Slepák nebo kýla?

Anonymní
7.12.18 10:08

Slepák nebo kýla?

Ahoj, už pár dní mě bolí pravý podbřišek. Někdy je to menší bolest, někdy větší. Občas to je normální bolest a někdy pálení. Na dotyk mě to nebolí, větší bolest pociťuji při chození, nějaké námaze. Včera jsem zvedla malou sestru a vystřelila mi tam taková bolest, že se mi až zatmelo před očima a měla jsem pocit, ze mi tam něco luplo. Nechci hned plašit doktorem, když se to dá ještě vydržet. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
7.12.18 10:13

Ja uz bych teda byla u doktora… 8o ale slepak myslim pri zatlaceni boli… jinak teda nevim co by to bylo, ale v patek pred vikendem bych sla k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
7.12.18 10:20

tohle neni plaseni. klusej okamzite k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.12.18 10:27

Slepak hodně boli při skákání. Ale k dr uz bych šla dávno, když praskne slepak nejni to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
7.12.18 10:28

Mas teplotu? Mas doma crp test? Videla bych to spis na kylu, podle popisu, ale ze zkusenosti, kdyz se ti neco nezda, res to co nejdriv to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.12.18 10:35

zasla bych urcite k lekari, vidim to na kylu- typické zvednutí břemene a „uskřinutí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
7.12.18 11:39
@Anonymní píše:
Ahoj, už pár dní mě bolí pravý podbřišek. Někdy je to menší bolest, někdy větší. Občas to je normální bolest a někdy pálení. Na dotyk mě to nebolí, větší bolest pociťuji při chození, nějaké námaze. Včera jsem zvedla malou sestru a vystřelila mi tam taková bolest, že se mi až zatmelo před očima a měla jsem pocit, ze mi tam něco luplo. Nechci hned plašit doktorem, když se to dá ještě vydržet. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

Jestli tě to pálí jen při chůzi tak je kýla..to je u ní typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 09:58

Bolest neustupuje, takže jsem se omluvila z práce a jedu na pohotovost. Nejvíc mě trápí, že to zas nebolí až tak moc, ať si tam o mě nemyslí, že jen simuluju, protože mě to nebolí ani na dotek, jen mě to ,, pálí,, a bolí při větší zátěži, při chůzi..

• Citovat
  • Upravit
107
7.11.19 18:50
@Anonymní píše:
Bolest neustupuje, takže jsem se omluvila z práce a jedu na pohotovost. Nejvíc mě trápí, že to zas nebolí až tak moc, ať si tam o mě nemyslí, že jen simuluju, protože mě to nebolí ani na dotek, jen mě to ,, pálí,, a bolí při větší zátěži, při chůzi..

Prosimte jak jsi tehdy dopadla? resim ted neco podobneho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
12.12.19 22:37

Taky me zajima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...