Skořepinový kufr

993
15.7.22 10:40

Skořepinový kufr

Dobrý den, koupila jsem přes internet poprvé v životě skorepinovy kufr. Jsem docela zklamaná a chci se zeptat zda je to u těch skorepinovych normální. Ten plast je takový, přijde mi měkký, celé se to prohyba, mám pocit, že musi prasknout, když se s ním někde hodí nebo se na to v aute při balení něco položí. Je to u těchto kufru běžné, že je ta skořepina taková „pruzna“, nevím jak jinak do nazvat. Navíc na dvou místech je jakoby skrabnuty a vypadá, že je potažený nějakou folii která se bude možná časem loupání, takže tak jak tak uvažuji vrácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23111
15.7.22 10:47

Máme kufry od vietnamců, žádná folie na nich nebyla, není to taková ta ochranná, co se má sloupnout? :think: to tělo se nijak neprohýbá.
Letos jsme ten jeden už dodělali, stáří asi 5 let.. přervali jsme ho a praskl zip, takž by asi vydržel déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.7.22 10:50

Já mám teď dražší kufr, ale měla jsem zamlada i za pár kaček skořepinový z Polska a nepamatuju si, že by se prohýbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
15.7.22 10:59

Kde jsi kupovala? Je to nějaká značka kufru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.7.22 11:14

@Anik6 kupovala jsem na www.divio.cz, stal 2000,–, značku jsem nějak neřešila, ale je to RGL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.7.22 11:17

Koukám, že polské zboží šlo kvalitativně dost dolů, od dob mého kufru.

https://www.zbozi.cz/obchod/131443/
https://obchody.heureka.cz/…ze/negativni#…

Příspěvek upraven 15.07.22 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.7.22 11:17

@lucynka25 no já nevím, spis mi přijde, že jo to součást toho kufru. Na pár místech je do ní jakoby rypnuto a je to taková ta pricucla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.7.22 11:19

@MrsNorris Ježíš ja jsem kráva, že jsem se nepodívala. To je tak když člověk chvata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
15.7.22 11:26

Tak to asi nebude moc dobra značka :( my kupujeme a super kufry na www.nejkufry.cz ale cenove dražší - kvalitní, značkové kufry.. nic než kufry a vše kolem cestování neprodávají, kdežto divio.cz je smeska čehosi :( zkus vrátit a koupit opravdu kvalitní kufr. Nebo to neřeš a pro příště už víš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.7.22 11:31

@Anik6 vrátím, snad převezmou a vrátí peníze, když jsem teď četla to hodnocení obchodu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37215
15.7.22 12:36

Máme skořepinový pro syna, je to takový hodně tvrdý pevný plast, nikde se to neprohyba, neloupe. Má už několik let a ani se to neskrablo a to na tom kluci kolikrát skáčou, triskaji a pořád jak nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23111
15.7.22 12:47
@mína77 píše:
@MrsNorris Ježíš ja jsem kráva, že jsem se nepodívala. To je tak když člověk chvata.

Tak držím palce s vrácením, vždycky si to chce číst recenze nebo brát z ověřených obchodu. Dej vědět jak jsi dopadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61187
15.7.22 12:57
@mína77 píše:
@lucynka25 no já nevím, spis mi přijde, že jo to součást toho kufru. Na pár místech je do ní jakoby rypnuto a je to taková ta pricucla.

Ja si myslim, ze jestli tam je nějakej potisk, že tam ta folie může být, zrovna jsem viděla nějakej malej kufr příruční a zezadu tu folii meli oloupanou, byl na něm nějakej obrázek vesmíru nebo co, černej, lesklej kufr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3610
15.7.22 13:04

Já na kufru měla ochrannou fólii, která se strhla. Jinak kufr má tenčí plast, když na něj zatlačím, tak se prohne, ale nikde nepraská. Mám ho už 10 let. Jezdil se mnou dennodenně ve vlaku 2 roky (dělala jsem stewardku) a je stále jako nový. Značku si už nepamatuju, ale vím, že logo bylo zelené :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23111
15.7.22 13:32
@a12 píše:
Ja si myslim, ze jestli tam je nějakej potisk, že tam ta folie může být, zrovna jsem viděla nějakej malej kufr příruční a zezadu tu folii meli oloupanou, byl na něm nějakej obrázek vesmíru nebo co, černej, lesklej kufr..

Taky jsem to už právě viděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák