Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer všem. Prosím o radu, zkušenost. Kolega měl dnes problém s přihlášením ke Skype. Skype používáme k pracovním účelům. Komunikace prodejny s centrálou. Po opakovaném zadání správného přihlašovacího jména a hesla se nebylo možné přihlásit, ačkoliv přihlašovací údaje byly zadány správně. Existuje nějaká podpora pro Skype v češtině, nebo člověk musí spíš pročítat fóra. Díky moc za info.
@Alisa30 píše:
Hezký večer všem. Prosím o radu, zkušenost. Kolega měl dnes problém s přihlášením ke Skype. Skype používáme k pracovním účelům. Komunikace prodejny s centrálou. Po opakovaném zadání správného přihlašovacího jména a hesla se nebylo možné přihlásit, ačkoliv přihlašovací údaje byly zadány správně. Existuje nějaká podpora pro Skype v češtině, nebo člověk musí spíš pročítat fóra. Díky moc za info.
Ahoj zkuste jeste naistalovat jinou verzi skype. Muze byt ze mate starou verzi.
Ahoj mám neustálý problém se přihlásit ke skypu, založila jsem si dnes i nový email a znova se registrovala a stále problém se přihlásit, už vážně nevím jaký je neustále problém
Tak jsem ho odinstalovala a stahuju ho znovu, byl jakoby zmrzlý, nešlo se přihlásit, neustále mi to oznamovalo, že email či číslo neexistuje, přitom je mám registrované