Školka - co donést učitelkám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.6.11 10:06
janet9 píše:
Anonymní píše:
moc krásný :srdce: ale to nestíhám :-?
Kup bonbošku-stejně klasických kytek dostávají hafo a čokoláda je na nervy- to určitě ptřebujou :lol: :palec:

No ty naše učitelky určitě, docela dost tam na děti křičí :pocitac: Takže sladký to jistí…

• Citovat
  • Upravit
5533
30.6.11 10:06

Já nakoupila bonboniéry, k tomu dostane každá paní učitelka jeden z produktů, který prodávám. Obě děti mají radost, že můžou něco přinést.
Neberu to jako povinnost, něco učitelkám dávat. Beru to jako poděkování za to, že se mi o děti celý rok starají a naučí je spousty nových věcí. Chápu, že od toho jsou placené, ale ty platy nejsou nijak závratné a nějaká drobnost jako poděkování mně nezabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.11 10:11

Souhlasím holky a děkuji za rady a typy, příští rok zkusím vymyslet něco víc originálního, letos nějak nebyl čas a řeším to až dneska - za dvě hodky ho jdu vyzvednout - takže hurá rychle do obchodu.

Ještě jednou díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
992
30.6.11 10:29

jé, zrovna jsem se vrátila z města a koupila jsem tam kytičky. Až půjdu pro malou do školky tak jí je dám ať se hezky rozloučí.
A koupila jsem i pro paní kuchařku za to jak dobře vaří dětem a že jim chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
30.6.11 13:15

Par ucitelek znam. Staci kytka. bomboska az tolik nepotesi ani jina sladkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.6.20 20:42

Obnovují téma, doneste neco do skolky pro učitelky? Mám syna první rok-není předškolák, ale nevím, jestli neco přinést, nějakou sladkost třeba :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
25.6.20 20:46

A ještě blbý dotaz :mrgreen: nosí se to ráno, nebo po vyzvednutí dítěte? Pac kdybych to mela dát ráno muzovi, beztak by to po cestě někde ztratil, nebo zapomněl :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin