Školní batoh pro 2.stupeň

Anonymní
20.8.22 08:17

Školní batoh pro 2.stupen

Jaké batohy jsou nejlepší? Pro dítě na 2.stupeň ZŠ…doposud jsme měli Topgal…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9750
20.8.22 09:08

Coocazoo, ale patří k těm dražším. Je lehký a má hrudní i bederní pás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
20.8.22 09:12

@Jahru Coz je otazka, jestli deti budou ty pasy ochotny pouzivat. Moji lemplove ani omylem, jo mozna kdyby jezdily na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
20.8.22 09:14
@j.a.n.i1 píše:
@Jahru Coz je otazka, jestli deti budou ty pasy ochotny pouzivat. Moji lemplove ani omylem, jo mozna kdyby jezdily na kole.

jo, neviděla jsem snad žádné děcko s tím pásem. Co jsem tak viděla, tak ani nemají takový typ, aby to mělo. Všichni mají obyčejné batohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
20.8.22 09:17
@j.a.n.i1 píše:
@Jahru Coz je otazka, jestli deti budou ty pasy ochotny pouzivat. Moji lemplove ani omylem, jo mozna kdyby jezdily na kole.

Naše holka je používá, je drobná takže pásky pomáhají rozložit zátěž a nebolí ji pak záda.
Ale je pravda, že kluk na nějaký pasy prděl od první třídy :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.08.22 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
20.8.22 09:17

https://www.zdravybatoh.cz/
Ahoj, kupovala jsem teď tady a opravdu nádhera, kvalita.Ano,jsou dražší, ale jelikož má dcera skoliosu, tak jsem ani jinak nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
20.8.22 09:21
@Anonymní píše:

A proc v nem nechces pokracovat, co nevyhovune? U nas si ho syn naopak na druhy stupen vybral, predtim mel herlitz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
20.8.22 09:23
@Jahru píše:
Naše holka je používá, je drobná takže pásky pomáhají rozložit zátěž a nebolí ji pak záda.
Ale je pravda, že kluk na nějaký pasy prděl od první třídy :mrgreen:

Ja mam extrémně drobné, patak se ztrati mezi druhaky a stejne na to prdi… Ten ho ve druhe tride sundal, aby mu tam neprekazel. Pritom ja ho pouzivam furt, takže vzor maji :think:

Příspěvek upraven 20.08.22 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
20.8.22 09:25
@Anonymní píše:

U nás hodně děti mají značku BAAGL :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
20.8.22 09:28
@Gábííí píše:
https://www.zdravybatoh.cz/
Ahoj, kupovala jsem teď tady a opravdu nádhera, kvalita.Ano,jsou dražší, ale jelikož má dcera skoliosu, tak jsem ani jinak nechtěla.

No, ono je to stejně fuk, když maji takovych veci, ze jsou přetížení… Když vezmu, ze by mely nosit max 10-15% sve vahy, tak uz vidim jak muj bude nosit nejakych 2,8 az 4 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
20.8.22 09:41
@j.a.n.i1 píše:
No, ono je to stejně fuk, když maji takovych veci, ze jsou přetížení… Když vezmu, ze by mely nosit max 10-15% sve vahy, tak uz vidim jak muj bude nosit nejakych 2,8 az 4 kg

No, tak nějak. Dcera půjde do 6. třídy a o prázdninách konečně přelezla 30 kg hmotnost. Taška s obsahem váží minimálně 5 kg, většinou o dost víc. Rekord byl 9 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
20.8.22 09:44
@Jahru píše:
No, tak nějak. Dcera půjde do 6. třídy a o prázdninách konečně přelezla 30 kg hmotnost. Taška s obsahem váží minimálně 5 kg, většinou o dost víc. Rekord byl 9 :?

Taky pujde do 6 tridy, je podzimni, takze starší… A jeste tech 30 nema, ale uz se taky blizi :palec: Ano, vetsinou vic a to piti nenosi bud vubec nebo tak dve deci. Misto desek mel takovou plastovou kapsu a stejně to bylo tezky jak mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
20.8.22 09:58
@Jahru píše:
Coocazoo, ale patří k těm dražším. Je lehký a má hrudní i bederní pás.

Jo, tak jsme teď koupili. O hrudním a bederním pasu si nedělám iluze, že je bude používat, ale je lehký a zároveň objemný. Do teď jsme měli step by step

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.8.22 12:02

Topgal, Baagl, Oxy :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat