Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
9.8.23 11:13
@unuděná píše:
Na mě by to třeba neplatilo. Sexuální frustraci bych měla i kdybych si to denně dělala sama. Sex není jen o uspokojení přece.

Jo. 5 stránek se tu baví o sexuální frustraci :lol:

• Citovat
  • Upravit
107636
9.8.23 11:15
@Anonymní píše:
Přesně tak, o to mi jde nejvìc. Prezentoval se jinak, než jaký teđ je.Nebo se měsìc snažil a myslí si, že má splněno…Jakmile řeknu jedem tam a tam, tak jedem.To se na únavu nevymlouvá. Ale říct teđ bude sex a hotovo, je blbé…
No jestli to říkáš takto ,tak to by mně taky nebralo
@Anonymní píše:
Taky mi přijde nejpravděpodobnější, že mi lhal. Prezentoval se tak, abych ho chtěla a teđ se odhalila jeho pravá tvář. To samozřejmě popìrá. Je u mě skoro deně. Ale nebydlìme spolu. Přesně tak, kdyby byl unavený, tak lehne a spì.A ne čumákovat do noci a spàt 5 hodin.
Moc nechápu v tomto nastavení ,že spolu nebydlite ,že přijde na návštěvu a tam čumí na TV a hraje ?
@Lexter píše:
S tebou to musí být taky žůžo. :lol:

No to tak je, já jsem taky hodně na tf, ale přijít k chlapovi na návštěvu nebo on ke mně, tak si ho ani nevšimnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 11:16
@Mango_Lassi píše:
Jo. 5 stránek se tu baví o sexuální frustraci :lol:

A ne? Když jí partner po 2,5 měsících odmítá, případně se mu nepostaví, ani když se ona na hlavu postaví, tak se není čemu divit, že je frustrovaná. A mě by třeba ani nejlepší womanizer nenahradit zájem partnera a pocit, že mě chce a touží po mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 11:17
@unuděná píše:
A ne? Když jí partner po 2,5 měsících odmítá, případně se mu nepostaví, ani když se ona na hlavu postaví, tak se není čemu divit, že je frustrovaná. A mě by třeba ani nejlepší womanizer nenahradit zájem partnera a pocit, že mě chce a touží po mě ;)

No a co s tím, kromě té diskuze? Máme přijet a udělat jí to? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 11:18
@Mango_Lassi píše:
No a co s tím, kromě té diskuze? Máme přijet a udělat jí to? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Vidíš, třeba je to účel diskuze :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.8.23 11:19
@unuděná píše:
A ne? Když jí partner po 2,5 měsících odmítá, případně se mu nepostaví, ani když se ona na hlavu postaví, tak se není čemu divit, že je frustrovaná. A mě by třeba ani nejlepší womanizer nenahradit zájem partnera a pocit, že mě chce a touží po mě ;)

A proč se upina na neprovereneho chlapa? 2,5 měsíce je dost malo na to, abych byla ochotna udělat ve vztahu nějaký zásadní kompromis. Kdyby hned takhle ze začátku vyplula nějaká zásadní překážka na povrch, je jasne, ze by to stejně do budoucna nefungovalo a konci se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.8.23 11:20
@Mango_Lassi píše:
No a co s tím, kromě té diskuze? Máme přijet a udělat jí to? :mrgreen:
🤣 🤣 🤣 jedem? Připinaky si máme vzít vlastní, nebo má?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Semtex píše:
A proč se upina na neprovereneho chlapa? 2,5 měsíce je dost malo na to, abych byla ochotna udělat ve vztahu nějaký zásadní kompromis. Kdyby hned takhle ze začátku vyplula nějaká zásadní překážka na povrch, je jasne, ze by to stejně do budoucna nefungovalo a konci se.

Jojo, souhlas. Já bych to taky ukončilo. Tohle není drobnost a není tam ani moc možnost kompromisu. To po 2,5 měsících nestojí za trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Podle toho co čtu je borec bi a více ho vzrušují muži a to se asi nezprávy :think:

• Citovat
  • Upravit
107636
9.8.23 11:21
@Lexter píše:
Ale to jo, jen jsem si představil po těžkým dnu v práci jak zalezu do postele, bez nálady a ty mi uděláš tóčo že není muty tuty a že nemluvím.
Po takovém dní se omluvis a zůstaneš doma nebo ne ?
@Anonymní píše:
Teđ otázka, jak dlouho čekat, jestli začne být zas normálně sexuálně aktivnì?Tak jak mi tvrdil, že může pořád? Jak dlouho čekat?

Tak mu řekni, ať když je unavenej a bez nálady nechodí a přijde až bude chtít být s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 11:23
@Venetia píše:
Tak mu řekni, ať když je unavenej a bez nálady nechodí a přijde až bude chtít být s tebou

Ano, nebo tak :palec: Za pokus to stojí. Jenom jestli už na to není trochu pozdě. To mu měla říct hned poprvé, kdy u ní zagaučoval a odmítl jí s tím, že je unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
9.8.23 11:28
@Mango_Lassi píše:
First world problems. Tak si kup vibrátor a womanizer.

To přijde, až ho pustí k vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
9.8.23 11:30
@unuděná píše:
Ano, nebo tak :palec: Za pokus to stojí. Jenom jestli už na to není trochu pozdě. To mu měla říct hned poprvé, kdy u ní zagaučoval a odmítl jí s tím, že je unavený.

Příliš rychle..celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 11:30
@Venetia píše:
To přijde, až ho pustí k vodě

Vene, co navrhuješ?

• Citovat
  • Upravit
107636
9.8.23 11:32
@Mango_Lassi píše:
Vene, co navrhuješ?

Ukončit to, co jiného…v sexu se neshodnou a on hledá nějaké ubytování zřejmě a chová se jako buran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí