Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se povedlo u třetího dítěte do 14. týdne. Pokazilo mi to krvácení a nutnost být pár týdnů na nemocenské.
@Anonymní píše:
Ahojky jsem po druhé těhotná a chtěla bych to skrýt před okolím.taky to někdo měl? Jak dlouho se vám to povedlo?
Mě nikdy, okamžitě mi vyleze břicho. Kamarádka ještě v 6 měsíci břicho pomalu nikde, nosila jen lehce volnější věci. Ale u druhého je to prý vidět dříve.
Chtěla jsem to tajit alespoň do 1. screeningu, jenže jsem se celkem dost brzo nafoukla a zavodnila, takže nejbližší to poznali už v 6.tt, prokazatelně vidět to na mě šlo už po 13.tt - to už poznali i známí co mě déle neviděli, ale mám kamarádku která to utajila do 19.tt, ta měla mini bříško jen po jídle ![]()
Já teda nikdy žádné těhu netahila, ale spiš jsem měla problém opačný, těhotenstvi na mě bylo videt až opravdu poslední dva měsice, a v32tt mi řiká plavčice v Aqualand Moravia ať jdu s manželem na tobogány a já ji řikam že ne děkuji že jsem těhotná ![]()
Takže zaleži na velikosti břiska a jak se budes cutit zdravotne(zvraceni atd)
Ja teda nevim, ale co koukám na kamaradky, co jedou druhe kolo, tak by to utajily max do 10tt ![]()
Jsem v 16. Tydnu a bricho teprve zacina nepatrne rust a to jsem štíhlá, ne ze by se schovavalo male ve speku. Ale mela jsem male bricho i u prvniho. Zatim jsem to nikomu nerekla (az na kamaradku, ktera to vi od uplneho zacatku). Myslim, ze je velmi individualni, kdy to zacne byt videt
První úplně v pohodě až do cca 18tt, druhé do 15tt a třetí tak 11tt. Ale měla jsem to zase celkem rychle po sobě. Mezi každým +- rok a půl. To asi taky dost ovlivní.
Prvni jsem tajila do 20tt, druhe jsem tajila do 25tt a treti jsem tajila do 20tt, vzdy jsem mela male bricho, treti tehotenstvi byla dvojcata a utajila jsem dokonce i je ![]()
Tajeni myslim predevsim v praci, kvuli kecum a otazkam.
Ja jsem chtela do 12tt, pak na vysetreni byl nejaky problem, cekala jsem na vysledky. Rekla jsem to asi ve 20tt a byla ta spatna, proc jsem to jako nerekla
,takze pokud bude mit nekdo reci, stejne je mit bude ![]()
Já neměla ani navybranou
Od pozitivního testu jsem tak blila, že to vždy věděla celá rodina hned
Teď čekám třetí a zas měsíc bliju a jsem neschopná cokoli udělat doma, no to je hned všechno prozrazeno
@Andělka55 píše:
Já neměla ani navybranouOd pozitivního testu jsem tak blila, že to vždy věděla celá rodina hned
Teď čekám třetí a zas měsíc bliju a jsem neschopná cokoli udělat doma, no to je hned všechno prozrazeno
Měla jsem to podobně, to se pak těžko něco tají ![]()
Právě jsem 26.tt budu zacinat 7.mesic a krome nejblizsi rodiny a par přátel, kterym jsme to rekli to nikdo nevi… Mam opravdu male brisko a ted uz schovane pod bundou. Predevcirem mi nase znama rika : a co vy? Nechcete druhe?
Tak ji rikam, ale joo jsem v sestem mesici
Ma to kazda proste jinak, myslim, ze si muzes rikat jak to utajis, ale záleží na brisku… Mam kamaradku, ktera mela brisko, ze by se tam vesli deti 3.
Do 15tt, to jsme to po screeningu řekli sami. Ale už by to šlo asi i poznat, kdybych nosila přiléhavé věci ![]()
Ahojky jsem po druhé těhotná a chtěla bych to skrýt před okolím.
taky to někdo měl? Jak dlouho se vám to povedlo?