Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevíte někdo, kde sehnat slabé, třeba plátěné kraťasy asi ke kolenům - mírně nad kolena? Budu v Brně, ale dávejte prosím typy i nebrňačky - takové CaA, Takko atd. je skoro všude ![]()
Brňačky - nejlépe v nějakých obchodech ve Vaňkovce nebo poblíž centra, klidně i u Vietnamců.
Kraťasy potřebuju sehnat dost narychlo a budu na to mít asi 2 hodiny, tak bych potřebovala jít někam najisto ![]()
Díky!
Na sebe nebo na děcka? Na kluky měli minulý týden v Takko tenoučké kostkované kraťasy zelené a modré, stažitelné v pase. Na holky katastrofa, tlustší a bez stažení. Na dospělé nevím.
@levandule23 Jakou velikost potřebuješ? Já mám jedny plátěné bermudy na bazaru (jsem z Brna). Mám dvoje prakticky stejné, jedny synovi teď hodně dávám, ale druhé nepotřebuju, tak prodávám. Jedny jsou Marks and Spencer, druhé Next.
Ahoj, já minulý týden koupila plátěné kraťásky v Takku cca za 250,–Kč, po bocích knoflíčky, v předu kapsy a pas na gumičku s tkaničkou. Barvy světle zelená, tmavší zelená, béžová a další bohužel nevím..předpokládám, že tam bude i černá…já jsem s nimi max spokojená ![]()
Minuly tyden meli v Lidlu, jsou platene zelene, trosku kratsi nez chces. V nedeli je tam jeste meli..
@Ondule
Jedná se o dámské? Nedošlo mi, že příspěvek vyzní tak, že mi jde o dětské. Pokud dámské, tak jak jsou dlouhé?
Mám taky jedny na bazaru, jsou úplně nové, ale asi kratší, než chcete…
@levandule23 jsou to dámské kraťasy a dlouhé jsou tak do půl stehen…pokud nezapneš knoflík, tak dosáhnou na kolena..