Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
neprocitala jsem, ale ano chodim, malou ted vodim do skolky, takze aspon tam a zpet.
Kdyz byla mensi, tak jsem taky chodila aspon na chvili, doma to bylo k zblazneni.
Take bydlim v Ostrave a letos inverze zacala velmi brzy.
eseta píše:
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidím
no já to vidím jinak
celý den není vidět na krok…
cipisek007 píše:eseta píše:no já to vidím jinak
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidímcelý den není vidět na krok…
To je jenom mlha ![]()
MarkyM píše:cipisek007 píše:To je jenom mlhaeseta píše:no já to vidím jinak
u nás v Jižních Čechách je to v pohodičce, ale vám tu situaci teda vůbec nezávidímcelý den není vidět na krok…
to nic nemění na tom, že je venku hnusně
… ale věřím, že Praha a Ostravsko tam to musí být nářez ![]()
beruska79 píše:marra píše:neotravuj porad s tema tvyma ozdobamaBarca12345 píše:gRATULIJImarra píše:Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat…
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim![]()
hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni
Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava,
sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite
OT-Holky dejte mi ozdobu
![]()
![]()
![]()
uz jsi jednu ode me dostala..
k tomu ovzdusi, mas pravdu…bohuzel..moje mala je toho dukazem![]()
![]()
uz se tesim za vama v lete
![]()
![]()
Pardon Ot:beru jeste jich potrebuji aspon padesat,tak klikej
jinak ted jsem si psala s jednou mamcou z mmb,a taky nadavala jak je u nich hnus fialovej
holky prijedte k naaaam,ubytovani zdarma
![]()
Ahojte,
tak u nás na Valašsku je vzduch luxusní
ale v sobotu přijede tchýně se švagrem a oni bydlí v Orlové,tak mám strach ať jim ten čistý vzduch neroztrhne plíce,bo říkali,že je to tam hnus fialový ![]()
Jo a s malou bych tam ven chodit teda nemohla-kvůli zdrav.komplikacím co má.
Díky bohu za zlaté valachy
![]()
Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…
marra píše:beruska79 píše:Pardon Ot:beru jeste jich potrebuji aspon padesat,tak klikejmarra píše:neotravuj porad s tema tvyma ozdobamaBarca12345 píše:gRATULIJImarra píše:Po Novem roce mame v planu stehovani do Frydlantu nad Ostravici, nemuzu se dockat…
Tak jsem jsem z Beskyd,tady je super vzdousek,ale vam holky teda nezvaidim![]()
hruuuzaaaaaaa,kdo chce dam val azyl na par dni
Myslim si ,ze nejen pro deti ,ale i pro dospelaky,bude tady bydleni neprekonatelne,jak jen slysim jak jsu deti neustale nemocne viz Ustí,Ostrava,
sice co se tyce prace tak je to tady tezsi neco solidniho sehnat,ale zdrave dite je zdrave dite
OT-Holky dejte mi ozdobu
![]()
![]()
![]()
uz jsi jednu ode me dostala..
k tomu ovzdusi, mas pravdu…bohuzel..moje mala je toho dukazem![]()
![]()
uz se tesim za vama v lete
![]()
![]()
![]()
jinak ted jsem si psala s jednou mamcou z mmb,a taky nadavala jak je u nich hnus fialovej
![]()
holky prijedte k naaaam,ubytovani zdarma
![]()
Aby jsi tam za chvíli neměla půl Ostravy
(taky přidám nějaké ozdoby
)
Jinak já teda z OVY nejsem (25km), ale hodnoty u nás hodně nad 200 a nedýchatelno a já tak potřebuju do obchodu, protože doma nic není ![]()
Tak ja sleduju stav ovzdusi na http://pr-asv.chmi.cz/…apImages.jsf
S malym ve smogu ven nechodim, pokud nemusim. Snad se aspon rozplazi a rozleze.
Ten pohled z okna je pekne depresivni.
Brokianaa píše:
Borisko, s těma Fifejdama…to jsme s těma Vackama na tom lépe,ne:-)? Nic proti…já bydlela na Fifejdy rok a něco a nikdy více…Tak se šupem odstěhuj…Ale kdybychom se všichni odstěhovali tak bychom jaksi neměli kam:-)
A jen tak mimochodem…Václavovice jsou „na kopci“ a větší část toho bordelu jde směrem radvanice,bartovice… Máme tam už x let domek kam jsem už od děcka jezdila jako na chalupu a teď to rekonstruujem. Do hor se všichni nevejdem…Bohužel…
nojo, když vezmu váš směr mezi FM a ČT, tak jsou třeba momentálně hodnoty stejně hnusné jako u nás
a pokud ti stačí, že k vám jde ta menší část
já to myslela tak, že bych tam větší peníze neinvestovala…
Tady na Ostravsku je to fakt hrozné, taky se neodvážím s tříměsíčňátkem procházkovat, dneska a včera jsme nebyli venku vůbec, ale budu muset s ním vyjít alespoň do obchodu, máma mi volala, že prý tento stav má trvat ještě 10 dní a tak dlouho tedy zabarikádovaná doma si nemůžu dovolit a taky je to už pomaličku na budku, sedět doma a nevyvenčit se
.
Holky to je des
A nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla
![]()
My v pátek dopoledne odjíždíme do stř. čech, tak snad to tam bude lepší ![]()
marra píše:
Holky to je desA nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla
![]()
To bych musela u té návštěvy zůstat celou zimu…ono se to bude opakovat pořád dokola až do jara ![]()
marra píše:
Holky to je desA nemuzete se nabalit a na tech par dni nekam vyficet?k nekomu na navstevu treba?prece nebudete jeste deset dni zavrene doma,t bych zdechla
![]()
zlato, ja kdyz byla na matersky,tak kdyz byla inverze, nesla jsem treba pet dni ven, vnutila jsem se vzdycky k nekomu aspon na navstevu nebo nekdo prisel s detma ke mne, je to peklo a ty vis ze nekecam ![]()