Skryté číslo volání

2
5.6.24 11:09

skryté číslo volání

Zdravím :pankac:
Poslední týden mi volá vždy večer okolo půlnoci a ráno v 5 vždy takle pravidelně skryté číslo když to zvednu je chvíli ticho a závěsí.
Dá se nějak zjistit kdo to volá??
Zkoušela jsem utlumit hovory z nevyžádaných čísel jenže pak se mi nedovolají ani lidí které nemám už uložené v seznamu a telefon je automaticky blokuje jako nevyžádané hovory.
Je nějaká možnost zjistit tohoto dementa??
Už to začíná být totiž otravné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16944
5.6.24 11:10
@adel555 píše: Více

Nezvedat to. Když se nikdo neozve, je to nějaký troll. Takže nezvedat a neřešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
5.6.24 11:21

Ignoruj to. Zasadne nezvedam cislo ktere nemam ulozene. Potrebujes neco? Napis. Pokud nejsi negramot. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.6.24 11:22

Je rozdíl neznámé / neuložené číslo a skryté číslo. A nastavit odmítání neznámých čísel- to asi není tahle situace, ne? Skusil bych se na možnosti zeptat operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7727
5.6.24 11:28
@Lu66 píše: Více

tak zase já tedy zvedám cizí čísla… mohou mi volat kdykoliv ze školy od dcery… Ale otravné tedy zase rychle pokládám. Ale nikdy nevím… i rodiče už mám dost staré, tchání mají přes 80

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
5.6.24 11:29

@KKK85 Jasne, to chapu. Kdyz jsem se uchazela o praci, zvedala jsem kazde cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7727
5.6.24 11:30

@Lu66 já zvedám vždy.. nikdy prostě nevím co se kde stalo, kdo ma shání… ale nabídky, kecy apod… utínám… hoooodně rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.6.24 11:37

@KKK85 píše: ..tak zase já tedy zvedám cizí čísla… mohou mi volat kdykoliv ze školy od dcery…

Ale tady nejde o cizí číslo, ale o skryté- malinko rozdíl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7727
5.6.24 11:38
@Ivan PPZ píše: Více

já zvedám i skryté… volali mi tak policajti jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.6.24 11:44
@KKK85 píše: Více

ale co to má společného se situací zakladatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13877
5.6.24 12:02

Pokud volá o půlnoci a brzo ráno, nejde si na noc ztlumit zvonění? Já si třeba před spaním dávám mobil do offline režimu, online ho nechávám jen výjimečně, když se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.6.24 12:11

Ale mobil snad umí nebrat skrytá čísla, ne? I když je tu ta situace s PČR/ FÚ. I ta možnost vypnutí zvuku se dá /dala aplikovat na čísla, která nemám v seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
5.6.24 12:57

Na iPhone takto https://www.letemsvetemapplem.eu/…yteho-cisla/ , zablokujete tím všechna skrytá čísla, tedy i případně od státní správy. Pokud máte datovku, není to problém.
U ostatních čísel to jde za poplatek prostřednictvím operátora https://www.novinky.cz/…oci-40306066 Operátor vám zjistí číslo valajícího

CCa 2 minuty a Googlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
5.6.24 14:23

Zavolej na operátora, měli by ti číslo říct, zrovna nedávno jsem o tom viděla video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák