Sex jen o víkendu

Anonymní
9.8.23 07:51

Málo sexu

Mám vztah 2,5 měsìce a už měsíc je sex jen o víkendu. Několikrát jsem to s ním probírala, že je to pro mě málo. Ale říká, že je to tìm, že měnil práci a nenì tam spokojený. Nejde mu to moc a je nervóznì,unavený ( chodí na raní, ale usíná po půlnoci)…Ale chuť má na mě. Což si protiřečí…Bojím se, že náš vztah na tomto ztroskotá. Pro mě je ideál sex obden a ne jen v sobotu nebo ještě i v neděli (po vyčtení, že mi ta frekvence nevyhovuje),pak zas 5 dní nic…Bohužel neposoudím, zda by ten ùtlum byl, ikdyby zůstal v původní práci. Jak dlouho čekat, jestli zas bude chtít častěji? Snažím se mít pochopení…Na druhou stranu nechci tento stav zajet jako normu.Jde o to, že před měsícem stačilo líbání a už byl,,připravený„.Teď kolikrát si začnu s ním hràt a nic…Takže to spíše tipuju na to, že už ho nepřitahuju a nebo má najednou nižší potřebu. Sex je navìc většinou ráno, kdy to jde samo a to mi zas vadí, že vlastně se o,,to“ nemusìm přičinit. Jelikož ráno to funguje samo. Tváří se vždy smutně a že mě miluje atd.Ale to neřeší to, že mě chybí sex a to aby mě chtěl jako na začátku. Kor když na to začátku stále jsme :think:.Co dělat? Dokdy čekat? Jak to vykonzultovat, abych nebyla za loudilku a neponižovala se?

Příspěvek upraven 10.08.23 v 10:31

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
9.8.23 07:53

No nevím, v po takové době by měl být stále nadržený jako alík. Není fakt jen bez nálady kvůli té práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
9.8.23 07:55

Tak 2,5 měsíce je chvilka, to by měl být připravený ve dne, v noci :lol:. No já bych asi moc dlouho nečekala. Vztah by vám měl oboum vyhovovat i po sexuální stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:02

Pokud mu potřeba z jakéhokoli důvodu klesá po 2,5 měsících vztahu, tak je něco špatně a není to na tvém přijímači. Osobně bych šla o dům dál. Když to teď vypadá takto, jak by to asi vypadalo za rok, dva? :nevim: Nutit do sexu ho nemůžeš a ani nechceš, najdi si někoho, kdo z tebe bude v pozoru ve dne v noci a nebude se vymlouvat na únavu a blbou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:03

Nechápu to. A moc nevěřím, že je to jen tou prací. Jen vzpomínám na to, jak přišel a hned byl sex a několikrát každý den. U sexu neříká, to co říkával. Sem mu říkala, že mi to přijde jak sex po 10letech, že to rychle opadlo a že mi to nevyhovuje. Prý se to zlepší, nemám se bát.

Příspěvek upraven 10.08.23 v 10:40

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 08:09

@unuděná Připadám si jak ve špatném snu.Jsem zklamaná. Samozřejmě to jde na mě vidět a on se ptá co mi je a já dokola odpovídám…Kdyby přišel a hned usnul únavou…Ale straší :mrgreen: do rána a nic…Mě stačí málo a už chci, takže už mi vadí i objetí ve spánku, protože mám chuť a nic…Musím čekat na sobotu. A to kdybych náhodou nechtěla, tak nemí asi do dalšì soboty nic. Už mě napadlo ho i odmítnout, co on na to…On mě vyloženě neodmítne. Buđ se mu nepostaví nebo se postaví, ale nemá se k ničemu, tak se na to vykašlu a koukáme dál na tv…

• Citovat
  • Upravit
3190
9.8.23 08:10

Pokud ti ten chlap jinak v jiných sférách vyhovuje, tak bych ještě vyčkala a snažila se mu být oporou, pokud absenci sexu svádí na stres a nikoliv na něj pořád tlačit a stíhat ho, to by se nelíbilo nikomu, fungovat pod tlakem.. ;)
Jak to s tou prací řeší? Chce odejít, nebo co dělá pro to, aby spokojený byl..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
9.8.23 08:12

Po 2,5 měsících výmluvy na práci.. měl by mu z tebe v téhle fázi stát de facto pořád.. ne, šla bych od toho, protože když tohle neklape už na začátku, tak to časem bude jen horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:13
@Anonymní píše:
@unuděná Připadám si jak ve špatném snu.Jsem zklamaná. Samozřejmě to jde na mě vidět a on se ptá co mi je a já dokola odpovídám…Kdyby přišel a hned usnul únavou…Ale straší :mrgreen: do rána a nic…Mě stačí málo a už chci, takže už mi vadí i objetí ve spánku, protože mám chuť a nic…Musím čekat na sobotu. A to kdybych náhodou nechtěla, tak nemí asi do dalšì soboty nic. Už mě napadlo ho i odmítnout, co on na to…On mě vyloženě neodmítne. Buđ se mu nepostaví nebo se postaví, ale nemá se k ničemu, tak se na to vykašlu a koukáme dál na tv…

To je vážně příšerný, jako po 30 letech, ne po 10 :? Podle mě má prostě nižší potřebu, chvilku se před tebou snažil plus teda nové neokoukané tělo dělá své, ale už zajíždí do běžných kolejí. Radu fakt nemám, v tomto spokojená nebudeš. Udolá tě i to, že mu to musíš vůbec říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:15

Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:18
@Zwetta píše:
Pokud ti ten chlap jinak v jiných sférách vyhovuje, tak bych ještě vyčkala a snažila se mu být oporou, pokud absenci sexu svádí na stres a nikoliv na něj pořád tlačit a stíhat ho, to by se nelíbilo nikomu, fungovat pod tlakem.. ;)
Jak to s tou prací řeší? Chce odejít, nebo co dělá pro to, aby spokojený byl..?

Jinak je fajn právě. Jen mě stve, že ví, že jsem nespokojená a nic se nemění. Neřešì to nijak.Chce tam vydržet, když už tam nastoupil. Šel za lepším platem. Už sem mu i navrhovala, ať jde jinam, že to nemíním odnášet já. Že to pūjde do kytek. Přotom ví, že bývalého jsem nechala kvůli nedostatku sexu.Hned jsem mu říkala, že to potřebuju. Byl nadšený s tím, že může pořád a vždu chtěl vìc jak partnerky. Že takovou ženu si přal.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 08:18

Nezkusila ses ho zeptat, jak často měl sex s předchozími stálými partnerkami? Nebo jaká je jeho oblíbená frekvence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
9.8.23 08:21
@Lexter píše:
No nevím, v po takové době by měl být stále nadržený jako alík. Není fakt jen bez nálady kvůli té práci?

Po takové době…2 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:23

Už 9let pokud není nemoc nebo tydeni pauza tak každý den nebo obden a pořád jako po prvé :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 08:24
@unuděná píše:
Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně :?

Neatraktivní se cítìm už teđ.Já prostě potřebuju cítit, že mě chlap chce a ne čekat na sobotu jak na smilovánì.Lìbánì taky ustalo.Fakt si přijdu jak ve vztahu po 10letech.Ale on se tváří tak lítostivě a že mě miluje…Posledně jsem mu řekla, že to nemá cenu řešit. Že stejně si řekne své a nic se nemění. Tak mě pohladil po rameni a koukal na film dál. Teđ to je tak, že mi dá pusu a nebo mě chytne za ruku, přitulì se nebo mě obejme. Já už ani to ne. Mám pak chuť a nechci se mu cpát, když stejně nic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky