Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.8.23 22:16
@Mango_Lassi píše:
A to já ti klidně věřím.
Tak asi jsi typ, co chlapy na sex nepritahuje.

Asi…To ví jen oni, proč si mě vybíraj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.23 22:20
@Kutil Tom píše:
To není „štěstí“, to je výběr. Ten můžeš zkusit změnit :pankac:

Už tomu nevěřím :mrgreen:.Asi udělám nálet na nějaký sexshop a chlapa budu brát jako doplněk :).Šachy hrát umí, sem tam něco i uvaří.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
15.8.23 22:57
@Anonymní píše:

Tak si vybírej ty a nečekej, kdo si milostivě vybere tebe…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.8.23 23:00
@Anonymní píše:

Můžeš si vybírat :lol: ale neboj, jsem podobný typ, alfa samci na mě neletí, ani já na ně. Ale lze s tím celkem v pohodě žít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.8.23 23:04
@Kutil Tom píše:
Tak si vybírej ty a nečekej, kdo si milostivě vybere tebe…

Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
15.8.23 23:14
@Mango_Lassi píše:
Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí. :lol:

1 z 5 je furt hodně dobrý. Třeba 1 z 20 a košem 19-krát místo čtyřikrát by bylo horší…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.8.23 23:17
@Kutil Tom píše:
1 z 5 je furt hodně dobrý. Třeba 1 z 20 a košem 19-krát místo čtyřikrát by bylo horší…

Proč to píšeš? Budeme si hrát na to, kdo to má horší?
Tvoje příspěvky mi často nedávají smysl.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.8.23 23:19

Mně se 20 chlapů snad ani v životě nelíbilo, max těch 5. Pak bych už se na to v zásadě vykašlala, ony ty vztahy zase nejsou alfa a omega celého života.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
15.8.23 23:28
@Mango_Lassi píše:
Proč to píšeš? Budeme si hrát na to, kdo to má horší?
Tvoje příspěvky mi často nedávají smysl.

Protože se jí to klidně může stát, že na to bude potřebovat pokusů poněkud více. Někde jsem viděl jakousi statistiku online seznamování, že ženské potřebují v průměru 60 pokusů, než najdou toho „pravého“, a muži dokonce stovku. Nevím sice, co všechno počítali za „pokus“, ale je to v jiném řádu jen čtyři kousky…

• Citovat
  • Upravit
148
15.8.23 23:31

Víkend se blíží. Slečna bude zase šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.23 23:32
@Kutil Tom píše:
Protože se jí to klidně může stát, že na to bude potřebovat pokusů poněkud více. Někde jsem viděl jakousi statistiku online seznamování, že ženské potřebují v průměru 60 pokusů, než najdou toho „pravého“, a muži dokonce stovku. Nevím sice, co všechno počítali za „pokus“, ale je to v jiném řádu jen čtyři kousky…

Kde chceš vzít těch 60 kousků, co se ti aspoň trochu budou líbit? Nepředstavitelné. To už je lepší zůstat sám.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
15.8.23 23:40

@Kutil Tom teď jsem se zamyslela a spočítala si, že jsem balila asi 9 chlapů, z toho 7× neúspěch, 1 úspěch na sex (dost mizerné kvality) a 1 na vztah. Taková statistika. Jo, bylo jich více, než 5, to máš pravdu.

Podotýkám, že to byli ti, které jsem si vybrala sama, čili nebyly od nich žádné předchozí signály, že jako jo.

Ale i těch 9 pokusů už bylo vcelku vyčerpávajících. Snadný, bez práce nebo bez určité míry zklamání to opravdu nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.23 05:49
@Mango_Lassi píše:
Jo, to ať si klidně zkusí, taky doporučuju. Ale ať se připraví taky na zklamání. 4 z 5, co se mi líbili, dali mi košem, takže ve výsledku 1 úspěch. Ale v zásadě to stačí. :lol:

To jsem zkoušela dříve :mrgreen: si vybírat. To mi bylo do 20ti let :mrgreen:.Úspěch moc nebyl. Hlavně sem si vybìrala samé,,lepší :mrgreen: " :mrgreen:.Takže dobře, že mě nechtěli. Jinak já nějak nejsem na krásu. Krasavec mě nezaujme.Jdu za tou chemií, která ale pomine :lol:.Brzy je chlap místo za porci sexu, více vděčný za porci guláše :think:.

• Citovat
  • Upravit
148
16.8.23 05:51
@Anonymní píše:
To jsem zkoušela dříve :mrgreen: si vybírat. To mi bylo do 20ti let :mrgreen:.Úspěch moc nebyl. Hlavně sem si vybìrala samé,,lepší :mrgreen: " :mrgreen:.Takže dobře, že mě nechtěli. Jinak já nějak nejsem na krásu. Krasavec mě nezaujme.Jdu za tou chemií, která ale pomine :lol:.Brzy je chlap místo za porci sexu, více vděčný za porci guláše :think:.

To jako jak hodně smrdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.23 06:07
@NickKV píše:
To jako jak hodně smrdí?

Ne :mrgreen:,prostě když mám chuť na někoho s kým se seznámím, je v tom chemie :mrgreen:.To se neváže na krásu. Jakmile sem měla rande s někým a nechtěla jsem po něm skočit, věděla jsem, že to nemá cenu :mrgreen:,když ta chemie k nĕmu nebyla.To zjistím nejpozději při líbání, že to nefunguje :mrgreen:.Ale zas když to funguje, tak toho nadrženého chlapa dělám spíš já nakonec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky