ŠKOLKA - HRA S MÍČEM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12600
1.8.06 13:47

ro- tu gumu jsem sem zatahla ja, protoze me to zajimalo :)))))) J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
1.8.06 14:20

Janat, no však mě taky a moc, ale Valli odpovídala přímo mně na seskládanou švihadlovou školku - tož proto. Každopádně u gumy by bylo možná zapotřebí nějaký ten deníček i s nákresy, ty sestavy, co jsme skákaly, byly docela náročné a nevím, jak to popsat - na gumu, z gumy ven, do gumy, otočit, v otočce špičkou překřížit, do gumy - uff. už se v tom motám :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
2.8.06 10:29

Ro - natocime to na video ne? ;) neco jako Skakani gumy v deseti lekcich.
Ja skakani gumy milovala a travila s tim cele dny. Taky si pamatuju jenom , ze jsme neco preskakovaly pres gumu, s gumou, na gumu, a pak ty nazvy jendotlivych „disiplin“-mixerky, zabicky atd. ;)
Joo to byly casy :))))))) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
2.8.06 10:32

Echm, no já nevím, jestli bychom to tu mohly poté zveřejnit. Protože video, jak Ro skáče gumu - to by bylo zařazeno do hodně laciných céčkových hororů. :D:D:D A kdo mi vrátí ty menisky, který jsem si na gumě zničila?

Každopádně volám help, dodělejme ještě tu míčovou řadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
2.8.06 10:33

RO, no ja psala mic a pak se nekdo ptal na gumu,tak jsem psala gumu :lol: a svihadlo teda netusim,ale vbidim ze jste zbehle ve vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
2.8.06 23:52

Holky dík za pomoc - ale S.O.S., VYMYSLETE MI JEŠTĚ TEN MÍČ, JAK TO S NÍM JE? Prosím! Chybí 3 a 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
3.8.06 00:03

Holky,

nebyly 3 a 2 házení jednou rukou - nejdříve pravou a potom levou nebo to bylo chytání do jedné ruky? Ale 100% tam něco s jednou rukou bylo.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.8.06 00:05

Ať je to tak nebo ne, je to dobrej nápad. :wink: Díky.A JE TO. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
3.8.06 00:12

Dido,

není zač. :P

Máme na sebe dneska nějaké štěstí, že? :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.8.06 00:27

Jestli to nebude tím, že jsme tu poslední. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.9.06 21:58

Je, to je super diskuse :-) Ja si pamatuju, ze dvojky u micove skolky byl jeden hod o zed pravou rukou a pak levou rukou - vzdycky do te ruky se mic musel chytit. Mimochodem jsem zrovna nedavno na tohle vzpominala a nemohla si skoro nic vybavit, krasne jste to pripomnely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
20.9.06 16:50

TAk tato diskuze zapadla a borkyně na gumu se už neozvaly, takže co dál, kdo naučí mé dítko skákat gumu? Já si už zase skoro nic nepamatuju, ale třeba bude stačit nakopnout mě slůvkem nebo pohybem (pravé nohy prudce vpřed).

Jo a měly bychom si taky sjednotit pravidla na skákání panáka a pak taky jak se vlastně kreslí a jaké jsou další varianty. Sice jsem to minulý víkend dala s dcerkou horko těžko dohromady, ale pak mi synek říkal, že to mám totálně blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová