Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.8.23 08:33
@Kutil Tom píše:
Nikdy nechápu, na co vlastně čekáte 2 roky (!!!) Na zázrak? Když ta tendence vypadá takhle?

Tak vždycky je to o tom, kdy převáží negativa nad pozitivy. Dokud jim ten vztah dává i něco jiného, pro ně třeba stejně důležitého (zázemí, pocit bezpečí, materiální stránku, společné podnikání atd.), tak se člověk snaží to hned nezahodit kvůli mizernému sexu, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
14.8.23 08:38
@Anonymní píše:
Utikej pryč, asi si to nepřipustí ale sex je jedním z hlavních kamenů vztahu já po 5 letech se rozcházím. Nezvladam to. Nejdřív to bylo jednou týdne pak jednou za měsíc pak za tři no a teď je to 2 roky bez.

Je jedním z hlavních kamenů, pokud ho nemáš. Když je, najednou ti připadne, že to zas tak důležitá věc není. Člověku většinou chybí, co nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.23 08:40
@Anonymní píše:
@unuděná Připadám si jak ve špatném snu.Jsem zklamaná. Samozřejmě to jde na mě vidět a on se ptá co mi je a já dokola odpovídám…Kdyby přišel a hned usnul únavou…Ale straší :mrgreen: do rána a nic…Mě stačí málo a už chci, takže už mi vadí i objetí ve spánku, protože mám chuť a nic…Musím čekat na sobotu. A to kdybych náhodou nechtěla, tak nemí asi do dalšì soboty nic. Už mě napadlo ho i odmítnout, co on na to…On mě vyloženě neodmítne. Buđ se mu nepostaví nebo se postaví, ale nemá se k ničemu, tak se na to vykašlu a koukáme dál na tv…

Tohle nechapu. Kdyz se mu postavi tak je evidentne vzruseny a ma na to chut, ale misto toho aby to dopral sobe i tobe tak se kouka na TV? :D Prece nemusi kazdej den predvadet svetoborny vykony a p*cat 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.8.23 08:51
@unuděná píše:
Tak vždycky je to o tom, kdy převáží negativa nad pozitivy. Dokud jim ten vztah dává i něco jiného, pro ně třeba stejně důležitého (zázemí, pocit bezpečí, materiální stránku, společné podnikání atd.), tak se člověk snaží to hned nezahodit kvůli mizernému sexu, žejo.

Přesně tak. Po letech se priority ve vztahu mění a člověk si váží zázemí, podpory apod atd. To, co by mi vadilo ve 30, o 15 let později nehraje velkou roli.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
14.8.23 09:06
@unuděná píše:
Tak vždycky je to o tom, kdy převáží negativa nad pozitivy. Dokud jim ten vztah dává i něco jiného, pro ně třeba stejně důležitého (zázemí, pocit bezpečí, materiální stránku, společné podnikání atd.), tak se člověk snaží to hned nezahodit kvůli mizernému sexu, žejo.

No a výsledek je pak o to horší, žejo.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.8.23 09:08
@Kutil Tom píše:
No a výsledek je pak o to horší, žejo.

Proč by měl být? Neznáš snad žádné vztahy, kde je upozaděný sex, ale jinak fungují v pohodě? Zvlášť s přibývajícím věkem už ne každý potřebuje hopsat na denní bázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.8.23 09:16
@unuděná píše:
Proč by měl být? Neznáš snad žádné vztahy, kde je upozaděný sex, ale jinak fungují v pohodě? Zvlášť s přibývajícím věkem už ne každý potřebuje hopsat na denní bázi.

Tak dotyčná se bude stejně rozcházet po 5 letech, protože už to nedává, 2 roky byla bez sexu úplně. To byl jaksi ten post, na který jsem reagoval - na co ty dva roky vlastně čekala. V pohodě fungování jak noha, několik let frustrace a nakonec se stejně rozejde.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.8.23 09:19
@Kutil Tom píše:
Tak dotyčná se bude stejně rozcházet po 5 letech, protože už to nedává, 2 roky byla bez sexu úplně. To byl jaksi ten post, na který jsem reagoval - na co ty dva roky vlastně čekala. V pohodě fungování jak noha, několik let frustrace a nakonec se stejně rozejde.

A co já vím, proč ve vztahu byla. Asi jí tam drželo i něco jiného, než sex, co je na tom k nepochopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 19:31
@Martini89 píše:
Tohle nechapu. Kdyz se mu postavi tak je evidentne vzruseny a ma na to chut, ale misto toho aby to dopral sobe i tobe tak se kouka na TV? :D Prece nemusi kazdej den predvadet svetoborny vykony a p*cat 3 hodiny.

To taky nechápu. Já se snažila jak vzteklá, sténal u toho ale ani na mě nesàhl. Tak sem se na to vykvàkla a nic…Nebudu se dřít na to abych ho udělala rukou a já zas nic…

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
15.8.23 19:51
@Anonymní píše:
To taky nechápu. Já se snažila jak vzteklá, sténal u toho ale ani na mě nesàhl. Tak sem se na to vykvàkla a nic…Nebudu se dřít na to abych ho udělala rukou a já zas nic…

Znáš to přísloví - Zjistíš-li, že jedeš na mrtvém koni, sesedni? Tak schválně, jak dlouho ti ještě bude trvat to zjištění, abys konečně sesedla :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.23 20:02
@Kutil Tom píše:
Znáš to přísloví - Zjistíš-li, že jedeš na mrtvém koni, sesedni? Tak schválně, jak dlouho ti ještě bude trvat to zjištění, abys konečně sesedla :* :mavam:

Problém je ten, že mám štěstí na muže, co snad sex nepotřebují. Tak s dalším bych na 90 procent řešila to samé + další vady, které současný nemá :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
15.8.23 20:07
@Anonymní píše:
Problém je ten, že mám štěstí na muže, co snad sex nepotřebují. Tak s dalším bych na 90 procent řešila to samé + další vady, které současný nemá :nevim:.

To není „štěstí“, to je výběr. Ten můžeš zkusit změnit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3865
15.8.23 20:26
@Anonymní píše:
Problém je ten, že mám štěstí na muže, co snad sex nepotřebují. Tak s dalším bych na 90 procent řešila to samé + další vady, které současný nemá :nevim:.

To je jedině pech. V mém okruhu přátel je takový jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
15.8.23 20:48
@Anonymní píše:
U nás opět celý týden nic, ani včera nic a dnes ráno taky nic. Já už se o nic nesnažím. Nechávám to na něm…Navíc jakmile sex je, mám pak zas větší chuť. Jsem zvědavá, kdy se o něco pokusí, když se já o nic nesnažím. Dám tomu ještě nějaký čas a uvidím co bude dál…

ten na sex prostě není, tohle řešit sotva po seznámení :jazyk: Opět špatný výběr partnera :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.23 20:48
@Anonymní píše:

A to já ti klidně věřím.
Tak asi jsi typ, co chlapy na sex nepritahuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky