Skrývání druhého těhotenství

Anonymní
17.10.21 23:04

Skrývání druhého těhotenství

Ahojky jsem po druhé těhotná a chtěla bych to skrýt před okolím. :lol: taky to někdo měl? Jak dlouho se vám to povedlo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
17.10.21 23:06

Mě se povedlo u třetího dítěte do 14. týdne. Pokazilo mi to krvácení a nutnost být pár týdnů na nemocenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6052
17.10.21 23:06
@Anonymní píše:
Ahojky jsem po druhé těhotná a chtěla bych to skrýt před okolím. :lol: taky to někdo měl? Jak dlouho se vám to povedlo? :lol:

Mě nikdy, okamžitě mi vyleze břicho. Kamarádka ještě v 6 měsíci břicho pomalu nikde, nosila jen lehce volnější věci. Ale u druhého je to prý vidět dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6136
17.10.21 23:12

Chtěla jsem to tajit alespoň do 1. screeningu, jenže jsem se celkem dost brzo nafoukla a zavodnila, takže nejbližší to poznali už v 6.tt, prokazatelně vidět to na mě šlo už po 13.tt - to už poznali i známí co mě déle neviděli, ale mám kamarádku která to utajila do 19.tt, ta měla mini bříško jen po jídle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.10.21 23:20

Já teda nikdy žádné těhu netahila, ale spiš jsem měla problém opačný, těhotenstvi na mě bylo videt až opravdu poslední dva měsice, a v32tt mi řiká plavčice v Aqualand Moravia ať jdu s manželem na tobogány a já ji řikam že ne děkuji že jsem těhotná :lol:
Takže zaleži na velikosti břiska a jak se budes cutit zdravotne(zvraceni atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.10.21 23:22

Ja teda nevim, ale co koukám na kamaradky, co jedou druhe kolo, tak by to utajily max do 10tt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 23:38

Jsem v 16. Tydnu a bricho teprve zacina nepatrne rust a to jsem štíhlá, ne ze by se schovavalo male ve speku. Ale mela jsem male bricho i u prvniho. Zatim jsem to nikomu nerekla (az na kamaradku, ktera to vi od uplneho zacatku). Myslim, ze je velmi individualni, kdy to zacne byt videt

• Citovat
  • Upravit
723
17.10.21 23:39

První úplně v pohodě až do cca 18tt, druhé do 15tt a třetí tak 11tt. Ale měla jsem to zase celkem rychle po sobě. Mezi každým +- rok a půl. To asi taky dost ovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
18.10.21 00:23

Prvni jsem tajila do 20tt, druhe jsem tajila do 25tt a treti jsem tajila do 20tt, vzdy jsem mela male bricho, treti tehotenstvi byla dvojcata a utajila jsem dokonce i je :mrgreen:
Tajeni myslim predevsim v praci, kvuli kecum a otazkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
18.10.21 07:12

Ja jsem chtela do 12tt, pak na vysetreni byl nejaky problem, cekala jsem na vysledky. Rekla jsem to asi ve 20tt a byla ta spatna, proc jsem to jako nerekla :pocitac:,takze pokud bude mit nekdo reci, stejne je mit bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.10.21 07:15

Já neměla ani navybranou :) Od pozitivního testu jsem tak blila, že to vždy věděla celá rodina hned :D Teď čekám třetí a zas měsíc bliju a jsem neschopná cokoli udělat doma, no to je hned všechno prozrazeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
18.10.21 07:19
@Andělka55 píše:
Já neměla ani navybranou :) Od pozitivního testu jsem tak blila, že to vždy věděla celá rodina hned :D Teď čekám třetí a zas měsíc bliju a jsem neschopná cokoli udělat doma, no to je hned všechno prozrazeno

Měla jsem to podobně, to se pak těžko něco tají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.10.21 07:32

Právě jsem 26.tt budu zacinat 7.mesic a krome nejblizsi rodiny a par přátel, kterym jsme to rekli to nikdo nevi… Mam opravdu male brisko a ted uz schovane pod bundou. Predevcirem mi nase znama rika : a co vy? Nechcete druhe? :D Tak ji rikam, ale joo jsem v sestem mesici :mrgreen: Ma to kazda proste jinak, myslim, ze si muzes rikat jak to utajis, ale záleží na brisku… Mam kamaradku, ktera mela brisko, ze by se tam vesli deti 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.10.21 07:44

22tt než to tchýni vykecaly prodavačky v obchodě

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
18.10.21 08:27

Do 15tt, to jsme to po screeningu řekli sami. Ale už by to šlo asi i poznat, kdybych nosila přiléhavé věci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky