Festival a drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27735
15.2.18 20:09

@Borůvka1990 tak u nás přes týden než vykope základy plotu a vše okolo tak nebude věfět jak se jmenuje natož co to je fet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.2.18 20:12
@MisaK1999 píše:
Ahoj, s kamarády jedeme na festival do Prahy. Dnes jsem se dozvěděla, že na každé akci si vždycky dají extázi nebo pervitin. Hrozně mě láká si to zkusit dát, bohužel. A tak má otázka zní, zda po jednom požití se u mě nemůže projevit například nějaká psychická porucha jako schizofrenie apod. nebo závislost? Děkuju zkušeným.

Nebylo tvé minulé téma o tom, že jsi se rozešla se feťákem protože fetoval? Chybí ti to, co?

• Citovat
  • Upravit
5425
15.2.18 20:14
@radkka píše:
Já to nikdy nezkoušela, ale fakt je směšné ptát se, co si myslí, že s ní udělá extáze, když tráva ji uspává. Nemá to spolu souvislost.Nikdy jsem nic nezkoušela a nikdy mě to nelákalo, na to se mám moc ráda, ale myslím, že tahle diskuze jí v tom nezabrání, každý to máme jinak. Někdo to riskne a obávám se, že ani výchova s tím moc nezmůže. Já jenom doufám, že moje děti budou rozumné :?

No o nic jsi nepřišla :lol: Já ve svý děti tolik naděje navkládám :lol: Doufám že budou jako já, maxi málně zkusí v 16ti jointa a bude jim bl. bě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.2.18 20:16
@radkka píše:
@Borůvka1990 mimochodem, tráva dokáže vypatlat tak, že by ses asi divila. Je to droga stejně jako všechny ostatní.

Znám takový případy :? O tom mě přesvědčovat nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.18 20:17

Jestli ti muzu poradit, tak neber neco jen proto, ze si to davaji na party tvoji znami. Predpokladam, ze jsi dospela, je to tvoje rozhodnuti a pokud se opravdu rozhodnes, neco si o tom alespon dopredu precti a nastuduj mozny rizika.Taky nikde neni dany, ze pokud neco sedne tvym kamaradum, sedne to i tobe. Pokud jsi uz rozhodnuta, neber si nikdy plnou davku, zkus jen malicky kousicek (mam na mysli napr. extazi).Alespon to pripadne eliminuje mozne nasledky.Chce to u toho hodne pit vodu, hrozi ti prehrati.Jo a v zadnym pripade nemichat s alkoholem a dalsima drogama. Chapu to lakadlo, ale u tebe bych byla vzhledem k minule diskuzi velmi ostrazita, rozhodne nevypadas jako vyrovnana osoba. Jinak bych jeste dodala, ze si myslim, ze to neni z toho, ze by se clovek nudil, kdyz chce vyzkouset nejakou drogu.Chce prozit neco jineho a jinak. Treba stejne, jako s alkoholem…Ale i tak doufam, ze se nakonec rozhodnes tomu odolat…

• Citovat
  • Upravit
5425
15.2.18 20:17
@ka2ka píše:
@Borůvka1990 tak u nás přes týden než vykope základy plotu a vše okolo tak nebude věfět jak se jmenuje natož co to je fet

Nó, tak to je už vyšší pracovní level :mrgreen: U nás by ryla skleníky, až by byly zevnitř opocený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.2.18 20:26

Kdyz jsi tak hloupa a schopna nad timhle vubec premyslet tak si zajed napriklad do Mníšku pod brdy je tam komunita ktera se snazi dat do kupy lidi co si to chteli jen jednou zkusit pro pobaveni na festaku.. boze holka nebud hloupa a netahni s davem jen proto ze oni to tak proste delaj.. jeste k tomu pernik, nedelej chyby jako ostatní prosimte! Bud ta rozumna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.2.18 20:57
@ka2ka píše:
@MisaK1999 pane bože doufám, že takhle pitomý moje děti nebudou :cert:

To bylo prvni co mi napadlo po precteni, aby nevyhledavali, takovy humus a odpadliky, kteri to uzivaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.2.18 21:15

Tak ja take doufam, ze ma dcera bude vedet, ze nic brat nemusi ani kdyz to ostatni delaji. Doufam, ze bude mit muj postoj k drogam, ze nebude mit zapotrebi je zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.18 21:17

@MisaK1999

Hlavně ne perník…to se pak několik dní nevychrápeš a z toho tě jebne :-) dej si extázi, ale jen v případě, že si ji dají první a přežijou to:-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 21:20

Já mám s tvrdou drogou zkušenost jednu, nechtěnou, ani se nikdo neráčil mi to říct :cert: Ráno mi bylo blbě, třásla jsem se jak osika, co jsem pod jejím účinkem dělala, ani nebudu popisova :zed: Fakt nechápu, že o tom s čistou myslí někdo může vůbec přemýšlet. A možná se zamysli nad svými kamarády.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 21:25
@Anonymní píše:
Jestli ti muzu poradit, tak neber neco jen proto, ze si to davaji na party tvoji znami. Predpokladam, ze jsi dospela, je to tvoje rozhodnuti a pokud se opravdu rozhodnes, neco si o tom alespon dopredu precti a nastuduj mozny rizika.Taky nikde neni dany, ze pokud neco sedne tvym kamaradum, sedne to i tobe. Pokud jsi uz rozhodnuta, neber si nikdy plnou davku, zkus jen malicky kousicek (mam na mysli napr. extazi).Alespon to pripadne eliminuje mozne nasledky.Chce to u toho hodne pit vodu, hrozi ti prehrati.Jo a v zadnym pripade nemichat s alkoholem a dalsima drogama. Chapu to lakadlo, ale u tebe bych byla vzhledem k minule diskuzi velmi ostrazita, rozhodne nevypadas jako vyrovnana osoba. Jinak bych jeste dodala, ze si myslim, ze to neni z toho, ze by se clovek nudil, kdyz chce vyzkouset nejakou drogu.Chce prozit neco jineho a jinak. Treba stejne, jako s alkoholem…Ale i tak doufam, ze se nakonec rozhodnes tomu odolat…

PROBOHA Hlavně ji neříkej, že je u toho potřeba hodně pít vodu!!! Tohle je info který tě může zabít!! Pij normálně vodu tak jak bys jí pila kdybys na extázi respektive na MDMA (pokud to vůbec v té tvojí budoucí extázi bude) nebyla. Člověk se přehřívá hlavně proto že tančí a to většinou v klubu kde není vzduch a je tam spousta lidí. Takže je nutné dodržovat STANDARDNÍ pitný režim. Nééé do sebe klopit vodu jak zjednaná. MDMA snižuje funkci ledvin a to dost razantně, takže pokud budeš hoooodně pít tak se taky můžeš utopit. Respektive tvoje buňky nacucaný vodou, kterou ledviny nestíhají odfiltrovávat ti pocuchaj mozeček a jsi KO. Víc než že si moje dcera dá drogu se bojím, že jí bude někdo takhle radit.

• Citovat
  • Upravit
3594
15.2.18 21:37
@ka2ka píše:
co se prosím odehrává v mozku člověka co chce začít fetovat?

Např. chuť změnit si vědomí, zažít jinou realitu, zlepšit si náladu. V době dospívání chuť experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
15.2.18 21:41
@vjerunqa píše:
Např. chuť změnit si vědomí, zažít jinou realitu, zlepšit si náladu. V době dospívání chuť experimentovat.

hmm to mi nepřijdou důvody proto začít brát drogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116532
15.2.18 21:48
@MisaK1999 píše:
Tráva mě spíš unaví než nakopne…

Tak nakopnout bys potřebovala. A jak si to jako budeš aplikovat? Jehlou? Šňupat? Bleeee. Znám rodinu, jejichž syn se po první aplikaci pervitinu zbláznil. Už několik let je na uzavřeném oddělení v blázinci. Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová