Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.
Nešla, zbytečně můžeš ostatní ohrozit. Jak se na to vůbec můžeš ptát? ![]()
Šla, nevím jaký smysl má to v současné době ještě řešit, navíc když je jen v karanténě
Rozhodně ne, ty bys doma chtěla na návštěvě někoho v karantene? Pokud ano, chápu tvůj dotaz.
@Amalthea já mám doma v karantene covid pozitivní dítě, takže můžu s ním k tobě na návštěvu?
@Majinka7 píše:
@Amalthea já mám doma v karantene covid pozitivní dítě, takže můžu s ním k tobě na návštěvu?
Pozitivní není v karanténě!
Děkuju za odpovědi. Příbuzná ke které máme jít, mi totiž řekla, že ať přijdeme aspoň my, co nejsme v karantene a že už má pohoštění připravený. Tak jsem chtěla vědět, jestli jsem divná já když jít nechci🤔
@Majinka7 píše:
pokud je pozitivním není v karanténě ale v izolaci ![]()
zakladatelka má dítě v karanténě a na návštěvu by šla logicky bez něj
docela rozdíl
@WestBoy píše:
Pozitivní není v karanténě!
Dobře je v izolaci, ale já karantenu mám můžu tedy k tobě na návštěvu?
@Majinka7 píše:
Dobře je v izolaci, ale já karantenu mám můžu tedy k tobě na návštěvu?
klidně
moje děti jsou kvůli pitomému testování ve škole v karanténě podstatě nonstop a nějak to nikdo neřeší a chodí k nám návštěvy a já taky kamkoliv
@Majinka7 Já bych nešla. Ale příbuzná ke které máme jít si myslí, že může přijít zbytek rodiny, ktery v karantene není, protože má připraveno pohoštění
@Amalthea já toho mám teda taky plný zuby, do obchodu si zajdu, ale zase je mi blbý chodit k někomu na návštěvu.
Šla bych. Mám obě děti Covid pozitivní s příznaky a my s manželem, oba po 3.očkování, normálně můžeme vše (nežijeme v ČR). Kdyby ta nemoc byla momentálně tak strašně nebezpečná, v životě tohle nedovolí. Pozitivní očkovaní můžou v ČR do práce, pokud vím… Tak co pořád řešit. Samozřejmě, pokud o R druhá strana ví
Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.