Šly byste do Výměny manželek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
19.11.12 14:53

@pipiinka http://www. youtube. com/watch? v=7mfKSfH62Io

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.11.12 15:24
@pipiinka píše: :) :) neslaaa, bych asi zesedivela, kdybych nevdela kdo a jak se mi stara o deti

Ty děti neposíláš do školy, školky, na tábory? :lol: Tam taky nemáš úplně pod kontrolou, do se ti o děti stará. A k tomu navíc musíš mít partnera, který se snad o děti postará dobře, kdyby náááhodou. Samoživitelky teda do Výměny neberou, i když by to bylo taky zajímavý sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50173
19.11.12 22:58
@Heineken píše:
Já bych do toho šel okamžitě, kdyby se to nevysílalo v TV.
A možná už bych už měl i tip za koho manželku vyměnit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.11.12 18:51

No já bych teda do Výměny nešla, hlavně bych prostě nemohla odejít od malé, samozřejmě bych se ani nechtěla předvádět celýmu národu… Upřímně to moc nechápu, že tam lidi lezou, kor ty, co nutně nepotřebujou ty prachy… Ale holt někdo je exhibicionista jak blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.11.12 18:57

Ne, nikdy! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.11.12 15:25

NIKDY bych do výměna manželek nešla!!!Odcizuji mámy, které nechávají doma malé děti. Pořad bych zakázala, co lidi neudělaji pro peníze, nechají se akorát ponižovat a pak tam pláčou. Co vůbec čekaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.11.12 21:22

Nešla! Stačí mi, když se rozčiluji doma s mým chlapem a dcerou, ještě se rozčilovat s nějakým jiným :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.11.12 21:24

Nešla.. aby mi celá republika čuměla, kde mám jaký bordel.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
30.11.12 19:12
@peggy.sl píše:
Já jsem se do Výměny přihlásila, už se dokonce měly dělat kamerové zkoušky, ale manžel se leknul a musela jsem to odvolat.. :mrgreen:

No nekecej Peggy :mrgreen: To je škoda, že od toho manžel couvl, byla by aspoň nějaká legrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.11.12 20:43
@Hellísek píše:
No nekecej Peggy :mrgreen: To je škoda, že od toho manžel couvl, byla by aspoň nějaká legrace :mrgreen:

To by byla legrajda nevídaná!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová