Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevíte někdo, jestli doručuje PPL i o víkendu?
Omylem dovezli balíček pro mě někam jinam, měli by ho doručit v pátek, já ho potřebuju mít v sobotu.
Bojím se, aby to stihli ![]()
Ne, v sobotu a neděli ne, ale do pátku by to měli stihnout, mají na to ještě dva dny.
…dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli ![]()
@momi33 píše: …dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli
co tam mas tak dulezitého?? ![]()
@tumpach píše:
co tam mas tak dulezitého??
dárek pro malýho k narozeninám ![]()
@momi33 píše: …dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli
Lepší než českou poštou ![]()
@momi33 v sobotu se nedoručuje, jen před Vánoci.. jinak záleží na tom, jak pojedou zrovna kamiony, jestli ho vezme řidič, faktoru hodně..
a proč se vracel do ČB? přece měli na Vás telefon.. takže už podle toho mohli zjistit, že adresa je špatně, a ne to posílat odesílateli
@momi33 Přinejhorším si tam zavoláš a můžeš si pro něj dojet do depa.
@Melody 4 píše:
@momi33 Přinejhorším si tam zavoláš a můžeš si pro něj dojet do depa.
jj, to už mě taky napadlo.
@xsaleen píše:
@momi33 v sobotu se nedoručuje, jen před Vánoci.. jinak záleží na tom, jak pojedou zrovna kamiony, jestli ho vezme řidič, faktoru hodně..a proč se vracel do ČB? přece měli na Vás telefon.. takže už podle toho mohli zjistit, že adresa je špatně, a ne to posílat odesílateli
já netuším ![]()
Asi zjistili, že je adresa blbě, tak volali odesílateli, a paní z obchodu to zítra obratem pošle ke mě.
To snad není pravda ![]()
@momi33 to musel tedy stáhnout odesílatel, protože PPL přece nepozná jestli na dané adrese bydlíte, nebo ne..
Obnovuji diskuzi
Na jednom internetovém portále mi paní na dotaz, zda mi zboží doručí do pátku řekla, že když ne do pátku tak přes víkend ano.
Prý bude PPL doručovat i přes víkend. Máte někdo zkušenost s víkendovým doručováním?