Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, koupila jsem před 2 týdny tiskárnu HP Deskjet 2720 e a tiskárna upozorňuje na nedostatek inkoustu, tiskla jsem min. 50 stran, můžete mi prosím poradit, kde může být chyba, ať nemusím kupovat nový inkoust děkuji.
Příspěvek upraven 05.04.24 v 22:43
@Natynka193 píše:
Ahojte, koupila jsem před 2 týdny tiskárnu HP Deskjet 2720 e a tiskárna upozorňuje na nedostatek inkoustu, tiskla jsem min. 50 stran, můžete mi prosím poradit, kde může být chyba, ať nemusím kupovat nový inkoust děkuji.
Po cca 50 stranách je to fakt divný, pokud to teda nebyly černočerné stránky. Zkus ještě s náplní opatrně zatřást, jinak ti ale asi nic jiného než nákup nové nezbyde. ![]()
@Natynka193 píše:
Tady tyto extra levný tiskárny jsou na občasné vytisknutí. Navíc ty první náplně nejsou plnohodnotný a spotřeba těch kazet je velká (na tom výrobce vydělá). Takže zkus s náplní zatrepat, to je asi tak všechno. Já bych se vůbec nedivil, kdyby jsi to spotřebovala tu první.
Prvni napln je testovaci, je v ni malo barvy musis koupit dalsi
@Maky9887 píše:
Prvni napln je testovaci, je v ni malo barvy musis koupit dalsi
Přesně tak, první náplň je testovací.
Pokud tisknete hodně, zruinujete rodinu:
Můj tip:
https://www.alza.cz/…d7644344.htm?…
Nádobka na odpadní inkoust:
@Natynka193 prosím, opravit tu hrubku v nadpise. Slabá žena, slabý muž, slabý tisk.