Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky. Protože se blíží doba nákupu nové autosedačky, koukám, kde by se dala najít nějaká výhodná sleva. Příští víkend mají být dny Marianne, ale tam těch obchodu moc není nebo se slevy již nevztahují na zlevněné zboží. Nevíte o nějakých pěkných kuponech?
@lupilka.cz V listopadu pak budou Nákupy s Maminkou, jestli to není pozdě. To jsme vždycky kupovali autosedačku my.
Já si říkala, že bude určitě ještě něco. Protože jsem tak nějak kupovala sedačku staršímu. Tak počkám ještě na maminku. Pozdě to asi nebude, prcek se do vajíčka ještě vejde a sedět se mu nechce
Já na slevové kupony nespoléhám, protože když se nad tím logicky člověk zamyslí, není možné aby obchody stále měly slevy a ještě fungovaly. Nejlepší je vybrat si jednu a tu pak najít nejlevnější na netu, tam pak koupit.
Tak to já už mám zkušenost právě s minulou sedačkou, že díky tomu byla o 1500,– levnější než na netu.
My využili kupon z Maminky na ondalek.cz 12% právě na nákup autosedačky a ušetřili jsme skoro 1 tis, takže super ![]()
Našla jsem slevový kupón na Mamitati.cz je to 100 Kč při nákupu nad tisícovku ![]()