Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já si to taky myslím, ale manžel prý ať mu nějakou koupím, že nechce mít v plicích x gramů prachu. Podle mně by klasická rouška co se používá třeba při chřipce aby člověk neprskal bacily byla stejně k ničemu. Možná by měla efekt plynová maska nebo tak něco ![]()
Princess píše:
No já si to taky myslím, ale manžel prý ať mu nějakou koupím, že nechce mít v plicích x gramů prachu. Podle mně by klasická rouška co se používá třeba při chřipce aby člověk neprskal bacily byla stejně k ničemu. Možná by měla efekt plynová maska nebo tak něco
Tak mu kup kyslikove bomby! ![]()
Barca12345 píše:Princess píše:Tak mu kup kyslikove bomby!
No já si to taky myslím, ale manžel prý ať mu nějakou koupím, že nechce mít v plicích x gramů prachu. Podle mně by klasická rouška co se používá třeba při chřipce aby člověk neprskal bacily byla stejně k ničemu. Možná by měla efekt plynová maska nebo tak něco
Princess píše:Barca12345 píše:Princess píše:Tak mu kup kyslikove bomby!
No já si to taky myslím, ale manžel prý ať mu nějakou koupím, že nechce mít v plicích x gramů prachu. Podle mně by klasická rouška co se používá třeba při chřipce aby člověk neprskal bacily byla stejně k ničemu. Možná by měla efekt plynová maska nebo tak něco![]()
No co, potom bude mit jistotu, ze dycha fakt jen „cisty“ vzduch ![]()
holky s tou rouškkou to možná není špatný nápad, podle toho, jak by byla černá by mi možná došlo, jak velký je to hnus, tak je to pro mě ještě příliš virtuální ty čísla ![]()
v pekingu či v šanghaji jsme je zkusili dát na nos, ale pak nás to přestalo bavit - zatímco někteří čínani, hlavně ti co jezdili na kole je měli na nose furt…
jinak včera v tv říkali o kyslíkových bombách, nějaká paní se tím živí ![]()
Holky je to hrůza , mám astmatickou dceru a nejraději bych ji nepouštěla do školy, nebo tak s rouškou, ale děti by se ji smály a koukaly na ni.Už týden jsme nebyli venku, dneska je tu zase šíleně bílo ![]()
A my jsme vyrazili na chalupu - sviti slunicko, tudiz to pro nas byl podnet k rychlejsimu jednani, je to neskutecne, kdyz se z hor divame na to, jaky je nad Ostravou neskutecny cerny humus a kdyz si predstavim, ze to pres tyden dychame… ![]()