Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berenikee ani ne. Chlap doma pomáhá, podílí se na výchově dítěte, někdy uvaří, kytku teda donese na narozeniny a na svátek. Tohle bych nemělnila. Jsme zajetí, nemáme problémy s komunikací. Malý má teď boží období, toho taky měnit nechci.
A když už popisuješ ty situace. Ne nechtěla bych vidět, jestli to někde zvládají líp. Sbalila bych se, děcka nechala manželovi a odjela bych si vyčistit hlavu někam sama nebo se sestrou. V létě jsem byla na Trnkobraní, byl to boží relax a dom jsem se velmu těšila. Ani jsem k tomu nepotřebovala strávit 14 dní v jiné rodině.
Příspěvek upraven 19.11.12 v 00:05
@Berenikee píše:
Takže, pominu-li fakt, že by se to mělo točit na kameru…nikoho z vás by nezajímalo, zda by zvládl týden „vychovávat“ cizí děti a zkusit si fungovat s úplně jiným chlapem??? nikoho nezajímá, jak to mají jiní nastavený v domácnosti??? třeba jsou někde chlapi, co pomáhají s domácíma pracema, děsně je těší přinést kytku a navařit úžasnou večeři…šíleně vychovaný a milý děti (třeba, když vy máte doma právě puberťáka a jde vám z toho hlava kolem)???
Jo tohle… Nevím. Máme hodně kamarádů do jejich domácností vidíme (a oni k nám) a vlastně asi ne, nelákalo. Na mém muži bych neměnila nic, já se měnit taky nechci - vlastně žiji pro mě ideálním způsobem…
@Berenikee píše:
Takže, pominu-li fakt, že by se to mělo točit na kameru…nikoho z vás by nezajímalo, zda by zvládl týden „vychovávat“ cizí děti a zkusit si fungovat s úplně jiným chlapem??? nikoho nezajímá, jak to mají jiní nastavený v domácnosti??? třeba jsou někde chlapi, co pomáhají s domácíma pracema, děsně je těší přinést kytku a navařit úžasnou večeři…šíleně vychovaný a milý děti (třeba, když vy máte doma právě puberťáka a jde vám z toho hlava kolem)???
Asi takhle. ![]()
Mam muze, ktery mi nosi cokolady, vari jedine on, pomaha, mame hezky vztah. Dite je nejuzasnejsi na svete, doma cisto. ![]()
Pri predstave, ze se dostanu nekam na vesnici mezi domaci zvirenu, doma neporadek, chlap vyvaleny pupek u televize, 5 deti na krku, tak se seberu po 5 vterinach a jdu domu. ![]()
Ne, v životě bych tam nešla. Za prvé bych nesvěřila žádný cizí bábě svýho manžela a děti. Za druhý se nemám potřebu nikde zviditelňovat neboli ještě se na sebe dívat v televizi. To bych tu televizi vzala a vyhodila z vokna. ![]()
Btw. chlap ví, co si to vzal za poklad a sem tam mi to i říká. První ženu měl šílenou, takže je moc rád, že má mě. Takže jeho o tom, že se mnou se má nejlíp, přesvědčovat nemusím. Sám rád říká:„V pekle už jsem byl.“ A u malého zase říká, že i kdyby nebyl jeho, tak si ho už nechá, že je úplně boží. (měli jsme kdysi debatu, že nechápu, jak může chlap 15 let vychovávat dítě a pak ho zavrhnout, když zjistí, že není jeho biologickým otcem)
@omites Já to svým způsobem chápu - musí se cítit jako totální debil.
No to jsem netušila, že se mi do týhle diskuze přihlásí samí ideální páry. Já mám pocit, že každej kolem mě, a i tady je to vidět na těch doskuzích, si na něco aspoň trochu stěžuje a pak říká, že vedle je to jablko červenější… No ale těší mě, že to tak není a ideální páry existují. To je dobře! ![]()
A berte to tak, že byste třeba ten záznam dostali jen vy s partnerem, žádná telka, žádní kostlivci pro pobavení okolí. Jen taková forma sebereflexe… Já si takhle vždycky říkala, že bych šla do Jste to co jíte, ale kdybych ten záznam pak dostala jen já ![]()
@eva valoi píše:
@omites Já to svým způsobem chápu - musí se cítit jako totální debil.
sice je to OT… Ale vztek a tak si má vylít na matce, popřípadě se s ní rozejít. Ta za to může, ta to udělala. Jak k tomu přijde to dítě, pro které byl 15 let táta? To jako ze dne na den pro něj přestane existovat. O tohle mi šlo. Manžel tenkrát konstatoval, že tohle může udělat jenom pitomec, protože dítě za to nemůže.
@Berenikee jj ideální pár
Mnou založená diskuze https://www.emimino.cz/…tner-104507/
A radši bych teda šla do toho Jste to, co jíte. Péťu žeru, tak bych ho ráda poznala
A je to téma, co mě zajímá (viz. moje podpisy). Ale opět by manžel nedal, kdyby mu tady pobíhal štáb
A i já bych se styděla. Kdyby to bylo bez kamer a zadara, jdu do toho hned.
@Berenikee píše:
A berte to tak, že byste třeba ten záznam dostali jen vy s partnerem, žádná telka, žádní kostlivci pro pobavení okolí. Jen taková forma sebereflexe… Já si takhle vždycky říkala, že bych šla do Jste to co jíte, ale kdybych ten záznam pak dostala jen já
Tak lidi jsou prirozene zvedavi, jak to jinde funguje, vypada. ![]()
Ja bych si treba zkusila byt zenou milionare a tyden vubec nic nemuset, to jo.
Ale kdyz vim, do jakych rodin vetsinou davaji ty slusneji vypadajici rodiny…Jsem na to moc srab. ![]()
@Helii píše:
Jo, tak přesně ten díl se mi vybavil, to bylo něco teda..Anebo jednou zas jedna manželka byla modelka nebo co a měla úzkostlivě vedenouu domácnost tip top a dostala se do rodiny, kde byl celkem humus, tak dobrovolně radši přespávala v hotelu. Ta modelka měla doma asi roční holčičku, možná ani to ne a ta druhá vyměněná manželka, taková matróna, vzala tu malou do zahulené hospody a krmila ji gulášem se 6., to byl taky mazec…
Nebyla to nejaka ta Ruska jmenem Justyna, co mela chlapa, co mel nosanek stejne nahoru jako ona? Mne teda byla krajne nesympaticka, prislo mi, ze oba pohrdali uplne vsim, ale ten dil byl „dobrej“, vryl se mi do pameti.
@omites píše:
sice je to OT… Ale vztek a tak si má vylít na matce, popřípadě se s ní rozejít. Ta za to může, ta to udělala. Jak k tomu přijde to dítě, pro které byl 15 let táta? To jako ze dne na den pro něj přestane existovat. O tohle mi šlo. Manžel tenkrát konstatoval, že tohle může udělat jenom pitomec, protože dítě za to nemůže.
Teoreticky ano, ale v praxi to musí být šok.
Mně by zajímalo, jak žijí jiný lidi. Třeba v nějaké echt vesnické rodině, co má dobytek, hospodaří. Nebo někde na faře, kde mají sedm dětí. Vietnamská, muslimská, romská, ortodoxně židovská rodina. ALE to by byl zážitek pro MNĚ. Taky by MNĚ zajímalo, co by kdo změnil na tom jak to u nás funguje - třeba přínos, třeba ne. Vystavovat podobným veletočům děti, někdy dost malé, ale podle mně můžou jen rodiče magoři nebo úplně blbí