Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hlavne ja si to porad nejak jeste neuvedomuju..:)nic na sobe zatim necitim.jen takovy tlaky v brise..:)v pondeli pujdu k doktorce,to by uz melo byt videt.:)zatim nic jeste nevidela.tak se moc tesim.doufam ze bude vsechno vporadku.
Irry tak to ti gratuluju. to já jsem si dnes opakovala test a druhá čárka se neobjevia. Předtím ano a teď ne. tak fakt nevím. Buď jsem byla pár dní těhotná a už několikrát jsem samovolně potratila a nebo ty mamatesty fakt švindlujou.
jee tak to je mi moc lito.:( ale skus si zajit na krev,nebo aspon k doktorce.mozna to bude vsechno v poradku:)-ja si delam taky mamatesty.a zatim je vse v poradku.druha carka zesiluje.
likuno, chapala bych kdybys mela pozitivni mamatest, pak negativni a zacala krvacet - to by pak byl hodne ranni samovolny potrat. Ale pokud ani nespinis tak je to divne. Mamatest fakt vetsinou nelze.
A delala jsi oba testy z ranni moci? Mozna jsi jen vic pila a moc byla min koncentrovana a proto ten negativni. Uvidis, treba to jeste neni ztracene. Drzim palecky
dělala jsem se ho po několikáte a fakt tam ta druhá čárka není. tak nevím. Mě prostě už několikrát zalhal. ![]()
mám PCO tak fakt nevím. Asi se mi ty hormony nějak bouří sami od sebe a třeba to pak takhle reaguje.
Aha, no tak to je fakt spatny, musi to byt hrozne zklamani. Treba ti sem napise nejaka holka co ma PCO a bude mit nejakou zkusenost. Slysela jsem akorat ze nektere tipy cyst muzou zpusobovat hcg, ale moc o tom nevim. Mozna zkus zalozit diskuzi PCO a tehotensky test, on se nekdo chytne…