sluch plodu

158
26.4.08 10:08

sluch plodu

Hezké ráno všem,chtela bych se zeptat,doufam,ze to nebude hloupa otazka,ale nevite jestli se muze poskodit sluch miminka napr.pri vysoke hudbe:cetla jsem ze sluch je vyvinut od 20 tydne.ptam se proto,ze kamaradka chodi na zabavy,je v patem mesici,a ja jsem vcera jela jen vyzvednout pritele z olsavy a hudba strasne rvala,chudak mimi…dekuji za odpoved a krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.4.08 12:22

Ahoj Katko. Sluch miminka není zcela plně vyvinut ve 20t.Slyší hlavně tlukot srdce, matčin hlas. Až kolem 27. týdne reaguje na hlasy a zvuky mimo tělo. Poškodit sluch se nemůže, děloha dostatečně izoluje dítě od vnějších zvuků. Říkal pan docent na klinice.To bys musela nastavit břicho přímo k reproduktorům. Já chodím ve 30. týdnu normálně na plesy a taky tam hudba řve. Ted se i chystám na koncert. Takže vklidu.

• Citovat
  • Upravit
3492
26.4.08 12:49

Já jsem byla v těhu s Adámkem ve 38. týdnu na svatbě, kde teda byla taky hodně nahlas hudba a slyší dobře teda občas vůbec, ale to je už o něčem jiném :lol: a kamarádka chodila v těhu taky na zábavy dokonce myslím byla i na koncertě a v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.4.08 16:14

dekuji moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.08 18:57

Ja mam termin porodu nekdy kolem terminu koncertu Lennyho Krawitze. Pokud mi to porodnik vyslovene nezakaze, tak na koncert s manzelem zajdeme - budeme sedet. Normalne jsme vsichni tri hlucni, mame hlucnou domacnost - furt u nas rve tv nebo radio, takze je mimi zvykle. I dceri nekdy rikame ze srandy „Pepina“ (stryc Pepin z Postrizin) - kdyz nas chce prekricet…neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky