Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Neatraktivní se cítìm už teđ.Já prostě potřebuju cítit, že mě chlap chce a ne čekat na sobotu jak na smilovánì.Lìbánì taky ustalo.Fakt si přijdu jak ve vztahu po 10letech.Ale on se tváří tak lítostivě a že mě miluje…Posledně jsem mu řekla, že to nemá cenu řešit. Že stejně si řekne své a nic se nemění. Tak mě pohladil po rameni a koukal na film dál. Teđ to je tak, že mi dá pusu a nebo mě chytne za ruku, přitulì se nebo mě obejme. Já už ani to ne. Mám pak chuť a nechci se mu cpát, když stejně nic…
Je to opravdu průšvih a můžu ti zaručit, že to prací nebude. Naopak. Každý normální chlap, když má doma novou přitažlivou ženu, letí z práce domů, zapomíná na stres a jde se odreagovat sexem ![]()
@unuděná píše:
Je to opravdu průšvih a můžu ti zaručit, že to prací nebude. Naopak. Každý normální chlap, když má doma novou přitažlivou ženu, letí z práce domů, zapomíná na stres a jde se odreagovat sexem
Leda kulový Nalezenec. Občas je toho fakt moc. Což samozřejmě nemusí být tento případ.
@Lexter píše:
Leda kulový Nalezenec. Občas je toho fakt moc. Což samozřejmě nemusí být tento případ.
Aby chlap po dvou a půl MĚSÍCÍCH!! dal přednost telce před nadrženou přítelkyní, to normální není, nezlob se na mě. I kdyby fáral do dolu.
@unuděná píše:
Nezkusila ses ho zeptat, jak často měl sex s předchozími stálými partnerkami? Nebo jaká je jeho oblíbená frekvence?
Já mu na férovku řekla na začàtku, že jsem náruživá. On říkal, že to chce pořád.
Příspěvek upraven 11.08.23 v 06:19
@unuděná píše:
Aby chlap po dvou a půl MĚSÍCÍCH!! dal přednost telce před nadrženou přítelkyní, to normální není, nezlob se na mě. I kdyby fáral do dolu.
Ale jo, já to nerozporuju. Neřvi na mě ženštino.
@Lexter píše:
Ale jo, já to nerozporuju. Neřvi na mě ženštino.
Já neřvu
Kdybych řvala, tak to uslyšíš
Jen zdůrazňuji, že jsou spolu měsíce, ne roky nebo desetiletí, jak by se dalo podle popisu usuzovat ![]()
@unuděná píše:
Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně
Řekla. jsem mu, že bude sex teda 4krát za měsíc s tou jeho frekvencì…Řekl - to snad ne…Jako kdyby to on nemohl ovlivnit.Ach jo
@unuděná píše:
Já neřvu![]()
Kdybych řvala, tak to uslyšíš
Jen zdůrazňuji, že jsou spolu měsíce, ne roky nebo desetiletí, jak by se dalo podle popisu usuzovat
JASNĚ!! ![]()
Nechàpu to jeho machrování, jak může pořád a jak miluje sex a že ex věčně nechtěla, že musel jet ruční práce, proč ty keci? Chtěl furt, tak sem mu věřila. Teđ ho zajímá jen telka, jídlo co sem připravila a telefon.To první měsíc telefon ani nevytahoval z bundy.Ted zvládá koukat na tv a ještě sledovat sport na mobilu.To už sem taky říkala, že mě štve. Prý stíhá oboje
.Sex nahradila televize a telefon mi připadá. Akce plánuju jen já - kam vypadnout.
@Anonymní píše:
Nechàpu to jeho machrování, jak může pořád a jak miluje sex a že ex věčně nechtěla, že musel jet ruční práce, proč ty keci? Chtěl furt, tak sem mu věřila. Teđ ho zajímá jen telka, jídlo co sem připravila a telefon.To první měsíc telefon ani nevytahoval z bundy.Ted zvládá koukat na tv a ještě sledovat sport na mobilu.To už sem taky říkala, že mě štve. Prý stíhá oboje.Sex nahradila televize a telefon mi připadá. Akce plánuju jen já - kam vypadnout.
Tak další možnost. Telka má víc sexy křivky než ty. ![]()
To sem mu říkala, že bývalého zajìmal jen telefon a filmy. Teđ mám to samè v bleděmodrém. To ŕíkal, že na co mu bude telefon, když má u sebe svou lásku. Teđ už mě tak asi nevnímá. To byl skoro 2 roky sám.
@Lexter píše:
Tak další možnost. Telka má víc sexy křivky než ty.
Spíš asi zlenivěl.
@Anonymní píše:
To sem mu říkala, že bývalého zajìmal jen telefon a filmy. Teđ mám to samè v bleděmodrém. To ŕíkal, že na co mu bude telefon, když má u sebe svou lásku. Teđ už mě tak asi nevnímá. To byl skoro 2 roky sám.
Prosimtě tohle fakt nemá cenu, nech ho nějaké gaučové povalečce. Vylejzá tu na povrch mnohem víc nekompatibilit, než jen sex. Po 2,5 měsících? ![]()
Kazdej holt nechce s.ukat furt jako králík. Taky to tak mám i když po více letech manželství. Tak si najdi někoho jinyho jste spolu chvíli, i kdyby se teď hecnul, po par letech, dětech, to bude stejný.
Škoda ze nejde nějak filtrovat tyhle diskuse, aby se mi to třeba nezobrazovalo, to není den aby nevznikla diskuse o nějakým chudakovi, co nemá sex. To je videt,, ze nemate nic poradnyho na práci. ![]()
@Netopýr1 píše:
Kazdej holt nechce s.ukat furt jako králík. Taky to tak mám i když po více letech manželství. Tak si najdi někoho jinyho jste spolu chvíli, i kdyby se teď hecnul, po par letech, dětech, to bude stejný.Škoda ze nejde nějak filtrovat tyhle diskuse, aby se mi to třeba nezobrazovalo, to není den aby nevznikla diskuse o nějakým chudakovi, co nemá sex. To je videt,, ze nemate nic poradnyho na práci.
To by bylo v pořádku, kdyby jí na začátku vztahu netvrdil, jak mu nestačil sex 2× týdně a že je hodně náruživej. A po měsíci zkrat a místo sexu je telka? ![]()