Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s kamarády jedeme na festival do Prahy. Dnes jsem se dozvěděla, že na každé akci si vždycky dají extázi nebo pervitin. Hrozně mě láká si to zkusit dát, bohužel. A tak má otázka zní, zda po jednom požití se u mě nemůže projevit například nějaká psychická porucha jako schizofrenie apod. nebo závislost? Děkuju zkušeným.
@MisaK1999 pane bože doufám, že takhle pitomý moje děti nebudou ![]()
Ano, může se projevit skrytá psychiatrická porucha a může se odstartovat závislost.
Lepší je to vůbec nezkoušet. A už vůbec nezačínat s pervitinem. Tráva by nestačila?
@pikola píše:
Lepší je to vůbec nezkoušet. A už vůbec nezačínat s pervitinem. Tráva by nestačila?
Tráva mě spíš unaví než nakopne…
Ano, psychiatrická porucha se může po požití drog spustit. Ve své práci jsem už několik takových lidí potkala. Všichni litovali, že si to vzali, protože co se dělo pak, to fakt nechtěli.
@MisaK1999 píše:
Tráva mě spíš unaví než nakopne…
tak jestli hulíš tak máš odpověd na svojí diskuzi https://www.emimino.cz/…nila-305811/
Nejmenší závislost je asi na kokainu, když už chceš něco prubnout.
@MisaK1999 píše:
Ahoj, s kamarády jedeme na festival do Prahy. Dnes jsem se dozvěděla, že na každé akci si vždycky dají extázi nebo pervitin. Hrozně mě láká si to zkusit dát, bohužel. A tak má otázka zní, zda po jednom požití se u mě nemůže projevit například nějaká psychická porucha jako schizofrenie apod. nebo závislost? Děkuju zkušeným.
Holka nešťastná, nemusíš smažit, když se chceš bavit, normálně se opij, ne? ![]()
Jak už tu holky psaly, u predisponovaných osob umí rozjet dorogy projevy duševní choroby, takže rozhodně nedoporučuju.
@ka2ka píše:
tak jestli hulíš tak máš odpověd na svojí diskuzi https://www.emimino.cz/…nila-305811/
@MisaK1999 Ahoj, já Ti rozumím. Vzhledem k výše uvedené diskuzi bych to však nedoporučovala. Dej si radši pár panáků.
@vjerunqa píše:
@MisaK1999 Ahoj, já Ti rozumím. Vzhledem k výše uvedené diskuzi bych to však nedoporučovala. Dej si radši pár panáků.
co se prosím odehrává v mozku člověka co chce začít fetovat?
@ka2ka píše:
co se prosím odehrává v mozku člověka co chce začít fetovat?
Nudí se. Jak by řekla moje babi, už neví co by roupama. Nic víc v tom nehledej.
@Borůvka1990 píše:
Nudí se. Jak by řekla moje babi, už neví co by roupama. Nic víc v tom nehledej.
asi ![]()