Smlouva na internet U:fon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
184
4.8.14 11:21

Smlouva na internet U:fon

Zdravím vás :mavam: jestli máte zkušenost s U:fonem, možná mi poradíte. Dostala jsem nabídku na internet bez FUP, ale s podmínkou úvazku na dva roky. Sankce za dřívější ukončení sice prý nejsou velké ale stejně. Připadá mi to dost, raději bych pouze na rok, tak se rozhoduji mezi Ufonem a UPC (nic jiného na výběr nemám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.8.14 11:25

@Yuzi my teď volili UPC - právě proto, že je to bez závazků.. od jisté doby nesnáším jakékoliv závazky a sankce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
4.8.14 11:43

Já mám Ufona s FUP 8GB, když nestahuju filmy v pohodě s tím vystačím, za 250 a bez smlouvy už hodně dlouho a jsem spokojená. U nás v lese nejde nic jiného:-)Mám k němu velkou anténu na střeše a tím pádem je naprosto v pohodě rychlost, bez ní to pořád padalo.

• Citovat
  • Upravit
1819
4.8.14 11:45

@Yuzi U:fon jsem měla (mobilní internet), pak nastaly problémy s modemem a upřímně za sebe říkám – U:fon ani za nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.8.14 12:08

@Yuzi
Co je to „sankce prý nejsou velké“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.8.14 23:57

@zvidavajanca prý je to pětina z měsíčního tarifu násobená počtem zbývajících měsíců. Takže když vypovím smlouvu 5 měsíců před koncem úvazku, zaplatím 5×130,tj.650,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
5.8.14 07:42

@Yuzi
No já se ptám z jednoho důvodu, jestli víš přesnou výši nebo nějaký „obchodník po telefonu“ nabízel „super výhodné“ tarify a řekl tohle, ono to totiž s tou výhodností není tak růžový.

Ale třeba po roce je to 12*130,–=1560,– :nevim:
Popravdě tady u toho nelze říct, že poplatek je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.8.14 13:50

@zvidavajanca řekla mi to operátorka na jejich lince, tarif mi nabídli, že je to levnější než bez smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.8.14 13:00

Holky a to máte k tel. číslu nebo na datovou simku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.8.14 13:04

Internet od nich nedoporučuji - zkoušeli jsem a neustále padal, spojení bylo pomalé - záleží co na tom chceš dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák