Slevomat zkušenosti

105
14.9.13 20:03

Slevomat zkušenosti

Zdravim, nemáte prosím někdo zkušenosti se zakoupením balíčku na Slevomatu? Chtěla bych koupit tohle http://www.slevomat.cz/…hlou-postavu#kde, jen nevím jestli to opravdu bude pravda, zdá se mi to málo peněz, aby pak po mě nechtěli 10tis…myslíte si, že by byl balíček učinný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
14.9.13 20:10

Odkaz nejde otevrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.9.13 20:12

30 procedur pro Vaši vysněnou štíhlou postavu, opravdu to nejde, tak tohle vložte na Slevomatu do vyhledávače, snad to najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
14.9.13 20:19

@mallenka ja mam se slevomatem dobře zkušenosti. Jsou mezi jednickami na trhu, nemajzli by si problémy a kdyžhned to řeší:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.9.13 20:19

Nasla jsem, nabizeji to za tu cenu, tak by to mela byt konecna cena, ja mam teda zatim jen dobre zkusenosti, taky jsem kupovala masaze s velkou slevou a bylo to v poradku
Protoze spokupracuji se slevomatem, byla bych klidna, kdyby se vyskytl problem obratte se na slevomat a oni to vsechno vyresi, ale ja bych do toho sla :)
pekny zazitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
14.9.13 20:23

Ja mam take se slevomatem jen ty nejlepsi zkusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 20:24
@mallenka píše:
Zdravim, nemáte prosím někdo zkušenosti se zakoupením balíčku na Slevomatu? Chtěla bych koupit tohle http://www.slevomat.cz/…hlou-postavu#kde, jen nevím jestli to opravdu bude pravda, zdá se mi to málo peněz, aby pak po mě nechtěli 10tis…myslíte si, že by byl balíček učinný?

ono asi nejde o slevomat, ale o produkt jako takovej…jeden „salon“ prodával přes slevomat prodedůru na hudnutí, nějakje ultrazvuk či co no a já znám majitelku a všimla jsem si, že ta úžasná sleva tam odpovídá její normální ceně za 10 kůr na tom přístroji a tak jsem se jí ptala, jak to, že ta strašně zlevněná cena odpovídá její normální ceně a ona, že schválně navýšila cenu na jejích vlastních stránkách na dobu nabídky na slevomatu, aby ta výsledná cena vypadala jako velká sleva, hmmmm… měla díky slevomatu narvaný termíny na hubnutí a přitom za její stálou cenu, kterou má po celej rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.9.13 20:24

Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.9.13 20:29
@mallenka píše:
Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat :).

tak to nevim, mi se na hubnutí vyplatil jen pohyb, ale nechci nikomu hanit nic co mu zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
14.9.13 20:29

Slevomat je jediný server, kterému věřím. Prověřuje nabídky, vybírá jen ty nejkvalitnější, když je nějaký problém, tak to řeší. Ale výsledek ti samozřejmě nikdo nezaručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 20:30
@mallenka píše:
Děkuji moc za rady, zkusím se to, jen si nejsem jistá tím účinkem, aby to za ty 2tis šlo apsoň poznat :).

možná, kdyby jsi ty dva tisíce investovala do zeleniny, třebas zhubneš víc, než na nějaký procedůře na hubnutí, ale nevymlouvám ti to, zkus, co uznáš za vhodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.9.13 20:40

Přes slevomat nakupuju poměrně často a zatím nikdy žádný problém nebyl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.9.13 20:44
@kočička Evička píše:
ono asi nejde o slevomat, ale o produkt jako takovej…jeden „salon“ prodával přes slevomat prodedůru na hudnutí, nějakje ultrazvuk či co no a já znám majitelku a všimla jsem si, že ta úžasná sleva tam odpovídá její normální ceně za 10 kůr na tom přístroji a tak jsem se jí ptala, jak to, že ta strašně zlevněná cena odpovídá její normální ceně a ona, že schválně navýšila cenu na jejích vlastních stránkách na dobu nabídky na slevomatu, aby ta výsledná cena vypadala jako velká sleva, hmmmm… měla díky slevomatu narvaný termíny na hubnutí a přitom za její stálou cenu, kterou má po celej rok :think:

tak to je docela mazec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3886
14.9.13 20:55

Slevomat muzu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
14.9.13 21:24

Já mám se slevomatem taky jen dobré zkušenosti, ale jak píše @kočička Evička, dávat si bacha na ty ceny, naši si tam vybrali pobyt na slovensku a když táta víc pátral přímo na stránkách toho penzionu, tak zjistil, že za stejně dlouhou dobu pobytu a s polopenzí zaplatí v přepočtu o 1000,– míň než kdyby to koupil přes slevomat…takže ne každá „sleva“ je opravdová sleva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák