Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V optice..mají velký výběr, brýle jsou kvalitní a hlavně jsou schopní ti je upravit, jak potřebuješ.
a v neposlední řadě (aspoň u nás - malá optika, jeden zaměstnanec) umí poradit. Moje poslední a nejlepší brýle co jsem kdy měla bych si sama nevybrala, nenapadlo by mě, že mi budou sedět, paní mě přemluvila ať zkusím a jsou fakt perfektní. ![]()
Taky mám úzký obličej..celkově menzlsi hlavu..brýle jak dioptrické tak sluneční kupuju v dětské sekci v optice ![]()
Pokud nepotřebuješ brle za dvě stovky z drogérie, zašla bych do optiky. Krom kvality někde jinde ti i poradí, upraví, vyzkoušíš.
@Vladusxx píše:
Taky mám úzký obličej..celkově menzlsi hlavu..brýle jak dioptrické tak sluneční kupuju v dětské sekci v optice
Taky právě jsem mela dioptrický z dětské sekce
Asi se tam fakt znovu zastavim ![]()
Taky mám verzi mezi dámskou a dětskou velikostí. Chodím už jedině do optiky. Poslední sluneční brýle mě před 3 roky staly necelou tisícovku. Takže dají se sehnat, aby nestály pálku, ale byly kvalitní.
Tak v optikách je dobrý sortiment, určitě do nějaký zajdi. Já jsem naposledy kupovala v GrandOpticalu, ale já mám ráda ty velké brýle. Jinak tam toho bylo hodně a myslím, že by jsi našla i na menší hlavu.
Ahoj, kde si kupujete sluneční brýle? Já mám „detsky oblicej“ - maly, malou hlavu. Většina bryly na me vypadá buď bl.be že mají velka sklicka, nebo jsou nožičky moc daleko od sebe. Detske jsou zase moc malé. Máte nějaký typ?