Šli byste do toho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
9.8.23 12:02
@Semtex píše:
Jdi do toho, ať tady pak můžeš napsat zkušenost případným dalším tazatelkam s podobným problémem.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.8.23 12:04
@Anonymní píše:
Ahoj všem diskutujícím. Jsem nějaký ten pátek sama a snažím se nezakrnět a poohlížím se kolem sebe po mužích, ale bohužel se mi nepodařilo zatím najít někoho fajn.Je mi 33 a děti bych ráda měla, ale když nebudou tak se hroutit nebudu.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně jednoho muže, se kterým jsem teď v kontaktu.
Přidal si mě do přátel na FB jeden muž(máme společné kamarády).Osobně nemám ráda takové to hledání a lovení přes přidávání cizích lidí do přátel, ale zase na druhou stranu jsem si řekla, že v dnešní době není tak jednoduché někoho najít offline a hlavně zná mou nejlepší kamarádku, tak jsem mu napsala.Od kamarádky jsem vyzvěděla kdo to je. Řekla mi, že kamarád ze školy a že je hrozně fajn a pohodovej, milej člověk a ať do toho jdu a setkám se s ním.
Jenže zatím si pouze píšeme a už z toho psaní mám blbý pocit.Je v invalidním důchodu, má těžkou nemoc a skoro mu nefungují nohy, dále tragédie v rodině v podobě úmrtí sestry, má malou dceru se kterou si moc nerozumí atd.Jeho styl psaní je však na pováženou. Podle kamarádky takhle flirtuje odjakživa, ale prý je teď až moc dotěrný a takový nebýval.
Znovu zdůrazňuju, že mě nezná a píšeme si asi 3 dny a kontaktoval mě na základě toho, že jsem se mu líbila z fotek.
Píše mi stylem sluníčko, krásko, chci tě poznat, myslím na tebe celý den, kdy tě uvidím, kdy zamnou přijedeš. Píše to opravdu mile, ale vůbec se neznáme a proto mi to přijde přehnané.
Mám prozatím opravdu špatné zkušenosti s muži a nechci se chytat kdekoho, ale zase na druhou stranu si říkám, že ho neznám a měla bych ho poznat osobně a udělat si obrázek. Narazit na slušnýho mužskýho se mi zatim moc nedaří a tak dělám možná zbytečný haló kvůli prkotinám. Proto se chci zeptat na názor jiných.
Díky :mavam:

NE, v žádném případě i kdyby jsi měla být do smrti sama, což určitě nebudeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
9.8.23 12:07

Následuj svou intuici. Bliká Ti kontrolka. Zkus speed dating. Potkáš nekolik chlapů naživo a uvidíš, třeba si s někým sedneš.

• Citovat
  • Upravit
34388
9.8.23 12:08
@Anonymní píše:
Ahoj všem diskutujícím. Jsem nějaký ten pátek sama a snažím se nezakrnět a poohlížím se kolem sebe po mužích, ale bohužel se mi nepodařilo zatím najít někoho fajn.Je mi 33 a děti bych ráda měla, ale když nebudou tak se hroutit nebudu.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně jednoho muže, se kterým jsem teď v kontaktu.
Přidal si mě do přátel na FB jeden muž(máme společné kamarády).Osobně nemám ráda takové to hledání a lovení přes přidávání cizích lidí do přátel, ale zase na druhou stranu jsem si řekla, že v dnešní době není tak jednoduché někoho najít offline a hlavně zná mou nejlepší kamarádku, tak jsem mu napsala.Od kamarádky jsem vyzvěděla kdo to je. Řekla mi, že kamarád ze školy a že je hrozně fajn a pohodovej, milej člověk a ať do toho jdu a setkám se s ním.
Jenže zatím si pouze píšeme a už z toho psaní mám blbý pocit.Je v invalidním důchodu, má těžkou nemoc a skoro mu nefungují nohy, dále tragédie v rodině v podobě úmrtí sestry, má malou dceru se kterou si moc nerozumí atd.Jeho styl psaní je však na pováženou. Podle kamarádky takhle flirtuje odjakživa, ale prý je teď až moc dotěrný a takový nebýval.
Znovu zdůrazňuju, že mě nezná a píšeme si asi 3 dny a kontaktoval mě na základě toho, že jsem se mu líbila z fotek.
Píše mi stylem sluníčko, krásko, chci tě poznat, myslím na tebe celý den, kdy tě uvidím, kdy zamnou přijedeš. Píše to opravdu mile, ale vůbec se neznáme a proto mi to přijde přehnané.
Mám prozatím opravdu špatné zkušenosti s muži a nechci se chytat kdekoho, ale zase na druhou stranu si říkám, že ho neznám a měla bych ho poznat osobně a udělat si obrázek. Narazit na slušnýho mužskýho se mi zatim moc nedaří a tak dělám možná zbytečný haló kvůli prkotinám. Proto se chci zeptat na názor jiných.

Ne, nešla bych do toho. Po třech dnech ti píše sluníčko, krásko…To by mě odradilo dost, když se vůbec neznáte. To ostatní teda taky. Z toho koukaj jen problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.8.23 12:14

Mě teda dostalo, že si nerozumí s dcerou. Podle tvého věku ji bude tak okolo 10? To si s ní nemá co ne/rozumět! Má se o ni starat a vychovávat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 12:22

Bez ohledu na to, jak se vyjadřuje, bych do toho nešla. Chceš zakládat rodinu, myslíš, že imobilní invalida s těžkou nemocí je ideální genetický materiál?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
9.8.23 12:23

Ráda to nemám, ale za nezávaznou kávu nic nedáš. Někdo píše jako hotentot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
9.8.23 12:27

Nemám nic proti seznamování přes sociální sítě, ale tento pán zní jako tragéd, s tím bych se seznámit nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.8.23 12:45
@Alušáček píše:
Nemám nic proti seznamování přes sociální sítě, ale tento pán zní jako tragéd, s tím bych se seznámit nechtěla.

tak pán hledá ošetřovatelku pro sebe a chůvu pro dítě, s kterým si nerozumí - tak je hned zaláskovaný až na půdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
9.8.23 12:54

Tak jako pokud chceš zakládat rodinu, zkusila bych to prvně s někým, kdo nebude těžce nemocný a invalidní a nestačil se už prokázat, že je děsný otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.8.23 13:24

Šla bych OD toho. Kvůli tomu, co už tu bylo napsáno. A taky mi přijde divný, že jste se ještě neviděli, neznáte se, a už ti vykládá svoje diagnózy a problémy. To nevěstí nikdy nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.8.23 13:25
@Anonymní píše:

Tak asi chápu, proč máš „prozatím opravdu špatné zkušenosti s muži“. Na takovouhle konverzaci bych vůbec nereagovala, nikoho takového si do přátel nepřidávala. V opačném případě ti přibyde další špatná zkušenost do sbírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5261
9.8.23 13:39
@Anonymní píše:
Díky všem za názory. Máte naprostou pravdu, jen jsem se asi potřebovala utvrdit. Dost totiž od okolí slýchávám, že jsem moc vybíravá a tak už nějak nevidím, co je přes čáru. :nevim:

Sepis si, jakeho chlapa by sis predstavovala a pak to sem muzes hodit na kontrolu. Pro me treba to, aby byl chlap mobilni a chodil a nebyl v invalidnim duchodu jsou hodne dulezite veci, tzv. must have. A veci, ktere bych ocenila, ale dulezite nejsou, tzv. nice to have, jsou treba blondate vlasy, konkretni povolani, konkretni konicek.

Znam holku, ktera mela napadniku deset na kazdem prste a jeden mel zelene oci, druhy moc odstate usi, treti ukazovacky na nohou delsi nez palce a tak podobne a ona se porad divila, jaktoze si nemuze najit chlapa. Tak tu bych vybiravou nazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4878
9.8.23 15:03

Na vsem lze najit pozitiva: kdyby treba panovi amputovali obe nohy, tak on pak bude mit ptaka az na zem. Pratele, kdo z vas to ma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 15:04
@Fukitol píše:
Na vsem lze najit pozitiva: kdyby treba panovi amputovali obe nohy, tak on pak bude mit ptaka az na zem. Pratele, kdo z vas to ma? :think:

Tyvoe :lol: :lol: Díky za dokonalé završení pracovního dne :pankac: Jsem si myslela, že jsem optimistka, ale na tebe nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí