Zapomenuté heslo na e-mail-seznam.cz

Anonymní
7.1.24 16:57

Zapomenuté heslo na e-mail-seznam.cz

Nechat prosím anonymně nebo smazat, mám k tomu svoje osobní důvody. Děkuji.
Někdy od roku 2006 mám e-mail na seznam.cz.
Heslo jsem několikrát za tu dobu měnila. Naposledy asi někdy před rokem. Bohužel si jej nepamatuji.
Mám ten e-mail totiž na tabletu a notebooku přihlášený nonstop, tudíž heslo nemusím zadávat.
Teď jsem se chtěla přihlásit na telefonu a to heslo nevím.
Vím, že jsem při posledním měnění hesla zaklikla, že nechci záchytnou otázku a že je to na vlastní riziko nebo něco takového.-
Vím, že je to moje chyba. Předpokládám, že se tedy na ten email jiz nedostanu, že?
Pomohou mi na podpoře Seznam.cz? Předpokládám, že se něčím takovým asi nebudou zabývat.
Co myslíte? Máte někdo zkušenost?
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65253
7.1.24 16:58
@Anonymní píše:
Heslo jsem několikrát za tu dobu měnila. Naposledy asi někdy před rokem. Bohužel si jej nepamatuji.
Mám ten e-mail totiž na tabletu a notebooku přihlášený nonstop, tudíž heslo nemusím zadávat.
Vím, že jsem při posledním měnění hesla zaklikla, že nechci záchytnou otázku a že je to na vlastní riziko nebo něco takového.-
Vím, že je to moje chyba. Předpokládám, že se tedy na ten email jiz nedostanu, že?
Pomohou mi na podpoře Seznam.cz? Předpokládám, že se něčím takovým asi nebudou zabývat.
Díky.

v tabletu by někde měly být uložená hesla, i na notebooku. Podívej se v prohlížeči, kde máš to heslo automaticky zadané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.1.24 17:01

Jak píše voshita jsou uložena v paměti najdeš je ve správě hesel v nastavení prohlížeče.

• Citovat
  • Upravit
20902
7.1.24 17:05
@Anonymní píše:
Díky.

Pokud máš heslo uložené, tak jej ve správci hesel u prohlížeče normálně najdeš a zobrazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.24 17:08

A nemám možnost obnovy přes jednorázový SMS klíč? Jinak jak psali ostatní, správce hesel v pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
7.1.24 17:11

Zkus správce hesel a nebo bys tam měla mít telefonní číslo. To bylo hodně neodbytný, že bylo jednodušší ho zadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
7.1.24 17:14

Mně na podpoře pomohli, když jsem potřebovala obnovit heslo k e-mailu seniora, který ho zapomněl. Pokud si pamatuju, chtěli asi pět adres na které dotyčný psal, a to jsme přes jeho přátele poskládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
7.1.24 21:16

Pokud nemáš k účtu připojené i telefonní číslo, tak už to heslo nezjistíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák