Vyhrožuje, že si zjistí, kde bydlíme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
12.4.19 14:31

@j.a.n.i1 tabulka je ti na nic když nevíš do jaké kolonky a řádku se podívat. A to mi řekni jak zjistím kde kdo bydlí. To by mě fakt zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
12.4.19 14:32

@neumisa matka přestane mít přístup k informacím což je dobře protože je nezákonné je šířit a dcera by sklapla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
12.4.19 14:34

@Natka901
To, že pracuje na úřadě neznamená, že má ke všemu přístup.
Pokud by pracovala na evidenci obyvatel, samozřejmě se může podívat kde má dotyčná osoba trvalé bydliště. Ale nevím k čemu by jí to bylo, když tyto informace nemůže poskytnout dál.

Co se týká platu, pedagogický plat je dán tabulkou, kterou si může kdokoli najít na internetu, ale jen to jenzáklad samozřejmě, osatní složky platu jsou na ředitelce a úřednice určitě nemají k těmto informacím přístup i přesto, že zřizovatelem školy je město.

Takže má nějaká pipka plnou hubu a chce machrovat..takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
12.4.19 14:38
@Janli píše:
Tak evidentně je slečna pěkná husička a jen bych jí vysvětlila, že matinka si to sice mulže zjistit, ale za šíření podobných informací je vyhazov z práce.

Za predpokladu, ze prokazi, ze je šířila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
12.4.19 14:41
@Lynette píše:
@j.a.n.i1 tabulka je ti na nic když nevíš do jaké kolonky a řádku se podívat. A to mi řekni jak zjistím kde kdo bydlí. To by mě fakt zajímalo.

Treba se mezi řečí zeptam nejake jeji zname…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
12.4.19 14:43
@Lynette píše:
@neumisa bude vědět že nekecá a že její matka porušuje zákon. To že nesmí nedostupné osobní informace vynášet z práce má jistě v pracovní smlouvě takze by ji měli na základě porušení pracovní smlouvy okamžitě vyhodit.

V jiné zemi se da běžně přes jmeno zjistit adresa, způsob bydlení, počet m2, průměrný plat sousedu v miste bydliste, počet aut, počet psu :D, kolik lidi na adrese bydli, rok a den narozeni atd. A když zaplatíš určitou mensi sumu tak se dozvíš, kolik dotyčný bere, jaké platí dane atd. Zřejmě má ta paní přístup k té službě. Např. Linkedin :mrgreen:, ratsit :lol: atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.4.19 14:45

1. dotyčná kecá.
2. proč to proboha řeší za svou mámu? Fakt máš pocit, že si umíš lépe poradit s tím, co ona dělá už desítky let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.4.19 14:46
@j.a.n.i1 píše:
Za predpokladu, ze prokazi, ze je šířila…

Jasně, ale tyhle pipky většinou stačí usadit a dají pokoj…

• Citovat
  • Upravit
15418
12.4.19 14:53
@Lynette píše:
@neumisa matka přestane mít přístup k informacím což je dobře protože je nezákonné je šířit a dcera by sklapla.

Dcera kecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
12.4.19 14:57

Na finančáku úředníci tyhle věci neví, podle daňového přiznání?
Slečna je kdo, studentka, zaměstnankyně?
Její matka má podepsanou mlčenlivost, za její porušení hrozí minimálně vyhazov, jestli ne něco horšího. Kdyby mě ta slečna vysloveně šikanovala, tak si najdu matku v kontaktech daného úřadu, zavolám jí a přetlumočím jí rétoriku její dcery. Myslím, že si paní zjedná razantní nápravu.
Rozhovory s tou blbkou si nahrávej, ať máš důkaz - je to legální, paragraf 88 NOZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
12.4.19 15:53
@Janli píše:
Jasně, ale tyhle pipky většinou stačí usadit a dají pokoj…

No, jedinne 2 pipky jsou zakladatelka a jeji spoluzacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
12.4.19 15:58
@pikola píše:
To ta její mamka určitě jen tak nemůže koukat na kdekoho a pak to každýmu vyprávět. Oni by jí vyrazli z práce.

Já znala člověka u jistého úřadu a ten si dokázal prověřit všechny ohledně majetku. Párkrát klikl a bylo. Takže holka je sice úplně blbá, pokud se s tím takhle chlubí, ale na každém sprochu…

• Citovat
  • Upravit
101547
12.4.19 16:08

@Lalelale By me zajimalo, ktery urad ma informace o majetku… Zadny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.4.19 18:37

Moc Vam vsem dekuji za nazory..
Holcicka je mala zakladka.. A ve tride asi neco probirali a moje mamka je asistentka a prohodila neco ve smyslu ze nevi kde bydli a ta dotycna slecna rekla no moje mamka si to dokaze zjistit.
Podle me jeji matka nevi ze ona to nekde rika.
Urcite kdyby se moje matka nejak chtela branit musela by mit dukaz ze neco ta holcicka pronesla.
A ne ze pujde za jeji matkou a rekne pani xz vase dcera se ve skole chvasta tim ze rika o vas ze pracujete na uradu a o vsech si vsechno zjistite. A ta matka muze na to reagovat ze si to vymyslela ze jeji dcera nic takoveho nerekla a moje matka by letela z prace.
Nektere veci jsou asi volne dostupne jako napr bydliste ale co kdo dela atd nemusi prece nikdo vedet a hlavne jeji dcera to nemusi nikde vykladat no ne??
Takze me napadlo ze by si moje mamka mohla tu slecnu nahrat na diktafon a pote by to byl dukaz?? Ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.4.19 18:41

@Natka901 nech mámu ať si to řeší sama, nevím co tebe tak tankuje, že nějaká malá holčička něco pronese ve škole. Tys nikdy nebyla na základce? Malé holky toho nakecaji, jenom aby byly zajímavé. K čemu by ti jako bylo nahrávat si nějaké dětské řeči na diktafon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová