Nákup plavek Litex na internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
182
8.6.15 21:59

Nákup plavek Litex na internetu

Dobry vecer,
chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenost s nakupem plavek Litex na internetu? Uplne mi nesedi Tabulka velikosti. Pres prsa mi vychazi velikost 38, ale pod prsy 40. Bojim se, ze pokud koupim 40, budou mi kosicky velke. Nemela jste nektera podobny problem? Nemuzu sehnat obchod, kde bych je mohla vyzkouset. Dekuji za pripadne postrehy a rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
8.6.15 22:03

@HelcaDE moje zkušenost je ta, že když koupím plavky o číslo menší než normálně nosím, tak mi sedí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.6.15 22:07

@HelcaDE Odkud jsi? Kamenný obchod je třeba v cenru Brna. Já jsem si kupovala plavky nedávno, mám vel. 36, tak jsem vzala 36, menší tam stejně nebyla, a sedí mi akorát. Jinak mám od nich pár dalších kousků oblečení, vše S nebo 36 a sedí mi všechno. Ale je pravda, že jsem se do tabulky velikostí nekoukala a vzala jsem velikost, kterou brávám vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.6.15 22:14

Já objednávala několikrát a vždycky jsem si brala velikost, kterou si kupuji normálně a sedělo to. Ono každý střih sedne jinak, takže já to udělala tak, že jsem si objednala více plavek různých střihů, doma vyzkoušela a ty které nejlépe sedly jsem si nechala a zbytek vrátila. Je tam super, že se jednotlivé kusy kupují zvlášt, takže si můžeš nakombinovat jak ti bude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.6.15 22:30

@ynax @Hoa Mai @lenny-h Holky diky za reakce! Ja si je budu objednavat v Nemecku, v obchode jsem na ne nenarazila. Kouknu se jake maji podminky a dystak si teda objednam tech velikosti vic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.6.15 00:11

Objednala jsem svou velikost a byly mi dobře, teda až na obří košíčky, ale já mám prsa po tátovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.6.15 00:27

@allinka Já mám právě taky „lentilky pod kobercem“ a docela příjemně mě překvapilo, že ty košíčky jsou malé a padly mi akorát. Teď jsem v 7. měsíci, takže prsa porostla a už bych si musela vzít větší číslo, kdybych podprsenku kupovala na své současné rozměry. Ale asi záleží na střihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.6.15 08:27

No tak o moc moudrejsi nejsem :-) Asi opravdu zalezi na tom strihu. Ja jsem na Litex koukala jen tak ze zvedavosti a jedny ty plavky mi tak padly do oka, ze proste jine nechci. Ale bude to teda s nervama, jak mi padnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.6.15 08:39

@HelcaDE A které, jen tak ze zvědavosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.6.15 08:50

@Hoa Mai Nejde mi vlozit odkaz, ale jsou na titulni strance virtualniho katalogu, tyrkysove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
9.6.15 09:04

@ynax já jsem kupovala tehotenske, tak mozna pocitali s tim, ze prsa vyrostou, a udelali je vetsi. Jenze mne jaksi nevyrostly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.6.15 09:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.6.15 13:00

@HelcaDE Moc pěkné! Bohužel mám jiný střih, takže nemůžu poradit, jestli budou sedět.

@allinka píše:
@ynax já jsem kupovala tehotenske, tak mozna pocitali s tim, ze prsa vyrostou, a udelali je vetsi. Jenze mne jaksi nevyrostly :)

No to bude možná tím. To je tak u všech těhotenských věcí a nejvíc u kojicích podprsenek, s těmi mám dost problém. Jako by všechny těhotné a kojící měly automaticky kozy jak vozy, všechno se dělá minimálně v Déčku, i Céček je málo, nedej bože kdyby chtěl člověk Béčko… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
18.6.18 09:49

Holky objednáváte některá stále? Potřebuji objednat plavky, dívala jsem se na jejich stránky a nejspíš bych si i vybrala. Problém je ten, že svou velikost podprsenky neznám. Spodní prádlo kupuji na Astratexu, kde mám 75/E, v jiném obchodě obléknu i D. Docela mě zarazilo, že na jiných diskusí píší, že velikosti mají jiné??? Mám v plánu se orientovat podle jejich tabulky velikostí, že se premerim. Tak zda je to dostačující. Popřípadě, jestli mi dáte tip na jiný eshop s plavkami, které podle rozměru budou sedět. Na Astratexu jsem si bohužel nevybrala a padnoucí plavky sháním už skoro měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.6.18 09:55

@vejilka asi neporadím..v litexu jsem kupovala asi cca před 3 týdny..přes net jsem si vybrala jen vzor a zašla do prodejny kde jsem vybrala velikost:o) protože taky mám každou podprdu od jiného výrobce jinak značenou..nemáte někde poblíž jejich obchod?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák