Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Majinka7 Já bych nešla. Ale příbuzná ke které máme jít si myslí, že může přijít zbytek rodiny, ktery v karantene není, protože má připraveno pohoštění
Hele jestli ji to nevadí a ví to, tak běžte, ale pokud bych tam šla a zatajila to, to by bylo blbý. Ja bych to odsunula.Taky jsem měla plány na víkend a u nas i příbuzných zase karantena a izolace takže nic. ![]()
Tak můžeš otestovat dítě pro jistotu jestli je negativni (jestli chapu dobře jde jen o karantenu kvůli kontaktu ), jinak bych šla taky, dyt je to všude a když tě přímo zve a zná rizika, nakonec to můžeš chytit ty od nich na té oslavě
Já bych asi nešla, ale je to na úvaze a zodpovědnosti každého. Karanténa nutně neznamená covid pozitivního člena domácnosti, jenže to bohužel nikdo do budoucna odhadnout nedokáže. Nejde oslava posunout?
@Aduš8 píše: Šla bych. Mám obě děti Covid pozitivní s příznaky a my s manželem, oba po 3.očkování, normálně můžeme vše (nežijeme v ČR). Kdyby ta nemoc byla momentálně tak strašně nebezpečná, v životě tohle nedovolí. Pozitivní očkovaní můžou v ČR do práce, pokud vím… Tak co pořád řešit. Samozřejmě, pokud o R druhá strana ví
to teda fakt nevím, kde jsi to vzala
S otestovanym dítětem, co je v karanténě ve stylu „v pátek pipně SMS, že dite je od utery v karanténě kvůli kontaktu s pozitivním spolužákem/dítětem na kroužku“, a pokud by s tím byl ok zbytek osazenstva, bych šla.
@Anonymní píše:
Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.
Ne. ![]()
A rodina by to věděla? Že je dítě v karanténě?
@Svistice píše:
S otestovanym dítětem, co je v karanténě ve stylu„v pátek pipně SMS, že dite je od utery v karanténě kvůli kontaktu s pozitivním spolužákem/dítětem na kroužku“, a pokud by s tím byl ok zbytek osazenstva, bych šla.
Přesně… Nám se tohle stalo minulý týden. Syn chodil normálně do školy, v pátek odpoledne info ze školy, že nás bude kontaktovat hygiena, že naše dítě bylo v úterý v kontaktu s pozitivním a do neděle v karanténě, sms od hygieny přišla až v sobotu ráno.
Sranda…
Taky bych po domluvě s hostitelem na oslavu šla a pro jistotu před odchodem bych všechny otestovala. Vím, že ty testy jsou nevalné kvality, ale alespoň něco..
Holky, včera přišla sms z hygieny, že dítě má karantenu do 7.2.,po kontaktu s pozitivním spolužákem. A dítě mi dnes hlásí bolest hlavy.
@Anonymní píše:
Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.
A ty nemáš dost vlastního, zdravýho úsudku?
@vokishka sorry, blbě jsem to pochopila. Myslela jsem negativní očkované v karanténě
i když to je ve skutečnosti to samé
. My měli včera Antigen negativní a PCR 2 hodiny později vyšel pozitivní ![]()
Příspěvek upraven 04.02.22 v 16:12
Já bych nešla, dítě v karanténě nemá na oslavě co dělat a sama bych nešla, to by mi bylo zas blbé vůči tomu dítěti, že ono jako zůstane sedět doma a já se půjdu bavit ![]()
Takže anonym, protože zdravotní důvody, ale oslavičku plánujem… to je logika 😁 Jasně, že bych nikam nešla 🤷🏻♀️
@Aduš8 píše:
@vokishka sorry, blbě jsem to pochopila. Myslela jsem negativní očkované v karanténěi když to je ve skutečnosti to samé
. My měli včera Antigen negativní a PCR 2 hodiny později vyšel pozitivní
Příspěvek upraven 04.02.22 v 16:12
no ani ti nemužou nikam, očko neočko, jedno je. Jen jsou výjimky na pracovní karantény, ale tam se musí extra domluvit zaměstnavatel s hygienou.
Ano šla bych úplně v pohodě. A klidně bych měla oslavu, i kdyby musel být v karanténě někdo z nás doma.
Já na nějaký zbytečný karantény nehraju od začátku.
A naše okolí naštěstí taky ne.