Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natka901 nech mámu ať si to řeší sama, nevím co tebe tak tankuje, že nějaká malá holčička něco pronese ve škole. Tys nikdy nebyla na základce? Malé holky toho nakecaji, jenom aby byly zajímavé. K čemu by ti jako bylo nahrávat si nějaké dětské řeči na diktafon??
@Kriss Tina
Dle gdpr z toho je problem.. Si myslim..
A ja byt moji matkou urcite bych to resila
ale tady se spis ptam na nazor. Ne ze budu neco resit za ni ![]()
@Natka901 Tvoje máma je asistentka pedagoga ve škole a takovéhle řeči malého dítěte bere vážně? A když by jí nějaký chlapeček řekl, že táta je kosmonaut, tak tomu bude taky věřit?
@ivašot. píše:
@Natka901 Tvoje máma je asistentka pedagoga ve škole a takovéhle řeči malého dítěte bere vážně? A když by jí nějaký chlapeček řekl, že táta je kosmonaut, tak tomu bude taky věřit?
No jak to tak čtu, tak si spíš myslím, že tohle řeší zakladatelka a ne její maminka. Možná i paní máma zakladatelky by udělala čurbes, kdyby věděla, že její dcera takto řeší něco, co třeba ona ani nevnímá jako problém.
@sppo píše:
@Natka901 A smis nekoho nahravat bez jeho souhlasu?
Jo, smíš. Akorát teda že jednou něco řekne malá holka, to bych pustila druhým uchem ven. Myslela jsem, že je to nějaká mladá kolegyně, co tím vytváří nátlak.
V tomhle případě bych maximálně při opakovaných řečech žákyně kontaktovala maminku, ať si zjedná pořádek, protože jí tím dělá vážné problémy v práci.
@Natka901 píše:
@Kriss Tina
Dle gdpr z toho je problem.. Si myslim..
A ja byt moji matkou urcite bych to resilaale tady se spis ptam na nazor. Ne ze budu neco resit za ni
Kdybys chtěla dostát Ty GDPR, tak bys rozhodně neměla psát že jde o holčičku a že jde o její matku.
Správně jsi měla napsat že dítě (ne holka) a její rodič( ne máma) - tolik k GDPR. Když už se ním oháníš.
A to jenom na odlehčení, jinak si myslím, že tato diskuze je na pobavení. Také jsem AP a kdybych měla brát vážně vše co některá dítka povídají, tak jsem denně na OSPOD, či na PČR. Nevěřím, že některá AP by brala vážně vychloubání malého dítěte.
@Natka901 píše:
Moc Vam vsem dekuji za nazory..
Holcicka je mala zakladka.. A ve tride asi neco probirali a moje mamka je asistentka a prohodila neco ve smyslu ze nevi kde bydli a ta dotycna slecna rekla no moje mamka si to dokaze zjistit.
Podle me jeji matka nevi ze ona to nekde rika.
Urcite kdyby se moje matka nejak chtela branit musela by mit dukaz ze neco ta holcicka pronesla.
A ne ze pujde za jeji matkou a rekne pani xz vase dcera se ve skole chvasta tim ze rika o vas ze pracujete na uradu a o vsech si vsechno zjistite. A ta matka muze na to reagovat ze si to vymyslela ze jeji dcera nic takoveho nerekla a moje matka by letela z prace.
Nektere veci jsou asi volne dostupne jako napr bydliste ale co kdo dela atd nemusi prece nikdo vedet a hlavne jeji dcera to nemusi nikde vykladat no ne??
Takze me napadlo ze by si moje mamka mohla tu slecnu nahrat na diktafon a pote by to byl dukaz?? Ze??
Chtěla bych mít tvoje starosti
Malá holka něco plácne a máme tu prolém
![]()
@Natka901 píše:
Moc Vam vsem dekuji za nazory..
Holcicka je mala zakladka.. A ve tride asi neco probirali a moje mamka je asistentka a prohodila neco ve smyslu ze nevi kde bydli a ta dotycna slecna rekla no moje mamka si to dokaze zjistit.
Podle me jeji matka nevi ze ona to nekde rika.
Urcite kdyby se moje matka nejak chtela branit musela by mit dukaz ze neco ta holcicka pronesla.
A ne ze pujde za jeji matkou a rekne pani xz vase dcera se ve skole chvasta tim ze rika o vas ze pracujete na uradu a o vsech si vsechno zjistite. A ta matka muze na to reagovat ze si to vymyslela ze jeji dcera nic takoveho nerekla a moje matka by letela z prace.
Nektere veci jsou asi volne dostupne jako napr bydliste ale co kdo dela atd nemusi prece nikdo vedet a hlavne jeji dcera to nemusi nikde vykladat no ne??
Takze me napadlo ze by si moje mamka mohla tu slecnu nahrat na diktafon a pote by to byl dukaz?? Ze??
A co Tvoje mamka ma vlastne za problem, aby holcicka nevykecala?
@Kralikcek píše:
A co Tvoje mamka ma vlastne za problem, aby holcicka nevykecala?
Ja bych rekla, ze zadny, to jen slečna zakladatelka nekde neco zaslechla o gdpr a cítí se desne vzdělaná a důležitá…
@j.a.n.i1
Nebo že by slečna zakladatelka psala nějakou veledůležitou esej do školy a zkoumá povědomí lidí o GDPR? ![]()
Mozna jsem pipka jak si tady nekteri z Vas mysli ale pokud ta maminka od te slecny to vyklada do ma a ukazuje jak to dela jelikoz jsou deti zvedave tak treba pote jeji matka nevi ze to jeji dcera resi dal. A ze se chlubi. Pokud by to vedela tak si myslim ze dceru usadi a nebude se dale vychloubat. Ano moje matka to docela resi a vadi ji to ale nebude to resit dale protoze se boji za vyhazov. Protoze by ji nikdo neveril pokud by zavolala na patricny urad a rekla by te matce ze jeji dcera se chvasta temito recma. Jeji matka by oponovala tim ze jestli ma dukaz a jelikoz ho nema tak by si mohla zavarit..proto me to zajimalo co v takovem pripade ma clovek delat ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ja bych rekla, ze zadny, to jen slečna zakladatelka nekde neco zaslechla o gdpr a cítí se desne vzdělaná a důležitá…