Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.23 08:52

@Netopýr1 Tak měl říct, že sex nepotřebuje a byl klid. A ne říkat, že může stále a pak se k ničemu nemá. Mě zajímaj zkušenosti těch, u koho sex upadnul třeba kvůli práci a pak se to zlepšilo. Kdo tento problém neřešì (neřešil) tomu to přijde možná úsměvné či zbytečné téma. To chápu.

• Citovat
  • Upravit
14727
9.8.23 08:52

Videla bych to tak, že byl z toho na začátku celej hin, ze jsi tak naruziva, ale vzhledem k tomu, ze on tolik není, to tvoje tempo dlouho nevydržel :D ač se evidentně opravdu hodně snažil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 08:53

Po 2,5 měsících jí řekl, že ji miluje je pro mě větší red flag než ten nešuk

• Citovat
  • Upravit
2922
@unuděná píše:
To by bylo v pořádku, kdyby jí na začátku vztahu netvrdil, jak mu nestačil sex 2× týdně a že je hodně náruživej. A po měsíci zkrat a místo sexu je telka? :roll:

Jo tak až tak jsem to nečetla. :nevim: Těžko říct, tak se mu holt asi zas tolik nelíbí. Ale pokud je sex pak třeba i několikrát během víkendu, tak mi to zas přijde vykonstruovanej problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
@Lucy75 píše:
Po 2,5 měsících výmluvy na práci.. měl by mu z tebe v téhle fázi stát de facto pořád.. ne, šla bych od toho, protože když tohle neklape už na začátku, tak to časem bude jen horší…

Asi tak. Zakladatelko, buď ráda, že spolu nemáte děti nebo jiné závazky. Šla bych si hledat někoho více kompatibilního v tomto směru. Tohle už asi klapat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:55
@unuděná píše:
To by bylo v pořádku, kdyby jí na začátku vztahu netvrdil, jak mu nestačil sex 2× týdně a že je hodně náruživej. A po měsíci zkrat a místo sexu je telka? :roll:

Přesně tak, o to mi jde nejvìc. Prezentoval se jinak, než jaký teđ je.Nebo se měsìc snažil a myslí si, že má splněno…Jakmile řeknu jedem tam a tam, tak jedem.To se na únavu nevymlouvá. Ale říct teđ bude sex a hotovo, je blbé…

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 08:57
@Anonymní píše:
Přesně tak, o to mi jde nejvìc. Prezentoval se jinak, než jaký teđ je.Nebo se měsìc snažil a myslí si, že má splněno…Jakmile řeknu jedem tam a tam, tak jedem.To se na únavu nevymlouvá. Ale říct teđ bude sex a hotovo, je blbé…

No jestli se mu nepostaví ani když začneš, bez jakýchkoli výčitek nebo připomínek, tak má nejspíš parádní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
9.8.23 08:58
@Anonymní píše:
Jinak je fajn právě. Jen mě stve, že ví, že jsem nespokojená a nic se nemění. Neřešì to nijak.Chce tam vydržet, když už tam nastoupil. Šel za lepším platem. Už sem mu i navrhovala, ať jde jinam, že to nemíním odnášet já. Že to pūjde do kytek. Přotom ví, že bývalého jsem nechala kvůli nedostatku sexu.Hned jsem mu říkala, že to potřebuju. Byl nadšený s tím, že může pořád a vždu chtěl vìc jak partnerky. Že takovou ženu si přal.

nezlob se za mou upřímnost, ale z tvého příspěvku úplně číší „já, já, já“… ;) Prostě mám takovou potřebu, tak to respektuj a zařiď se podle toho… Ale on má třeba teď taky horší, stresové období a u chlapů to fakt nejde na povel… :zed: ;)
Ono situaci nepomáhá, že z tebe cítí nátlak a tvou nespokojenost, kterou mu dáváš najevo, cítí se být tlačený do kouta…, dle mého… :think:
Já bych se právě stáhla a nechala ho volně dýchat, prostě vydržet nějaké období a úplně ho sex. ignorovat…
O to víc se načančat, zajít s kámoškou večer zapařit a uvidíš, jak se začne chytat, když pocítí, že tě nemá jistou… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:59
@Netopýr1 píše:
Jo tak až tak jsem to nečetla. :nevim: Těžko říct, tak se mu holt asi zas tolik nelíbí. Ale pokud je sex pak třeba i několikrát během víkendu, tak mi to zas přijde vykonstruovanej problém. :nevim:

Sex je jednou v sobotu a max ještě v neděli.

Příspěvek upraven 10.08.23 v 06:10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 09:01
@unuděná píše:
No jestli se mu nepostaví ani když začneš, bez jakýchkoli výčitek nebo připomínek, tak má nejspíš parádní problém.

Ano i to mě napadlo.

Příspěvek upraven 10.08.23 v 06:14

• Citovat
  • Upravit
206
9.8.23 09:01
@Anonymní píše:
To sem mu říkala, že bývalého zajìmal jen telefon a filmy. Teđ mám to samè v bleděmodrém. To ŕíkal, že na co mu bude telefon, když má u sebe svou lásku. Teđ už mě tak asi nevnímá. To byl skoro 2 roky sám.

No a vy spolu už bydlíte? Přijde mi, že je u tebe nasáčkovaný pořád. Proto už je to takový stereotyp asi? :think: Že může kdykoliv, tak už ho to paradoxně neláká? No a taky jestli on neobšťastňuje tou svou náruživostí jinou a na tebe už mu nezbývají síly? Je to celé nějaké divné.
Tak buď kecal předtím, nebo kecá teď. Únava po práci? Tomu bych i věřila, pokud by přišel domů, lehnul a spal. Ne, že si dá Netflix&chill do půlnoci a pak za 4 hodiny vstávat do práce :nevim:
Bohužel jsi asi narazila na klamavou reklamu, kdy se chlap prezentuje přesně tak, jak potenciální partnerka očekává a zrcadlí její potřeby. A pak nestačíš koukat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 09:03

@Zwetta Taky mám co dělat v práci a chuť mám stále..A vêděl jaká jsem. Měla jsem za to, že to má stejně a že tato situace nehrozí. Tak se cítím podvedená, nechtěná. No nebudu se snažit už o nic. Nechám to být a čas ukáže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 09:07
@miss_teeque píše:
No a vy spolu už bydlíte? Přijde mi, že je u tebe nasáčkovaný pořád. Proto už je to takový stereotyp asi? :think: Že může kdykoliv, tak už ho to paradoxně neláká? No a taky jestli on neobšťastňuje tou svou náruživostí jinou a na tebe už mu nezbývají síly? Je to celé nějaké divné.
Tak buď kecal předtím, nebo kecá teď. Únava po práci? Tomu bych i věřila, pokud by přišel domů, lehnul a spal. Ne, že si dá Netflix&chill do půlnoci a pak za 4 hodiny vstávat do práce :nevim:
Bohužel jsi asi narazila na klamavou reklamu, kdy se chlap prezentuje přesně tak, jak potenciální partnerka očekává a zrcadlí její potřeby. A pak nestačíš koukat :(

Taky mi přijde nejpravděpodobnější, že mi lhal. Prezentoval se tak, abych ho chtěla a teđ se odhalila jeho pravá tvář. To samozřejmě popìrá. Je u mě skoro deně. Ale nebydlìme spolu. Přesně tak, kdyby byl unavený, tak lehne a spì.A ne čumákovat do noci a spàt 5 hodin.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 09:09
@Anonymní píše:
Taky mi přijde nejpravděpodobnější, že mi lhal. Prezentoval se tak, abych ho chtěla a teđ se odhalila jeho pravá tvář. To samozřejmě popìrá. Je u mě skoro deně. Ale nebydlìme spolu. Přesně tak, kdyby byl unavený, tak lehne a spì.A ne čumákovat do noci a spàt 5 hodin.

No upřímně, přijde mi i dost varovné, že po tobě jde po práci čumět na bednu a vyspat se. Obávám se, že jsi narazila na nějaký vadný kousek. Pokud chodí on k tobě, očekávala bych, že takový večer strávíte společně, ne nutně sexem, ale třeba vyrazíte na večeři nebo si spolu něco uvaříte, vyberete film, popovídáte si atd. On se k tobě nasáčkoval a chová se jak starej dědek po 30 letech manželství. Síla. Upřímně, po prvním večeru, kdy by ke mě nový partner přišel a zalezl si s telefonem do postele aniž by si mě všímal, by si ode mě asi něco vyslechl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
9.8.23 09:12
@unuděná píše:
No upřímně, přijde mi i dost varovné, že po tobě jde po práci čumět na bednu a vyspat se. Obávám se, že jsi narazila na nějaký vadný kousek. Pokud chodí on k tobě, očekávala bych, že takový večer strávíte společně, ne nutně sexem, ale třeba vyrazíte na večeři nebo si spolu něco uvaříte, vyberete film, popovídáte si atd. On se k tobě nasáčkoval a chová se jak starej dědek po 30 letech manželství. Síla. Upřímně, po prvním večeru, kdy by ke mě nový partner přišel a zalezl si s telefonem do postele aniž by si mě všímal, by si ode mě asi něco vyslechl.

S tebou to musí být taky žůžo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria