Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím ![]()
Poslední týden mi volá vždy večer okolo půlnoci a ráno v 5 vždy takle pravidelně skryté číslo když to zvednu je chvíli ticho a závěsí.
Dá se nějak zjistit kdo to volá??
Zkoušela jsem utlumit hovory z nevyžádaných čísel jenže pak se mi nedovolají ani lidí které nemám už uložené v seznamu a telefon je automaticky blokuje jako nevyžádané hovory.
Je nějaká možnost zjistit tohoto dementa??
Už to začíná být totiž otravné
@adel555 píše: Více
Nezvedat to. Když se nikdo neozve, je to nějaký troll. Takže nezvedat a neřešit ![]()
Ignoruj to. Zasadne nezvedam cislo ktere nemam ulozene. Potrebujes neco? Napis. Pokud nejsi negramot. ![]()
Je rozdíl neznámé / neuložené číslo a skryté číslo. A nastavit odmítání neznámých čísel- to asi není tahle situace, ne? Skusil bych se na možnosti zeptat operátora.
@Lu66 píše: Více
tak zase já tedy zvedám cizí čísla… mohou mi volat kdykoliv ze školy od dcery… Ale otravné tedy zase rychle pokládám. Ale nikdy nevím… i rodiče už mám dost staré, tchání mají přes 80
@KKK85 Jasne, to chapu. Kdyz jsem se uchazela o praci, zvedala jsem kazde cislo.
@Lu66 já zvedám vždy.. nikdy prostě nevím co se kde stalo, kdo ma shání… ale nabídky, kecy apod… utínám… hoooodně rychle ![]()
@KKK85 píše: ..tak zase já tedy zvedám cizí čísla… mohou mi volat kdykoliv ze školy od dcery…
Ale tady nejde o cizí číslo, ale o skryté- malinko rozdíl, ne?
@Ivan PPZ píše: Více
já zvedám i skryté… volali mi tak policajti jednou…
@KKK85 píše: Více
ale co to má společného se situací zakladatelky?
Pokud volá o půlnoci a brzo ráno, nejde si na noc ztlumit zvonění? Já si třeba před spaním dávám mobil do offline režimu, online ho nechávám jen výjimečně, když se něco děje.
Ale mobil snad umí nebrat skrytá čísla, ne? I když je tu ta situace s PČR/ FÚ. I ta možnost vypnutí zvuku se dá /dala aplikovat na čísla, která nemám v seznamu.
Na iPhone takto https://www.letemsvetemapplem.eu/…yteho-cisla/ , zablokujete tím všechna skrytá čísla, tedy i případně od státní správy. Pokud máte datovku, není to problém.
U ostatních čísel to jde za poplatek prostřednictvím operátora https://www.novinky.cz/…oci-40306066 Operátor vám zjistí číslo valajícího
CCa 2 minuty a Googlu ![]()
Zavolej na operátora, měli by ti číslo říct, zrovna nedávno jsem o tom viděla video.