Šly byste na oslavu, dítě v karantene

Anonymní
4.2.22 15:20

Šly byste na oslavu, dítě v karantene

Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
4.2.22 15:25

Ne, nesla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
4.2.22 15:27
@Anonymní píše:
Zdravím a mám dotaz? Šly byste na rodinnou oslavu, když jedno dítě je v karantene? Šly byste bez toho dítěte, nebo byste to odložily? Prosím o zachování anonymu, zdravotní důvody.

Nešla, zbytečně můžeš ostatní ohrozit. Jak se na to vůbec můžeš ptát? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.2.22 15:28

Zapoj dráty a nemusíš se ptát 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
4.2.22 15:30

Šla, nevím jaký smysl má to v současné době ještě řešit, navíc když je jen v karanténě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.2.22 15:30

Rozhodně ne, ty bys doma chtěla na návštěvě někoho v karantene? Pokud ano, chápu tvůj dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.2.22 15:31

@Amalthea já mám doma v karantene covid pozitivní dítě, takže můžu s ním k tobě na návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
4.2.22 15:32
@Majinka7 píše:
@Amalthea já mám doma v karantene covid pozitivní dítě, takže můžu s ním k tobě na návštěvu?

Pozitivní není v karanténě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 15:32

Děkuju za odpovědi. Příbuzná ke které máme jít, mi totiž řekla, že ať přijdeme aspoň my, co nejsme v karantene a že už má pohoštění připravený. Tak jsem chtěla vědět, jestli jsem divná já když jít nechci🤔

• Citovat
  • Upravit
8649
4.2.22 15:34
@Majinka7 píše:

pokud je pozitivním není v karanténě ale v izolaci :roll:
zakladatelka má dítě v karanténě a na návštěvu by šla logicky bez něj
docela rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.2.22 15:34
@WestBoy píše:
Pozitivní není v karanténě!

Dobře je v izolaci, ale já karantenu mám můžu tedy k tobě na návštěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8649
4.2.22 15:36
@Majinka7 píše:
Dobře je v izolaci, ale já karantenu mám můžu tedy k tobě na návštěvu?

klidně
moje děti jsou kvůli pitomému testování ve škole v karanténě podstatě nonstop a nějak to nikdo neřeší a chodí k nám návštěvy a já taky kamkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 15:38

@Majinka7 Já bych nešla. Ale příbuzná ke které máme jít si myslí, že může přijít zbytek rodiny, ktery v karantene není, protože má připraveno pohoštění

• Citovat
  • Upravit
2499
4.2.22 15:40

@Amalthea já toho mám teda taky plný zuby, do obchodu si zajdu, ale zase je mi blbý chodit k někomu na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.2.22 15:40

Šla bych. Mám obě děti Covid pozitivní s příznaky a my s manželem, oba po 3.očkování, normálně můžeme vše (nežijeme v ČR). Kdyby ta nemoc byla momentálně tak strašně nebezpečná, v životě tohle nedovolí. Pozitivní očkovaní můžou v ČR do práce, pokud vím… Tak co pořád řešit. Samozřejmě, pokud o R druhá strana ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný