Babypark - dny Marianne

1566
12.9.13 19:51

Babypark - dny Mariane

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat jak tovypada v Babyparku ve dnech Mariane, maji tam slevu 22procent, jsou tam navaly lidi? Jde mi o to ze bych chtela jet nakupovat az v sobotu, ale mam strach aby neco mely…nejsem z Prahy
Děkuji za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
12.9.13 19:59

Ahoj, jsem na rizikovém, takže se nikam nedostanu - nevíte jestli sleva 22% ve dnech Mariane funguje i na nákup v eshopu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.9.13 20:09

Ahoj, loni tam byl nával, alespoň teda na Černém Mostě, ale jako ne, že by byla hlava na hlavě, to ne, spíš málo prodavaček, pokud budeš potřebovat s něčím poradit…A zásoby? No nevím, on ten krám vypadá i v normální dny jak u „snědeného krámu“záleží pro co jdeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.9.13 20:11

@Vlasta78

Chápu to dobře, že se sleva 22% vztahuje pouze na zboží na prodejně a nikoliv na internetové objednávky jako je to třeba v Anně a Viktorii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
12.9.13 20:12

@LauJak je to jen v kamenem obchode… :(
@Vlasta78 no jedu hlavně pro fusak lodger a pak jeste nejake oblecky a co se mi bude libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.9.13 20:22
@LauJak píše:
@Vlasta78Chápu to dobře, že se sleva 22% vztahuje pouze na zboží na prodejně a nikoliv na internetové objednávky jako je to třeba v Anně a Viktorii?

JJ, taky sem pochopila, že jenom na prodejně a v Babiez to samé, letos pro děti žádná sláva :,( Jinak v Dětském ráji mají o víkendu taky nějaké slevy, ale jenom na nějaké značky http://www.detskyraj.cz/…slevou-14-20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.9.13 20:34
@eedi píše:
@LauJak je to jen v kamenem obchode… :(
@Vlasta78 no jedu hlavně pro fusak lodger a pak jeste nejake oblecky a co se mi bude libit

Tak snad budeš mít štěstí a budou to mít :) se kdyžtak podívej na jejich e-shop na ten fusak, jestli ho mají vůbec skladem, jde to i rozkliknout na kterých prodejnách ho mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.9.13 20:34

Kamarádka tam byla předloni, a byla v 9. měsíci holt na místě už asi dvě hodiny předem, a pouštěli to tam po skupinkách, aby to stíhali odbavit. Ale kočárek teda koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.9.13 20:36

Já jela pro autosedačku a to bylo maso :( Přijela jsem asi 10 minut po otvíračce a uvnitř bylo lidí jako by to dávali zadarmo :lol:
Každý si něco čapnul a u toho si stál aby mu to nevzal nikdo jiný… Ale třeba těch autosedaček měli víc - tudíž nebylo místo v regálem a měli to naskládané na zemi, takže ještě kličkovat mezi zbožím, síla :lol:
Naštěstí jsem ulovila. Potakal jsem tam kamarádku, která tam stepovala ještě před otvíračkou a prý byla ve frontě čtyřicátá :roll: Bylo to na Černém mostě.
Těžko říct, zda ještě z pátku na sobotu doplňují zboží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.13 20:38

He he, já kupovala předlonikomplet výbavu, stáli jsme frontu už od pěti hodin, byli jsme druzí, jak otevřeli, byl to boj o holé přežití, děs, už bych to asi neabsolvovala. V sobotu už nátřesk nebude, nebude ani zboží, co by se dalo koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.9.13 20:39

Fusak lodger je nedostatkové zboží, budou mít pár kousků a bude to pryč hned po otevírače, jako každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.9.13 20:46

Nie je lepsie pockat na zlavy z maminky? tam byva viac zliav aj na veci v eshope :nevim: :nevim: mam to sice od prahy kusok ale na to co som tam raz videla (otocili sme sa a ani sme tam nesli ) nemam akosi nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.9.13 20:51

:nevim: Holky já byla tak před 14.dny v Babyparku a bylo to tam, jak u snědeného krámu. Na prodejně téměř nic. Hned mě napadlo, jestli to tu končí. Tak nejvím, co tam budou prodávat zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
12.9.13 21:04

@pata308 A vis jiste, ze slevy v mamince letos budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.9.13 21:42

@eedi to je fakt ;-) istota nie je :-) no drzim palce aby si ulovila, lodger by sa hodil aj mne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák