Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Borisko a odkud jste vy? Je strašně těžké se „vykořenit“ ![]()
Mám pocit, že tady u nás jsou 3 rodiny, kterým na tom záleží. Jedna kamarádka se rozhodla pro Jižní Čechy, my váháme - Vysočina, Jižní Čechy a jedna kamarádka je sama se synem alergikem, tak má rozhodování o mnoho težší.
Já jsem teď z malou spíše doma. Vůbec se mi do toho hnusu nechce. Stačí mi pohled z okna a je mi líto brát malou ven. Snad se to brzy zlepší.
dášo my jsme z Fifejd, chlap má vazby na rodinu hodně slabé, já zase silnější, to je ten důvod, proč ještě váháme,k tomu kamarádi, my jsme zvažovali spíše OL, ať je to k té rodině přece jen blíže, Vysočina by byla supr, tam máme vzdálenější rodinu
Čistička podle mě smysl má, manžel včera po týdnu kontroloval filtr a
Samý prach…Už pro ten pocit, že doma dětem udělám oázu čistého vzduchu…ach jo!
Barca12345 píše:marra píše:Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat…
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim![]()
hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni
gRATULIJI
Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava,
sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite
OT-Holky dejte mi ozdobu
![]()
MarkyM píše:
V Č.Budějovicích je to prý ok takže ven chodíme,ale těm na Ostravsku a okolí tedy nezávidim.Snad bude brzy líp.
cimbík píše:eseta píše:Pravda, u nás v Jižních Čechách je krásně - svítí sluníčko. Ale těm co tam mají smog nezávidím, my se snažíme být hodně venku, ale to by při smogu šlo asi sotva
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidím
marra píše:Barca12345 píše:gRATULIJImarra píše:Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat…
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim![]()
hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni
Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava,
sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite
OT-Holky dejte mi ozdobu
![]()
![]()
neotravuj porad s tema tvyma ozdobama
uz jsi jednu ode me dostala..
k tomu ovzdusi, mas pravdu…bohuzel..moje mala je toho dukazem
uz se tesim za vama v lete
![]()
Borisko - manžel teď nedávno někde vyčetl, že v podstatě celá Morava je „zasviněná“, končí to někde u Svitav…Já ho lanařím, ať jedeme do jižní Anglie na pobřeží. Oba budem na střídačku pracovat v Tescu a je to
Fifejdy musí být mazec,co? Manžel pracuje v Atlasu na Výstavní, taky dneska hlásí bezva vzdoušek ![]()
Ústí nad Labem, peklo. Max přeběhneme rychle do jesliček do herny, jinak by mě doma švihlo
Dejchat se nedá, ani nechci jet někam autem, protože to je samá bouračka. No jo, co naděláme ![]()
My nechodíme ven od včerejška,nevidím ani na cestu a hrozný smrad a to bydlíme na okraji Prahy.
Syn má rýmu,takže není o co stát.Manžel byl dneska na Božím Daru a říkal že tam bylo krásně ![]()
V dětství jsme bydleli v Bohumíně a moje ségra byla skoro pořád v nemocnici se zápalem plic.Průdušky v hajz…já byla trošku odolnější.Tak je mi vás na ostravsku líto ![]()
My tu v Ol. máme krásně, sluníčko svítí, ale v noviách píšou, že tu jsou taky překročené limity…Takže my už duhej den kysnem doma. Ale já su astmatik, alergik, dcera k tomu má dispozice, tak to raději neriskuju ![]()
ahoj,
Praha - hnus fialovej.
Jsme s malým doma, ani ven na terasu nešel spát… byl celý dopoledne pěkně protivnej, že musel zas do postýlky. Ani nikam nejdem, nechce se mi ho teď tahat moc mezi lidi, kdy každej prská a kýchá.
Naštěstí v domě máme nucenou ventilaci s rekuperací - přívod čerstvýho vzduchu přes filtry, takže nemusíme ani větrat.
Ale je to dost otrava tady celej den sedět ![]()
Holky,
dík za odkaz na ty stránky. U nás, Praha 4, taky hnus a zhoršuje se to. Včera večer nebylo vidět ani na těch 10m. Venku jsme byli jen chvilku dopo a odpo vlítneme taky jen na chvíli. Doma jsou děsivě protivní. závidím ostatním to sluníčko.
Katastrofa, jsme doma..
Jen jsem ráno měla jízdy autoškoly a to byl také boj o život ![]()
Já jsem zrovna z místa kde je ta hodnota nad 150,takže ne ven nechodím a ani neotvírám okna,opravdu je venku hrozný smrad a z okna není pomalu vidět na sousedovic dům přes ulici
Takže dneska jsem nějak uvařila co dům dal a budu se modlit aby to bylo zítra alespoň trošku lepší.