Slabé kraťasy do horkých dnů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
832
8.6.15 23:41

Slabé kraťasy do horkých dnů

Nevíte někdo, kde sehnat slabé, třeba plátěné kraťasy asi ke kolenům - mírně nad kolena? Budu v Brně, ale dávejte prosím typy i nebrňačky - takové CaA, Takko atd. je skoro všude :)
Brňačky - nejlépe v nějakých obchodech ve Vaňkovce nebo poblíž centra, klidně i u Vietnamců.
Kraťasy potřebuju sehnat dost narychlo a budu na to mít asi 2 hodiny, tak bych potřebovala jít někam najisto :)
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
8.6.15 23:48

Na sebe nebo na děcka? Na kluky měli minulý týden v Takko tenoučké kostkované kraťasy zelené a modré, stažitelné v pase. Na holky katastrofa, tlustší a bez stažení. Na dospělé nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.6.15 23:48

@levandule23 Jakou velikost potřebuješ? Já mám jedny plátěné bermudy na bazaru (jsem z Brna). Mám dvoje prakticky stejné, jedny synovi teď hodně dávám, ale druhé nepotřebuju, tak prodávám. Jedny jsou Marks and Spencer, druhé Next.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.6.15 23:58

Ahoj, já minulý týden koupila plátěné kraťásky v Takku cca za 250,–Kč, po bocích knoflíčky, v předu kapsy a pas na gumičku s tkaničkou. Barvy světle zelená, tmavší zelená, béžová a další bohužel nevím..předpokládám, že tam bude i černá…já jsem s nimi max spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
9.6.15 07:11

Minuly tyden meli v Lidlu, jsou platene zelene, trosku kratsi nez chces. V nedeli je tam jeste meli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.6.15 08:53

@Ondule
Jedná se o dámské? Nedošlo mi, že příspěvek vyzní tak, že mi jde o dětské. Pokud dámské, tak jak jsou dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.6.15 08:54

@Hoa Mai @LucaLuca
mám na mysli dámské
@kaja00
v tom lidlu to byly dětské, nebo dospělácké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
9.6.15 13:14

Mám taky jedny na bazaru, jsou úplně nové, ale asi kratší, než chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
9.6.15 17:43

@levandule23 samozřejmě dámské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.6.15 23:18

@levandule23 jsou to dámské kraťasy a dlouhé jsou tak do půl stehen…pokud nezapneš knoflík, tak dosáhnou na kolena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.6.15 23:20

Kdybys měla zájem, zítra můžu nafotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie