Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim, nemáte prosím někdo zkušenosti se zakoupením balíčku na Slevomatu? Chtěla bych koupit tohle http://www.slevomat.cz/…hlou-postavu#kde, jen nevím jestli to opravdu bude pravda, zdá se mi to málo peněz, aby pak po mě nechtěli 10tis…myslíte si, že by byl balíček učinný?
30 procedur pro Vaši vysněnou štíhlou postavu, opravdu to nejde, tak tohle vložte na Slevomatu do vyhledávače, snad to najde.
@mallenka ja mam se slevomatem dobře zkušenosti. Jsou mezi jednickami na trhu, nemajzli by si problémy a kdyžhned to řeší:-)))
Nasla jsem, nabizeji to za tu cenu, tak by to mela byt konecna cena, ja mam teda zatim jen dobre zkusenosti, taky jsem kupovala masaze s velkou slevou a bylo to v poradku
Protoze spokupracuji se slevomatem, byla bych klidna, kdyby se vyskytl problem obratte se na slevomat a oni to vsechno vyresi, ale ja bych do toho sla ![]()
pekny zazitek
@mallenka píše:
Zdravim, nemáte prosím někdo zkušenosti se zakoupením balíčku na Slevomatu? Chtěla bych koupit tohle http://www.slevomat.cz/…hlou-postavu#kde, jen nevím jestli to opravdu bude pravda, zdá se mi to málo peněz, aby pak po mě nechtěli 10tis…myslíte si, že by byl balíček učinný?
ono asi nejde o slevomat, ale o produkt jako takovej…jeden „salon“ prodával přes slevomat prodedůru na hudnutí, nějakje ultrazvuk či co no a já znám majitelku a všimla jsem si, že ta úžasná sleva tam odpovídá její normální ceně za 10 kůr na tom přístroji a tak jsem se jí ptala, jak to, že ta strašně zlevněná cena odpovídá její normální ceně a ona, že schválně navýšila cenu na jejích vlastních stránkách na dobu nabídky na slevomatu, aby ta výsledná cena vypadala jako velká sleva, hmmmm… měla díky slevomatu narvaný termíny na hubnutí a přitom za její stálou cenu, kterou má po celej rok ![]()
Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat
.
@mallenka píše:
Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat.
tak to nevim, mi se na hubnutí vyplatil jen pohyb, ale nechci nikomu hanit nic co mu zabírá
Slevomat je jediný server, kterému věřím. Prověřuje nabídky, vybírá jen ty nejkvalitnější, když je nějaký problém, tak to řeší. Ale výsledek ti samozřejmě nikdo nezaručí
@mallenka píše:
Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat.
možná, kdyby jsi ty dva tisíce investovala do zeleniny, třebas zhubneš víc, než na nějaký procedůře na hubnutí, ale nevymlouvám ti to, zkus, co uznáš za vhodný ![]()
Přes slevomat nakupuju poměrně často a zatím nikdy žádný problém nebyl… ![]()
@kočička Evička píše:
ono asi nejde o slevomat, ale o produkt jako takovej…jeden „salon“ prodával přes slevomat prodedůru na hudnutí, nějakje ultrazvuk či co no a já znám majitelku a všimla jsem si, že ta úžasná sleva tam odpovídá její normální ceně za 10 kůr na tom přístroji a tak jsem se jí ptala, jak to, že ta strašně zlevněná cena odpovídá její normální ceně a ona, že schválně navýšila cenu na jejích vlastních stránkách na dobu nabídky na slevomatu, aby ta výsledná cena vypadala jako velká sleva, hmmmm… měla díky slevomatu narvaný termíny na hubnutí a přitom za její stálou cenu, kterou má po celej rok
tak to je docela mazec. ![]()
Já mám se slevomatem taky jen dobré zkušenosti, ale jak píše @kočička Evička, dávat si bacha na ty ceny, naši si tam vybrali pobyt na slovensku a když táta víc pátral přímo na stránkách toho penzionu, tak zjistil, že za stejně dlouhou dobu pobytu a s polopenzí zaplatí v přepočtu o 1000,– míň než kdyby to koupil přes slevomat…takže ne každá „sleva“ je opravdová sleva…