Mobil z USA

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
562
10.9.13 22:32

Mobil z USA

Ahojky, tak me napadlo, nemate nekdo zkusenost s mobilem z ameriky v cr? jako jestli je odblokovanej a jde tady pouzivat, co nabijecka a jestli tam jde treba nastavit cestina? konkretne by me zajimal nejakej iphone..diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kuratkoooo
10.9.13 22:44

@Bauerkaa Ja si dovezla mobil z USA a nefungoval mi. Odblokovanej byl, ale presto nesel.

• Citovat
  • Upravit
562
10.9.13 22:53
@Kuratkoooo píše:
@Bauerkaa Ja si dovezla mobil z USA a nefungoval mi. Odblokovanej byl, ale presto nesel.

je a jakto? a neslo to tady nejak opravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
10.9.13 23:28

Ja byla v CR na navsteve s iPhonem a vse v pohode. Nchala jsem sinho od Verizonu pred odletem odblokovat (staci jim zavolat), v CR jsem do nej dala SIMku od O2 (museli ji ukrojit, pro iPhone je mensi) a vse fungovalo bez problemu. Nabijecku jsem mela normalni americkou, jen s prechodklu na ceskou zasuvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.9.13 23:33
@Lindusa píše:
Ja byla v CR na navsteve s iPhonem a vse v pohode. Nchala jsem sinho od Verizonu pred odletem odblokovat (staci jim zavolat), v CR jsem do nej dala SIMku od O2 (museli ji ukrojit, pro iPhone je mensi) a vse fungovalo bez problemu. Nabijecku jsem mela normalni americkou, jen s prechodklu na ceskou zasuvku.

a jde tam nastavit cestina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
10.9.13 23:35

Ano, cestina fungovala, internet fungoval, proste vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.9.13 00:07

Ptam se jak debil, vim :D Ale dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.9.13 06:23

Ale slysela jsem, ze kdyz si to nechavas poslat sem, tak te to vyjde na stejny penize jak tady, kvuli postovnymu a clu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.9.13 08:46
@poprvé těhulka píše:
Ale slysela jsem, ze kdyz si to nechavas poslat sem, tak te to vyjde na stejny penize jak tady, kvuli postovnymu a clu :/

to si zase nemyslim.ted jsem koukala na iphone, v americe 4-6tis, tady kolem 18tis..a ja mam i moznost, ze by mi ho dovezla teta, ktera sem na podzim leti, tak bych to resila spis takto.ale zajimalo by me, jestli to nekdo objednavat pres net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
11.9.13 11:07

Zakladatelko, proč se nezeptáš prodejce? Asi to totiž nemusí být u každého prodejce ani mobilu stejné. ;)

• Citovat
  • Upravit
760
11.9.13 15:27

Ahoj, nektere telefony jdou nektere ne. U iphonu je vzadu na krabicce napsany zda je kompatibilni do cele EU. Znama si tak koupila iphone z usa a na krabicce bylo only south america. Tak si to prvni zkontroluj a napis si prodejci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
11.9.13 15:49

@Bauerkaa Já osobně ne, ale mám pár známých, co vlastní mobil ze zahraničí zakoupený na netu a rozhodně je potřeba se na vše nejasné zeptat prodávajícího a kupovat od prodávajících s kladným hodnocením. V jednom případě došel mobil s vadou, kamarád ofotil a popsal závadu, napsal prodejci, pak odeslala do asi dvou týdnů měl doma nový a funkční.

• Citovat
  • Upravit
Jedna ženská
11.9.13 15:53

@poprvé těhulka Poštovné se dnes už platí v málo kterém případě a na mnoha stránkách se dá vyhledat zboží s dopravou zdarma. Clo snad/určitě není několik tisíc za mobil a ochotný prodávající to dokáže obejít tím, že na krabici napíše něco jako, že jde o dárek a clo se neplatí. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
562
11.9.13 21:35

Diky za rady, zkusim se poradne kouknout na nejaky stranky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
11.9.13 22:21

@Bauerkaa vyfotila jsem ti jak by mela vypadat krabicka od iPhonu. Pokud tam bude ze to je all eu napis, tak ti to v cr urcite fungovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák