Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co znamená ten váš vztah na dálku? Jak často se vídáte osobně? Jen narážím na to, jestli ti náhodou jen nemaže med kolem pusy a nemá tě jen na příležitostné povyražení mimo místo bydliště ![]()
@unuděná píše:
A co znamená ten váš vztah na dálku? Jak často se vídáte osobně? Jen narážím na to, jestli ti náhodou jen nemaže med kolem pusy a nemá tě jen na příležitostné povyražení mimo místo bydliště
Osobne se vidame obvykle jednou za mesic, vetsinou u me tyden zustane. Nekdy dele, jindy kratsi dobu, jednou jsem byla ja u jeho rodiny ny dva tydny.
Podle chovani jeho rodiny si myslim, ze nasberou jako vazny vztah, mluvili jsme o tom, kde mame v planu bydlet.
I kdyz spolu nejsme, jsme denne v kontaktu.
@Anonymní píše:
Osobne se vidame obvykle jednou za mesic, vetsinou u me tyden zustane. Nekdy dele, jindy kratsi dobu, jednou jsem byla ja u jeho rodiny ny dva tydny.
Podle chovani jeho rodiny si myslim, ze nasberou jako vazny vztah, mluvili jsme o tom, kde mame v planu bydlet.
I kdyz spolu nejsme, jsme denne v kontaktu.
Tak hlavně koukej na činy, ne na to, co povídá. Je vidět, že se skutečně chce stěhovat za tebou? Má nějaký časový plán, dělá pro to maximum?
@majuska852 píše:
Tady by mně blikalo nekolik výstražných kontrolek.
Proc?
@Anonymní píše:
Proc?
To neřeš. Buď se k tobě opravdu nastěhuje a bude to oukej bo tě jen tahá za fusekli. Tak jako tak se odpovědi dočkáš časem a žárlivostí, z logiky věci, není třeba se nyní trápit byť chápu že je to v podstatě nemožné.
@Anonymní píše:
Proc?
Neměla bych na něho nervy, když se tak chová. Ty máš svatou trpělivost s ním.
To je tak blbý a naivní příběh, že má potenciál na několikastránkovou diskusi
A o to předpokládám jde ![]()
@unuděná píše:
Tak hlavně koukej na činy, ne na to, co povídá. Je vidět, že se skutečně chce stěhovat za tebou? Má nějaký časový plán, dělá pro to maximum?
Casovy plan nema.
Podle jeho maminky je lenoch, co nema rad zmeny, a je potreba na nej zatlacit, a to bych podle ni mela udelat.
O vizum se snazi, ale bez konkretniho prislibu zamestnani to neni jednoduche.
Praci shani, ale jeho pozadavky nejsou uplne realisticke.
@Lexter píše:
To neřeš. Buď se k tobě opravdu nastěhuje a bude to oukej bo tě jen tahá za fusekli. Tak jako tak se odpovědi dočkáš časem a žárlivostí, z logiky věci, není třeba se nyní trápit byť chápu že je to v podstatě nemožné.
To stehovani momentalne nepovazuji za podstatny problem.
S pritelem mame vztah necely rok. On mel predtim ctyrlety vazny vztah se zenou, ktera jej opustila. Ten vztah pro nej byl velmi dulezity, pocital s tim, ze spolu zustanou. V te dobe se spratelil s jeji sestrou, s kterou ho dodnes poji blizke pratelstvi. On tvrdi, ze je pro nej jako sestra. Hodne si pisou, obcas se sejdou. Ona reaguje na temer vsechny jeho prispevky na Facebooku, casto srdickem. Kdyz mela koncert, pozvala ho a on tam sel, i kdyz ten druh hudby neposloucha. Pred dvema tydny si psali o pul jedenacte v noci, ona pry mela v planu nekam jet a ptala se ho na spoje.
Ukazal mi i, ze zrovna vyhledaval autobusova spojeni.
Ke klidu mi neprida ani to, ze spolu mame vztah na dalku, zatimco jeho ex i ta jeji sestra bydli ve stejnem meste jako on.
On ma v planu se ke mne prestehovat, posledni hleda praci a snazi se ziskat pracovni povoleni. Ale pripada mi, ze by to mohl brat vazneji. Ma celkem nerealisticke predstavy ohledne prace, kterou by tu mohl ziskat, ja myslim, ze by mel vzit temer cokoli, kde mu zamestnavatel zaridi pracovni povoleni.
Jinak mi nas vztah pripada v poradku, chova se ke mne moc hezky, casto za me neco plati, jeho rodina me ma rada.
Nevim, nakolik je moje zarlivost opravnena.