PPL, doručuje i o víkendu?

25324
11.9.13 17:44

PPL,doručuje i o víkendu?

Ahoj, nevíte někdo, jestli doručuje PPL i o víkendu?
Omylem dovezli balíček pro mě někam jinam, měli by ho doručit v pátek, já ho potřebuju mít v sobotu.
Bojím se, aby to stihli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
11.9.13 17:46

Ne, v sobotu a neděli ne, ale do pátku by to měli stihnout, mají na to ještě dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.9.13 17:51

…dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.9.13 18:05
@momi33 píše: …dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli :?

co tam mas tak dulezitého?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.9.13 18:09
@tumpach píše:
co tam mas tak dulezitého?? :)

dárek pro malýho k narozeninám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.9.13 18:09
@momi33 píše: …dnes ho z Českých Budějovic odvezli na špatné místo, zítra by se měl vrátit do ČB, a obratem odeslán ke mě-Plzeň.
Snad to stihnou, lempli :?

Lepší než českou poštou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10135
11.9.13 18:21

@momi33 v sobotu se nedoručuje, jen před Vánoci.. jinak záleží na tom, jak pojedou zrovna kamiony, jestli ho vezme řidič, faktoru hodně.. :nevim: a proč se vracel do ČB? přece měli na Vás telefon.. takže už podle toho mohli zjistit, že adresa je špatně, a ne to posílat odesílateli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.9.13 18:55

@momi33 Přinejhorším si tam zavoláš a můžeš si pro něj dojet do depa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.9.13 19:31
@Melody 4 píše:
@momi33 Přinejhorším si tam zavoláš a můžeš si pro něj dojet do depa.

jj, to už mě taky napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.9.13 19:32
@xsaleen píše:
@momi33 v sobotu se nedoručuje, jen před Vánoci.. jinak záleží na tom, jak pojedou zrovna kamiony, jestli ho vezme řidič, faktoru hodně.. :nevim: a proč se vracel do ČB? přece měli na Vás telefon.. takže už podle toho mohli zjistit, že adresa je špatně, a ne to posílat odesílateli

já netuším :roll:
Asi zjistili, že je adresa blbě, tak volali odesílateli, a paní z obchodu to zítra obratem pošle ke mě.
To snad není pravda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
11.9.13 20:02

@momi33 to musel tedy stáhnout odesílatel, protože PPL přece nepozná jestli na dané adrese bydlíte, nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
17.12.13 10:56

Obnovuji diskuzi :) Na jednom internetovém portále mi paní na dotaz, zda mi zboží doručí do pátku řekla, že když ne do pátku tak přes víkend ano. 8o Prý bude PPL doručovat i přes víkend. Máte někdo zkušenost s víkendovým doručováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák