Sluneční brýle - kde?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tajemnadama
25.4.23 08:18

Slunecni bryle - kde?

Ahoj, kde si kupujete sluneční brýle? Já mám „detsky oblicej“ - maly, malou hlavu. Většina bryly na me vypadá buď bl.be že mají velka sklicka, nebo jsou nožičky moc daleko od sebe. Detske jsou zase moc malé. Máte nějaký typ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
25.4.23 08:31

V optice..mají velký výběr, brýle jsou kvalitní a hlavně jsou schopní ti je upravit, jak potřebuješ. :think: a v neposlední řadě (aspoň u nás - malá optika, jeden zaměstnanec) umí poradit. Moje poslední a nejlepší brýle co jsem kdy měla bych si sama nevybrala, nenapadlo by mě, že mi budou sedět, paní mě přemluvila ať zkusím a jsou fakt perfektní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
25.4.23 08:33

Taky mám úzký obličej..celkově menzlsi hlavu..brýle jak dioptrické tak sluneční kupuju v dětské sekci v optice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68845
25.4.23 08:35

Pokud nepotřebuješ brle za dvě stovky z drogérie, zašla bych do optiky. Krom kvality někde jinde ti i poradí, upraví, vyzkoušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
25.4.23 08:50
@Vladusxx píše:
Taky mám úzký obličej..celkově menzlsi hlavu..brýle jak dioptrické tak sluneční kupuju v dětské sekci v optice :lol:

Taky právě jsem mela dioptrický z dětské sekce :) Asi se tam fakt znovu zastavim :)

• Citovat
  • Upravit
4466
25.4.23 14:20

Taky mám verzi mezi dámskou a dětskou velikostí. Chodím už jedině do optiky. Poslední sluneční brýle mě před 3 roky staly necelou tisícovku. Takže dají se sehnat, aby nestály pálku, ale byly kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.6.23 11:12

Tak v optikách je dobrý sortiment, určitě do nějaký zajdi. Já jsem naposledy kupovala v GrandOpticalu, ale já mám ráda ty velké brýle. Jinak tam toho bylo hodně a myslím, že by jsi našla i na menší hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.6.23 11:23

Mám od Lacoste a sedí skvěle, taky nemám velkou hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie