Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nevím, v po takové době by měl být stále nadržený jako alík. Není fakt jen bez nálady kvůli té práci?
Tak 2,5 měsíce je chvilka, to by měl být připravený ve dne, v noci
. No já bych asi moc dlouho nečekala. Vztah by vám měl oboum vyhovovat i po sexuální stránce.
Pokud mu potřeba z jakéhokoli důvodu klesá po 2,5 měsících vztahu, tak je něco špatně a není to na tvém přijímači. Osobně bych šla o dům dál. Když to teď vypadá takto, jak by to asi vypadalo za rok, dva?
Nutit do sexu ho nemůžeš a ani nechceš, najdi si někoho, kdo z tebe bude v pozoru ve dne v noci a nebude se vymlouvat na únavu a blbou náladu.
Nechápu to. A moc nevěřím, že je to jen tou prací. Jen vzpomínám na to, jak přišel a hned byl sex a několikrát každý den. U sexu neříká, to co říkával. Sem mu říkala, že mi to přijde jak sex po 10letech, že to rychle opadlo a že mi to nevyhovuje. Prý se to zlepší, nemám se bát.
Příspěvek upraven 10.08.23 v 10:40
@unuděná Připadám si jak ve špatném snu.Jsem zklamaná. Samozřejmě to jde na mě vidět a on se ptá co mi je a já dokola odpovídám…Kdyby přišel a hned usnul únavou…Ale straší
do rána a nic…Mě stačí málo a už chci, takže už mi vadí i objetí ve spánku, protože mám chuť a nic…Musím čekat na sobotu. A to kdybych náhodou nechtěla, tak nemí asi do dalšì soboty nic. Už mě napadlo ho i odmítnout, co on na to…On mě vyloženě neodmítne. Buđ se mu nepostaví nebo se postaví, ale nemá se k ničemu, tak se na to vykašlu a koukáme dál na tv…
Pokud ti ten chlap jinak v jiných sférách vyhovuje, tak bych ještě vyčkala a snažila se mu být oporou, pokud absenci sexu svádí na stres a nikoliv na něj pořád tlačit a stíhat ho, to by se nelíbilo nikomu, fungovat pod tlakem.. ![]()
Jak to s tou prací řeší? Chce odejít, nebo co dělá pro to, aby spokojený byl..?
Po 2,5 měsících výmluvy na práci.. měl by mu z tebe v téhle fázi stát de facto pořád.. ne, šla bych od toho, protože když tohle neklape už na začátku, tak to časem bude jen horší…
@Anonymní píše:
@unuděná Připadám si jak ve špatném snu.Jsem zklamaná. Samozřejmě to jde na mě vidět a on se ptá co mi je a já dokola odpovídám…Kdyby přišel a hned usnul únavou…Ale strašído rána a nic…Mě stačí málo a už chci, takže už mi vadí i objetí ve spánku, protože mám chuť a nic…Musím čekat na sobotu. A to kdybych náhodou nechtěla, tak nemí asi do dalšì soboty nic. Už mě napadlo ho i odmítnout, co on na to…On mě vyloženě neodmítne. Buđ se mu nepostaví nebo se postaví, ale nemá se k ničemu, tak se na to vykašlu a koukáme dál na tv…
To je vážně příšerný, jako po 30 letech, ne po 10
Podle mě má prostě nižší potřebu, chvilku se před tebou snažil plus teda nové neokoukané tělo dělá své, ale už zajíždí do běžných kolejí. Radu fakt nemám, v tomto spokojená nebudeš. Udolá tě i to, že mu to musíš vůbec říkat.
Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně ![]()
@Zwetta píše:
Pokud ti ten chlap jinak v jiných sférách vyhovuje, tak bych ještě vyčkala a snažila se mu být oporou, pokud absenci sexu svádí na stres a nikoliv na něj pořád tlačit a stíhat ho, to by se nelíbilo nikomu, fungovat pod tlakem..
Jak to s tou prací řeší? Chce odejít, nebo co dělá pro to, aby spokojený byl..?
Jinak je fajn právě. Jen mě stve, že ví, že jsem nespokojená a nic se nemění. Neřešì to nijak.Chce tam vydržet, když už tam nastoupil. Šel za lepším platem. Už sem mu i navrhovala, ať jde jinam, že to nemíním odnášet já. Že to pūjde do kytek. Přotom ví, že bývalého jsem nechala kvůli nedostatku sexu.Hned jsem mu říkala, že to potřebuju. Byl nadšený s tím, že může pořád a vždu chtěl vìc jak partnerky. Že takovou ženu si přal.
Nezkusila ses ho zeptat, jak často měl sex s předchozími stálými partnerkami? Nebo jaká je jeho oblíbená frekvence?
@Lexter píše:
No nevím, v po takové době by měl být stále nadržený jako alík. Není fakt jen bez nálady kvůli té práci?
Po takové době…2 měsíce?
Už 9let pokud není nemoc nebo tydeni pauza tak každý den nebo obden a pořád jako po prvé ![]()
@unuděná píše:
Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně
Neatraktivní se cítìm už teđ.Já prostě potřebuju cítit, že mě chlap chce a ne čekat na sobotu jak na smilovánì.Lìbánì taky ustalo.Fakt si přijdu jak ve vztahu po 10letech.Ale on se tváří tak lítostivě a že mě miluje…Posledně jsem mu řekla, že to nemá cenu řešit. Že stejně si řekne své a nic se nemění. Tak mě pohladil po rameni a koukal na film dál. Teđ to je tak, že mi dá pusu a nebo mě chytne za ruku, přitulì se nebo mě obejme. Já už ani to ne. Mám pak chuť a nechci se mu cpát, když stejně nic…
Mám vztah 2,5 měsìce a už měsíc je sex jen o víkendu. Několikrát jsem to s ním probírala, že je to pro mě málo. Ale říká, že je to tìm, že měnil práci a nenì tam spokojený. Nejde mu to moc a je nervóznì,unavený ( chodí na raní, ale usíná po půlnoci)…Ale chuť má na mě. Což si protiřečí…Bojím se, že náš vztah na tomto ztroskotá. Pro mě je ideál sex obden a ne jen v sobotu nebo ještě i v neděli (po vyčtení, že mi ta frekvence nevyhovuje),pak zas 5 dní nic…Bohužel neposoudím, zda by ten ùtlum byl, ikdyby zůstal v původní práci. Jak dlouho čekat, jestli zas bude chtít častěji? Snažím se mít pochopení…Na druhou stranu nechci tento stav zajet jako normu.Jde o to, že před měsícem stačilo líbání a už byl,,připravený„.Teď kolikrát si začnu s ním hràt a nic…Takže to spíše tipuju na to, že už ho nepřitahuju a nebo má najednou nižší potřebu. Sex je navìc většinou ráno, kdy to jde samo a to mi zas vadí, že vlastně se o,,to“ nemusìm přičinit. Jelikož ráno to funguje samo. Tváří se vždy smutně a že mě miluje atd.Ale to neřeší to, že mě chybí sex a to aby mě chtěl jako na začátku. Kor když na to začátku stále jsme
.Co dělat? Dokdy čekat? Jak to vykonzultovat, abych nebyla za loudilku a neponižovala se?
Příspěvek upraven 10.08.23 v 10:31