Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejmenovala se ta diskuje jinak? To je několíkátá diskuze během pár dní, která mi připadá přejmenovaná. To najednou admini mají tolik času a baví se názvama?
@Natka901 A co ji jako ukazuje doma? To si jako vazne myslis, ze i kdyby nekdo mel v praci k takovym udajum pristup, (jako ze nema, neb ke skutecnemu bydlisti nema pristup nikdo, to neni evidovane, pouze trvale v registru obyvatel a majetek neni evidovan nikde, jen nemovitosti na katastru a to je zas veřejný udaj, ktery si muze zjistit každý) tak ze by ten pristup mela i z domova. Hahaha…
@vokishka admini si to muzou prejmenovat??
ok
jsem netusila.. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Natka901 A co ji jako ukazuje doma? To si jako vazne myslis, ze i kdyby nekdo mel v praci k takovym udajum pristup, (jako ze nema, neb ke skutecnemu bydlisti nema pristup nikdo, to neni evidovane, pouze trvale v registru obyvatel a majetek neni evidovan nikde, jen nemovitosti na katastru a to je zas veřejný udaj, ktery si muze zjistit každý) tak ze by ten pristup mela i z domova. Hahaha…
Nemusi ji to ukazovat staci ji to rict.. Ale mysli si ze si to necha pro sebe a zatim to vsude ve skole vyklada. Ano je to sice male dite ale neni to v pohode. Ta matka by mela dceru upozornit ze v momente pokud to nekde rekne tak ona prijde o misto.. ![]()
@Natka901 Ale ze to muze zjistit neni ani nic tajneho ani trestneho, to klidne dcera muze rikat kde chce, to je konstatovani reality. Ona nic o nikom nezjistila, tak nevim, co na tom furt resis.
@Natka901 píše:
Mozna jsem pipka jak si tady nekteri z Vas mysli ale pokud ta maminka od te slecny to vyklada do ma a ukazuje jak to dela jelikoz jsou deti zvedave tak treba pote jeji matka nevi ze to jeji dcera resi dal. A ze se chlubi. Pokud by to vedela tak si myslim ze dceru usadi a nebude se dale vychloubat. Ano moje matka to docela resi a vadi ji to ale nebude to resit dale protoze se boji za vyhazov. Protoze by ji nikdo neveril pokud by zavolala na patricny urad a rekla by te matce ze jeji dcera se chvasta temito recma. Jeji matka by oponovala tim ze jestli ma dukaz a jelikoz ho nema tak by si mohla zavarit..proto me to zajimalo co v takovem pripade ma clovek delat
Proč by její matka měla chtít důkaz? To tak přece vůbec není. Pokud jí budou volat ze školy, ať si dá pozor, že její dcera všude vypráví tohle, tak se paní strašně lekne a okamžitě zjedná nápravu, na to vem jed. I kdyby byla totální pošuk a řekla, že chce důkaz, tak jí mamka řekne, že důkaz nemá, ale že má x svědků a že ji jen v jejím zájmu upozorňuje. Vždyť pro koho by to mamka dělala? Pro tu paní z úřadu, aby jí zachránila práci, dokud je čas.
Pro sebe samou ne, jí to může být srdečně jedno.
@Natka901 prosím tě, tvoje máma je opravdu taková drbna, že po rodině roznáší, co ve škole plácla malá holčička? a já doteď myslela, že stejně jako zdravotníci nesmí vynášet informace o svých pacientech, tak by ani učitelé neměli vynášet informace o svých žácích… minimálně je takové drbání velmi neetické
jistě by tvoje máma měla velkou radost, že její pochybení takhle veřejně rozmazáváš po netu ![]()
@sagina píše:
@Natka901 prosím tě, tvoje máma je opravdu taková drbna, že po rodině roznáší, co ve škole plácla malá holčička? a já doteď myslela, že stejně jako zdravotníci nesmí vynášet informace o svých pacientech, tak by ani učitelé neměli vynášet informace o svých žácích… minimálně je takové drbání velmi neetickéjistě by tvoje máma měla velkou radost, že její pochybení takhle veřejně rozmazáváš po netu
Ne, fakt není zakázáno, aby učitel doma říkal, co říkají jeho žáci ve škole. Neměl by vynášet osobní údaje, informace o známkách a podobně. Nejedná se tedy o pochybení.
@Natka901 píše:
Mozna jsem pipka jak si tady nekteri z Vas mysli ale pokud ta maminka od te slecny to vyklada do ma a ukazuje jak to dela jelikoz jsou deti zvedave tak treba pote jeji matka nevi ze to jeji dcera resi dal. A ze se chlubi. Pokud by to vedela tak si myslim ze dceru usadi a nebude se dale vychloubat. Ano moje matka to docela resi a vadi ji to ale nebude to resit dale protoze se boji za vyhazov. Protoze by ji nikdo neveril pokud by zavolala na patricny urad a rekla by te matce ze jeji dcera se chvasta temito recma. Jeji matka by oponovala tim ze jestli ma dukaz a jelikoz ho nema tak by si mohla zavarit..proto me to zajimalo co v takovem pripade ma clovek delat
bože, víš, co všechno napovídají děti ze základky jen tak? Kolik je tobě? Co by měla dělat? No, já bych řekla, že děckým řečem by se měla umět zasmát, u nás na táboře jeden klučina kdysi rozhlásil, že jeho otec je nájemný vrah… a co myslíš, byl? ![]()
@Regina Hero píše:
bože, víš, co všechno napovídají děti ze základky jen tak? Kolik je tobě? Co by měla dělat? No, já bych řekla, že děckým řečem by se měla umět zasmát, u nás na táboře jeden klučina kdysi rozhlásil, že jeho otec je nájemný vrah… a co myslíš, byl?
To teprve zjistíš ![]()
@ivašot. píše:
To teprve zjistíš
no, je to asi sedmnáct let… dosud žádná odhalená vražda… otec na svobodě… tak je asi fakt hodně dobrej… ![]()
@Reflex píše:
Ne, fakt není zakázáno, aby učitel doma říkal, co říkají jeho žáci ve škole. Neměl by vynášet osobní údaje, informace o známkách a podobně. Nejedná se tedy o pochybení.
Stejne tak muze dite ve skole říkat, ze jeho matka muze zjistit adresu tp, to je pouhe konstatovani faktu. Ona opravdu muze a pokud k tomu bude mit uredni duvod, tak to taky udela, to dite nijak nelze ani nijak neohrozuje matku a jeji pravo, jak se tu snazis tvrdit.
@Regina Hero píše:
bože, víš, co všechno napovídají děti ze základky jen tak? Kolik je tobě? Co by měla dělat? No, já bych řekla, že děckým řečem by se měla umět zasmát, u nás na táboře jeden klučina kdysi rozhlásil, že jeho otec je nájemný vrah… a co myslíš, byl?
Na jednom táboře zase kluk tvrdil, že jeho kámoši skinheadi si za ním přijdou zrovna tuto noc vyřizovat účty a že celý les už je jimi obklíčený. Kupodivu se nic nesemlelo, ale pro nás děcka dobré, zrušili nám noční hlídky. ![]()