Šly byste do Výměny manželek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1215
18.11.12 23:30

Šly byste do Výměny manželek?

Zajímalo by mě, zda byste šly do Výměny manželek, a kdyby ano, z jakého důvodu…ukázat chlapovi, že má být rád, že vás má…bály byste se, že se vám spustí s novou ženou…že vás pomluví sousedi… něco úplně jiného??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50122
18.11.12 23:34

Nikdy!!! Nemám zapotřebí se ukazovat v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
18.11.12 23:34

Nesla, nikdy. Ani kdyby mi dali milion. :)

• Citovat
  • Upravit
13141
18.11.12 23:35

Ne, nešla. Nejsem až takový exhibionista. Krom toho chlapa by trefilo, kdybych mu sem nasadila jinou ženskou s televizním štábem. :mrgreen:
Vztah máme hezký, není proč bych si měnila manžela. Možná jenom za ty prachy a za to mi to nestojí. Počítám, že o sex by ve výměně nešlo, tak mi to stejně problém nevyřeší 8)

Příspěvek upraven 18.11.12 v 23:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
18.11.12 23:38

No a kdyby to bylo bez natáčení??? žádný štáb…jen se na týden přesunout do jiné familie a zkusit si, zda byste to daly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
18.11.12 23:38

:mrgreen: určitě ne, ale ráda jsem na to koukala. Nejvíc bych mělavstrach, s kým mě vymění a kde budu já. Určitě bych skončila u nakejch Jehovistu:-) kde se neřekne slovo prdel a kde se vůbec radši nemluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.12 23:39

Za ty prachy jo, ale nesmeli by to vysilat :)

• Citovat
  • Upravit
751
18.11.12 23:40

@omites :Já myslím, že tam zakazany nic není;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
18.11.12 23:41

No a viděly jste někdy americké výměny? to byste děkovaly za Jehovisty :mrgreen: :mrgreen: to co tam dokážou najít a mezi sebou vyměnit je neskutečný!! jako rodinu lovců, co jelena i snídaj s ženskou, co žere trávu a každý den ráno zírá 3 minuty na východ slunce a věří, že to nasytí ji i děti v Africe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
18.11.12 23:41
@Berenikee píše:
No a kdyby to bylo bez natáčení??? žádný štáb…jen se na týden přesunout do jiné familie a zkusit si, zda byste to daly???

Ne, protoze bych se bala, kam by me dali. :mrgreen: A jeste hur, kdo by se staral o meho syna.

• Citovat
  • Upravit
1215
18.11.12 23:42

…nebo vyžranou familii, co jede na fast foodech vymění s psychopatama, co organizujou předměstskej bootcamp a hlídaj si každej sacharid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Ani omylem.. dělat pokusného králíka za těch pár kaček? Pche, to vůbec.. a důvody jako aby si chlap uvědomil co doma má jsou taky pěkná blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230

Nikdy bych tam nešla, ani za milion. nemám potřebu náš vztah propírat před pulkou národa, nějaké neshody jsou všude, navíc každý jsme jiný a něco jiného nám vyhovuje-já jsme s manželem šťastná ale moje kámoška by takovýho chlapa doma nevydýchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
18.11.12 23:43

Nikdy!!! :lol: Nesnesla bych, aby mi cizí baba vrkala do dětí a domácnosti a navíc reality show nějak nemusím celkově Teda ale výměna byla vyjímka, na tu jsem koukala ráda, někdy to byl mazec…Ani bez natáčení bych do toho nešla, jak se ptáš, a ani za ty prachy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.11.12 23:43
@Berenikee píše:

A jaký by to teda mělo smysl? Natáčí se to kvůli pobavení publika, takže bez publika by to mělo smysl jaký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová