Skvělé matky vs. já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.19 14:56

@janat Hezké, život je opravdu krátký. Memento mori. Carpe diem.

• Citovat
  • Upravit
2803
5.8.19 14:57
@janat píše:
Já pořád si myslím, že primárně tu je tvůj problém, že nejsi spokojená s tím co děláš, nebo ne úplně spokojená. Tak nějak podvědomě jsi pak přitahována extrémy „z té druhé strany“, které ti přijdou (a objektivně asi i jsou) jako horší varianta, byť teda píšeš, jak jim závidíš? :)

ale ona není přitahována extrémy, spadla do toho jak kotě do jámy a teď jí to prostě jenom leží v hlavě. Do té doby se vznášela na svém obláčku duhy jak pěkně s malou všechno v rámci možností zvládly a pak přijde pár V. I.P. v péči o děti a domácnost a všechno co ona doteď pokládala za svůj supervýkon tyhle královny domácnosti během několika hodin svou dokonalostí pohamstaly (ale nechtěně a ona je za to nehaní, naopak je chválí za tyto jejich schopnosti, ale zvládly jí dokonale zbortit ten její vzdušný zámek. Z dosavadního „zvládly jsme to“ se za pár hodin stalo „jsem neschopná“ ). Za tímhle rozhodně není snaha o to vybudit zdejší uživatelky k pochvalným komentářům jak ona je super a ony na ho*no. Já zadavatelku docela chápu v tomhletom, je prostě jenom smutná, že nezvládne to co ony (nebo možná zvládne, ale jen krátkodobě než spadne zase do svých zajetých kolejí). Je to jako naprostá změna životního stylu. Když o tom člověk není z hloubi své duše přesvědčen, tak to nikdy nemůže zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 15:20

@hopsalka Kotě do jámy. :lol: To si půjčím a nevrátim. Děkuji ještě jednou. To asi potřebujeme, my, nejiste duše, slyšet.

• Citovat
  • Upravit
12600
5.8.19 15:30
@hopsalka píše:
ale ona není přitahována extrémy, spadla do toho jak kotě do jámy a teď jí to prostě jenom leží v hlavě. Do té doby se vznášela na svém obláčku duhy jak pěkně s malou všechno v rámci možností zvládly a pak přijde pár V. I.P. v péči o děti a domácnost a všechno co ona doteď pokládala za svůj supervýkon tyhle královny domácnosti během několika hodin svou dokonalostí pohamstaly (ale nechtěně a ona je za to nehaní, naopak je chválí za tyto jejich schopnosti, ale zvládly jí dokonale zbortit ten její vzdušný zámek. Z dosavadního „zvládly jsme to“ se za pár hodin stalo „jsem neschopná“ ). Za tímhle rozhodně není snaha o to vybudit zdejší uživatelky k pochvalným komentářům jak ona je super a ony na ho*no. Já zadavatelku docela chápu v tomhletom, je prostě jenom smutná, že nezvládne to co ony (nebo možná zvládne, ale jen krátkodobě než spadne zase do svých zajetých kolejí). Je to jako naprostá změna životního stylu. Když o tom člověk není z hloubi své duše přesvědčen, tak to nikdy nemůže zvládnout.

Tak do jámy s makrobiotičkama bych spadnout nechtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 15:38

@janat No, je to jako byt kvadruparetikem a poslouchat rozhovor baletek, že to demi plie jim nejde na 150%, ze to chce jeste trochu potrenovat. :)

• Citovat
  • Upravit
14954
7.8.19 15:38

A já jsem zjistila, že upřednostňuji smysl pro humor a nebrat se vážně. A pak je mi jedno, z jakého tábora kdo je. Jestli ekobio nebo chipsocolo nebo neco mezi. :palec: nejhorší jsou upjaté matky, co se tváří jak soudružka po přechodu a pak můžou mit styl života sebelepší, ale můj šálek kávy to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí