Smog - chodíte ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
15.11.11 15:39

ahoj
neprocitala jsem, ale ano chodim, malou ted vodim do skolky, takze aspon tam a zpet.
Kdyz byla mensi, tak jsem taky chodila aspon na chvili, doma to bylo k zblazneni.
Take bydlim v Ostrave a letos inverze zacala velmi brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.11.11 15:44
eseta píše:
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidím :poblion:

no já to vidím jinak :D celý den není vidět na krok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.11.11 15:48
cipisek007 píše:
eseta píše:
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidím :poblion:

To je jenom mlha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.11.11 15:56
MarkyM píše:
cipisek007 píše:
eseta píše:
To je jenom mlha :mrgreen:

to nic nemění na tom, že je venku hnusně :mrgreen: :mrgreen: … ale věřím, že Praha a Ostravsko tam to musí být nářez :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.11.11 16:02
beruska79 píše:
marra píše:
Barca12345 píše:
marra píše:
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim :zed: :zed: hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni :mrgreen:
Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat… :think:
gRATULIJI :hug: Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava, :roll: sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite :palec: OT-Holky dejte mi ozdobu :oops: :oops: :kytka:
neotravuj porad s tema tvyma ozdobama :mrgreen: :mavam: uz jsi jednu ode me dostala..
k tomu ovzdusi, mas pravdu…bohuzel..moje mala je toho dukazem :cry: :cry: :cry: uz se tesim za vama v lete :huban: :huban: :huban:

Pardon Ot:beru jeste jich potrebuji aspon padesat,tak klikej :pankac: :pankac: jinak ted jsem si psala s jednou mamcou z mmb,a taky nadavala jak je u nich hnus fialovej :cert: :cert: holky prijedte k naaaam,ubytovani zdarma :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6378
15.11.11 16:23

Ahojte,
tak u nás na Valašsku je vzduch luxusní :mrgreen: ale v sobotu přijede tchýně se švagrem a oni bydlí v Orlové,tak mám strach ať jim ten čistý vzduch neroztrhne plíce,bo říkali,že je to tam hnus fialový :poblion:

Jo a s malou bych tam ven chodit teda nemohla-kvůli zdrav.komplikacím co má.
Díky bohu za zlaté valachy :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.11.11 16:32

Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.11.11 19:55
marra píše:
beruska79 píše:
marra píše:
Barca12345 píše:
marra píše:
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim :zed: :zed: hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni :mrgreen:
Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat… :think:
gRATULIJI :hug: Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava, :roll: sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite :palec: OT-Holky dejte mi ozdobu :oops: :oops: :kytka:
neotravuj porad s tema tvyma ozdobama :mrgreen: :mavam: uz jsi jednu ode me dostala..
k tomu ovzdusi, mas pravdu…bohuzel..moje mala je toho dukazem :cry: :cry: :cry: uz se tesim za vama v lete :huban: :huban: :huban:
Pardon Ot:beru jeste jich potrebuji aspon padesat,tak klikej :pankac: :pankac: jinak ted jsem si psala s jednou mamcou z mmb,a taky nadavala jak je u nich hnus fialovej :cert: :cert: holky prijedte k naaaam,ubytovani zdarma :hug: :hug:

Aby jsi tam za chvíli neměla půl Ostravy :-) :-) (taky přidám nějaké ozdoby :-) )

Jinak já teda z OVY nejsem (25km), ale hodnoty u nás hodně nad 200 a nedýchatelno a já tak potřebuju do obchodu, protože doma nic není :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
15.11.11 20:25

Tak ja sleduju stav ovzdusi na http://pr-asv.chmi.cz/…apImages.jsf
S malym ve smogu ven nechodim, pokud nemusim. Snad se aspon rozplazi a rozleze.
Ten pohled z okna je pekne depresivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.11.11 20:32
Brokianaa píše:
Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…

nojo, když vezmu váš směr mezi FM a ČT, tak jsou třeba momentálně hodnoty stejně hnusné jako u nás :roll: :poblion: a pokud ti stačí, že k vám jde ta menší část :wink: já to myslela tak, že bych tam větší peníze neinvestovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
15.11.11 21:16

Tady na Ostravsku je to fakt hrozné, taky se neodvážím s tříměsíčňátkem procházkovat, dneska a včera jsme nebyli venku vůbec, ale budu muset s ním vyjít alespoň do obchodu, máma mi volala, že prý tento stav má trvat ještě 10 dní a tak dlouho tedy zabarikádovaná doma si nemůžu dovolit a taky je to už pomaličku na budku, sedět doma a nevyvenčit se :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
15.11.11 21:20

Holky to je des :-? A nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
16492
15.11.11 21:22

My v pátek dopoledne odjíždíme do stř. čech, tak snad to tam bude lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
15.11.11 21:23
marra píše:
Holky to je des :-? A nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla :zed: :zed:

To bych musela u té návštěvy zůstat celou zimu…ono se to bude opakovat pořád dokola až do jara :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
15.11.11 21:25
marra píše:
Holky to je des :-? A nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla :zed: :zed:

zlato, ja kdyz byla na matersky,tak kdyz byla inverze, nesla jsem treba pet dni ven, vnutila jsem se vzdycky k nekomu aspon na navstevu nebo nekdo prisel s detma ke mne, je to peklo a ty vis ze nekecam :huban:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová