Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.8.23 08:27
@Anonymní píše:
Neatraktivní se cítìm už teđ.Já prostě potřebuju cítit, že mě chlap chce a ne čekat na sobotu jak na smilovánì.Lìbánì taky ustalo.Fakt si přijdu jak ve vztahu po 10letech.Ale on se tváří tak lítostivě a že mě miluje…Posledně jsem mu řekla, že to nemá cenu řešit. Že stejně si řekne své a nic se nemění. Tak mě pohladil po rameni a koukal na film dál. Teđ to je tak, že mi dá pusu a nebo mě chytne za ruku, přitulì se nebo mě obejme. Já už ani to ne. Mám pak chuť a nechci se mu cpát, když stejně nic…

Je to opravdu průšvih a můžu ti zaručit, že to prací nebude. Naopak. Každý normální chlap, když má doma novou přitažlivou ženu, letí z práce domů, zapomíná na stres a jde se odreagovat sexem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
9.8.23 08:28
@unuděná píše:
Je to opravdu průšvih a můžu ti zaručit, že to prací nebude. Naopak. Každý normální chlap, když má doma novou přitažlivou ženu, letí z práce domů, zapomíná na stres a jde se odreagovat sexem :nevim:

Leda kulový Nalezenec. Občas je toho fakt moc. Což samozřejmě nemusí být tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:29
@Lexter píše:
Leda kulový Nalezenec. Občas je toho fakt moc. Což samozřejmě nemusí být tento případ.

Aby chlap po dvou a půl MĚSÍCÍCH!! dal přednost telce před nadrženou přítelkyní, to normální není, nezlob se na mě. I kdyby fáral do dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:30
@unuděná píše:
Nezkusila ses ho zeptat, jak často měl sex s předchozími stálými partnerkami? Nebo jaká je jeho oblíbená frekvence?

Já mu na férovku řekla na začàtku, že jsem náruživá. On říkal, že to chce pořád.

Příspěvek upraven 11.08.23 v 06:19

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 08:32
@unuděná píše:
Aby chlap po dvou a půl MĚSÍCÍCH!! dal přednost telce před nadrženou přítelkyní, to normální není, nezlob se na mě. I kdyby fáral do dolu.

Ale jo, já to nerozporuju. Neřvi na mě ženštino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:33
@Lexter píše:
Ale jo, já to nerozporuju. Neřvi na mě ženštino.

Já neřvu :mrgreen: :mrgreen: Kdybych řvala, tak to uslyšíš :mrgreen: Jen zdůrazňuji, že jsou spolu měsíce, ne roky nebo desetiletí, jak by se dalo podle popisu usuzovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:34
@unuděná píše:
Navíc pokud v tom setrváš, začneš si připadat neatraktivní, srazí ti to sebevědomí a za chvíli zjistíš, že ten sex máte jednou měsíčně :?

Řekla. jsem mu, že bude sex teda 4krát za měsíc s tou jeho frekvencì…Řekl - to snad ne…Jako kdyby to on nemohl ovlivnit.Ach jo

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 08:35
@unuděná píše:
Já neřvu :mrgreen: :mrgreen: Kdybych řvala, tak to uslyšíš :mrgreen: Jen zdůrazňuji, že jsou spolu měsíce, ne roky nebo desetiletí, jak by se dalo podle popisu usuzovat :P

JASNĚ!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:38

Nechàpu to jeho machrování, jak může pořád a jak miluje sex a že ex věčně nechtěla, že musel jet ruční práce, proč ty keci? Chtěl furt, tak sem mu věřila. Teđ ho zajímá jen telka, jídlo co sem připravila a telefon.To první měsíc telefon ani nevytahoval z bundy.Ted zvládá koukat na tv a ještě sledovat sport na mobilu.To už sem taky říkala, že mě štve. Prý stíhá oboje :zed:.Sex nahradila televize a telefon mi připadá. Akce plánuju jen já - kam vypadnout.

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 08:41
@Anonymní píše:
Nechàpu to jeho machrování, jak může pořád a jak miluje sex a že ex věčně nechtěla, že musel jet ruční práce, proč ty keci? Chtěl furt, tak sem mu věřila. Teđ ho zajímá jen telka, jídlo co sem připravila a telefon.To první měsíc telefon ani nevytahoval z bundy.Ted zvládá koukat na tv a ještě sledovat sport na mobilu.To už sem taky říkala, že mě štve. Prý stíhá oboje :zed:.Sex nahradila televize a telefon mi připadá. Akce plánuju jen já - kam vypadnout.

Tak další možnost. Telka má víc sexy křivky než ty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 08:42

To sem mu říkala, že bývalého zajìmal jen telefon a filmy. Teđ mám to samè v bleděmodrém. To ŕíkal, že na co mu bude telefon, když má u sebe svou lásku. Teđ už mě tak asi nevnímá. To byl skoro 2 roky sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 08:44
@Lexter píše:
Tak další možnost. Telka má víc sexy křivky než ty. :nevim:

Spíš asi zlenivěl.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 08:44
@Anonymní píše:
To sem mu říkala, že bývalého zajìmal jen telefon a filmy. Teđ mám to samè v bleděmodrém. To ŕíkal, že na co mu bude telefon, když má u sebe svou lásku. Teđ už mě tak asi nevnímá. To byl skoro 2 roky sám.

Prosimtě tohle fakt nemá cenu, nech ho nějaké gaučové povalečce. Vylejzá tu na povrch mnohem víc nekompatibilit, než jen sex. Po 2,5 měsících? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
9.8.23 08:46

Kazdej holt nechce s.ukat furt jako králík. Taky to tak mám i když po více letech manželství. Tak si najdi někoho jinyho jste spolu chvíli, i kdyby se teď hecnul, po par letech, dětech, to bude stejný.

Škoda ze nejde nějak filtrovat tyhle diskuse, aby se mi to třeba nezobrazovalo, to není den aby nevznikla diskuse o nějakým chudakovi, co nemá sex. To je videt,, ze nemate nic poradnyho na práci. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 08:50
@Netopýr1 píše:
Kazdej holt nechce s.ukat furt jako králík. Taky to tak mám i když po více letech manželství. Tak si najdi někoho jinyho jste spolu chvíli, i kdyby se teď hecnul, po par letech, dětech, to bude stejný.Škoda ze nejde nějak filtrovat tyhle diskuse, aby se mi to třeba nezobrazovalo, to není den aby nevznikla diskuse o nějakým chudakovi, co nemá sex. To je videt,, ze nemate nic poradnyho na práci. :P

To by bylo v pořádku, kdyby jí na začátku vztahu netvrdil, jak mu nestačil sex 2× týdně a že je hodně náruživej. A po měsíci zkrat a místo sexu je telka? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí