, něco učitelkám dávat. Beru to jako poděkování za to, že se mi o děti celý rok starají a naučí je spousty nových věcí. Chápu, že od toho jsou placené, ale ty platy nejsou nijak závratné a nějaká drobnost jako poděkování mně nezabije
Souhlasím holky a děkuji za rady a typy, příští rok zkusím vymyslet něco víc originálního, letos nějak nebyl čas a řeším to až dneska - za dvě hodky ho jdu vyzvednout - takže hurá rychle do obchodu.
Ještě jednou díky ![]()
jé, zrovna jsem se vrátila z města a koupila jsem tam kytičky. Až půjdu pro malou do školky tak jí je dám ať se hezky rozloučí.
A koupila jsem i pro paní kuchařku za to jak dobře vaří dětem a že jim chutná ![]()
Par ucitelek znam. Staci kytka. bomboska az tolik nepotesi ani jina sladkost.
Obnovují téma, doneste neco do skolky pro učitelky? Mám syna první rok-není předškolák, ale nevím, jestli neco přinést, nějakou sladkost třeba
![]()
A ještě blbý dotaz
nosí se to ráno, nebo po vyzvednutí dítěte? Pac kdybych to mela dát ráno muzovi, beztak by to po cestě někde ztratil, nebo zapomněl
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
No ty naše učitelky určitě, docela dost tam na děti křičí
Takže sladký to jistí…