Šli byste do toho?

Anonymní
9.8.23 11:38

Šli byste do toho?

Ahoj všem diskutujícím. Jsem nějaký ten pátek sama a snažím se nezakrnět a poohlížím se kolem sebe po mužích, ale bohužel se mi nepodařilo zatím najít někoho fajn.Je mi 33 a děti bych ráda měla, ale když nebudou tak se hroutit nebudu.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně jednoho muže, se kterým jsem teď v kontaktu.
Přidal si mě do přátel na FB jeden muž(máme společné kamarády).Osobně nemám ráda takové to hledání a lovení přes přidávání cizích lidí do přátel, ale zase na druhou stranu jsem si řekla, že v dnešní době není tak jednoduché někoho najít offline a hlavně zná mou nejlepší kamarádku, tak jsem mu napsala.Od kamarádky jsem vyzvěděla kdo to je. Řekla mi, že kamarád ze školy a že je hrozně fajn a pohodovej, milej člověk a ať do toho jdu a setkám se s ním.
Jenže zatím si pouze píšeme a už z toho psaní mám blbý pocit.Je v invalidním důchodu, má těžkou nemoc a skoro mu nefungují nohy, dále tragédie v rodině v podobě úmrtí sestry, má malou dceru se kterou si moc nerozumí atd.Jeho styl psaní je však na pováženou. Podle kamarádky takhle flirtuje odjakživa, ale prý je teď až moc dotěrný a takový nebýval.
Znovu zdůrazňuju, že mě nezná a píšeme si asi 3 dny a kontaktoval mě na základě toho, že jsem se mu líbila z fotek.
Píše mi stylem sluníčko, krásko, chci tě poznat, myslím na tebe celý den, kdy tě uvidím, kdy zamnou přijedeš. Píše to opravdu mile, ale vůbec se neznáme a proto mi to přijde přehnané.
Mám prozatím opravdu špatné zkušenosti s muži a nechci se chytat kdekoho, ale zase na druhou stranu si říkám, že ho neznám a měla bych ho poznat osobně a udělat si obrázek. Narazit na slušnýho mužskýho se mi zatim moc nedaří a tak dělám možná zbytečný haló kvůli prkotinám. Proto se chci zeptat na názor jiných.
Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7692
9.8.23 11:40

Šli byste do toho?

Jestli se na to musíš ptát po tom elaborátu cos nám sem vyzvracela tak jsi cáklá až na měsíc a to myslím v „dobrém“ páč jsem milej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
9.8.23 11:44

Nešla, do toho by šla jen největší zoufalka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
@Anonymní píše:
Ahoj všem diskutujícím. Jsem nějaký ten pátek sama a snažím se nezakrnět a poohlížím se kolem sebe po mužích, ale bohužel se mi nepodařilo zatím najít někoho fajn.Je mi 33 a děti bych ráda měla, ale když nebudou tak se hroutit nebudu.
Chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně jednoho muže, se kterým jsem teď v kontaktu.
Přidal si mě do přátel na FB jeden muž(máme společné kamarády).Osobně nemám ráda takové to hledání a lovení přes přidávání cizích lidí do přátel, ale zase na druhou stranu jsem si řekla, že v dnešní době není tak jednoduché někoho najít offline a hlavně zná mou nejlepší kamarádku, tak jsem mu napsala.Od kamarádky jsem vyzvěděla kdo to je. Řekla mi, že kamarád ze školy a že je hrozně fajn a pohodovej, milej člověk a ať do toho jdu a setkám se s ním.
Jenže zatím si pouze píšeme a už z toho psaní mám blbý pocit.Je v invalidním důchodu, má těžkou nemoc a skoro mu nefungují nohy, dále tragédie v rodině v podobě úmrtí sestry, má malou dceru se kterou si moc nerozumí atd.Jeho styl psaní je však na pováženou. Podle kamarádky takhle flirtuje odjakživa, ale prý je teď až moc dotěrný a takový nebýval.
Znovu zdůrazňuju, že mě nezná a píšemesi asi 3 dnya kontaktoval mě na základě toho, že jsem se mu líbila z fotek.
Píše mi stylem sluníčko, krásko, chci tě poznat, myslím na tebe celý den, kdy tě uvidím, kdy zamnou přijedeš. Píše to opravdu mile, ale vůbec se neznáme a proto mi to přijde přehnané.
Mám prozatím opravdu špatné zkušenosti s muži a nechci se chytat kdekoho, ale zase na druhou stranu si říkám, že ho neznám a měla bych ho poznat osobně a udělat si obrázek. Narazit na slušnýho mužskýho se mi zatim moc nedaří a tak dělám možná zbytečný haló kvůli prkotinám. Proto se chci zeptat na názor jiných.
Díky :mavam:

Zoufalec. Timhle me teda muzi odpuzuji a ja bych o nej zajem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
@Anonymní píše:
Znovu zdůrazňuju, že mě nezná a píšeme si asi 3 dny a kontaktoval mě na základě toho, že jsem se mu líbila z fotek.
Díky :mavam:

Uprimne bych invalidniho s tezkou nemoci atd. nechtela, takze bych mu nedavala ani mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.8.23 11:46

Neznáte se. Píšete si TŘI DNY a "sluníčko, krásko, myslím na tebe celý den ". Brrr, z toho mám osypky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5261
9.8.23 11:46

Nesla bych do toho. Nesla bych dobrovolne do vztahu s nekym tezce nemocnym, kteremu nefunguji nohy, je v invalidnim duchodu… Mela bych z toho pocit, ze bude vsechno viset na mne. A porizovat si s nekym takovym jeste dite, kor kdyz uz z toho duchodu pravdepodobne plati alimenty na dceru. Leda by byl milionar a mel kolem sebe zajistene osetrovatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 11:49

Díky všem za názory. Máte naprostou pravdu, jen jsem se asi potřebovala utvrdit. Dost totiž od okolí slýchávám, že jsem moc vybíravá a tak už nějak nevidím, co je přes čáru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1117
9.8.23 11:50

Rozhodně bych do takového vztahu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
9.8.23 11:56

Když jsem četla začátek tak jsem ti chtěla napsat jdi do toho, skoro úplně stejně jsem se seznámila s manželem. Ale po dočtení. Fakt NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
9.8.23 11:57
@Anonymní píše:
Díky všem za názory. Máte naprostou pravdu, jen jsem se asi potřebovala utvrdit. Dost totiž od okolí slýchávám, že jsem moc vybíravá a tak už nějak nevidím, co je přes čáru. :nevim:

Mě přijde zvláštní, že jsi vybíravka a nad tímhle nějakým způsobem vůbec uvažuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
9.8.23 11:57

Ne, v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
9.8.23 11:58
@Anonymní píše:
Díky všem za názory. Máte naprostou pravdu, jen jsem se asi potřebovala utvrdit. Dost totiž od okolí slýchávám, že jsem moc vybíravá a tak už nějak nevidím, co je přes čáru. :nevim:

tak napiš proč jsi o setkání vůbec uvažovala. Z popisu tam nečtu žádné +.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.8.23 12:01

Jdi do toho, ať tady pak můžeš napsat zkušenost případným dalším tazatelkam s podobným problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.8.23 12:02
@Kníže Ignor píše:
Neznáte se. Píšete si TŘI DNY a "sluníčko, krásko, myslím na tebe celý den ". Brrr, z toho mám osypky 8o

to zoufalci všeho typu tak píšou, první zpráva a už holku milují a myslí na ni, a nejlépe do měsíce se chtějí přistěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí