Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@alexxa píše:
Jo a ty skrkavky pry byly zive. Vzdycky jsem si myslela(nevim, kde jsem na to prisla), ze ty tablety ty cerviky zabijou uz v tele
Něco chcípne hned, něco se vyloučí živé. Ještě do budoucna info pro ségru: Když se pes odčervuje, musí se sbírat i hovina venku a likvidovat (sbírat by se samozřejmě mělo pořád, ale hodně lidí na to prdí), nenechávat na trávníku, kde by to očuchal a olízl další pes a přinesl si domů škrkavky kvůli někomu, kdo se štítí červů. Takže ať s tím taky počítá, když si bude pořizovat dalšího psa, tak se rozhodně se škrkavkou ještě potká. Je fakt potřeba zvážit všechna pro a proti, že pes není jenom roztomilý mazlík, ale je to zvíře, které mívá nemoci, parazity, které má taky svoje povahové rysy a musí se vychovávat.
Mně se přihodilo vlastně to stejné co tobě, pokud jsi to ještě nevyřešila tak mě pomohl jeden přípravek z lékárny, myslím že to bylo nějak werm-ux ![]()
I když nemáte domácí zvířata, měli byste dvakrát ročně užívat antiparazitární přípravky jako prevenci. Nevím, co je účinné pro zvířata, ale pro lidi se mi líbí Vermixin. Účinek je mírný, bez vedlejších účinků, složení je přírodní. Objednali jsme si ho online, absolvovali kurz a půl roku se o něj nemusíte starat!
Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox