Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim vás nevíte jestli jde přes operátora zjistit, kdo vám volal Ze skrytého čísla? Vždy zavolal a hned zavěsil. Stihla jsem zvednout jen jednou. A byla to tak půl sekunda než dotyčný zase položil. Mám tušení, že je to můj ex a jeho soucastna. Dělají furt takové blbosti aby mi znepříjemnovali dny. Budu rada za rady.
@Nikolkamaminka píše:
Prosim vás nevíte jestli jde přes operátora zjistit, kdo vám volal Ze skrytého čísla? Vždy zavolal a hned zavěsil. Stihla jsem zvednout jen jednou. A byla to tak půl sekunda než dotyčný zase položil. Mám tušení, že je to můj ex a jeho soucastna. Dělají furt takové blbosti aby mi znepříjemnovali dny. Budu rada za rady.
Nejde to, hovor by musel trvat minimálně 22 sekund, pokud máš smartphone, tak jde skrytá čísla blokovat.
@Klopotkova mám iPhone a nenašla jsem
… tak aspoň už vím. Moc děkuji ![]()
Ahoj. Mě to teď taky pár dní po sobě někdo volal že skrytého čisla. Sotva to zazvonilo. A pochybuji, že si ze mě někdo ze známích dělal srandu.
@Nikolkamaminka klikněs na kontakt a úplně dole je zablokovat volajícího ![]()
@iamlenka jooo tohle vím, ale kdYz je skryté tak to tam není
ale děkuji
@Nikolkamaminka píše:
Nejde hovor prý musí trvat minimálně 10 sekund. Ale u me byla milenka mého exmanzela uz tak hloupá, že do toho nemluvila a nechala zapnuté a pak nevedla kámošku její aby mi říkala jak me manžel podvádí
jsme rozvedení 6 let a milenku si vzal ma s ni 3 děti a je úplně v pr..
ma co chtěl ![]()
@Lalandy tak možná je obviňují zbytečne ale po tom, co furt dělají asi začínám být paranoidní ![]()